reklama
jagoda87
Fanka BB :)
Wiem ze nie powinnam tyle pracowac niestety w realiach wyglada to inaczej..tylko wlasnie gdzie powinnam to zglosic? do agencji?czy oni moga wymagać odemnie jakies zwolnienie od poloznej lub lekarza rodzinnego?
Zgłaszasz do agencji nie maja prawa nic wymagać bo tutaj nie ma zwolnień. To ja bym na Twoim miejscu już szła na zwolnienie.
KatarzynaCarmen
Ja chciałabym dowiedzieć się od was tzn od mam które już rodziły w Holandii czy macie dobre doświadczenia, ? Czy rodzilyscie SN ?
jagoda87
Ja chciałabym dowiedzieć się od was tzn od mam które już rodziły w Holandii czy macie dobre doświadczenia, ? Czy rodzilyscie SN ?
Ja miałam dwa razy cc i jestem bardzo zadowolona z opieki tutaj w szpitalu.
KatarzynaCarmen
No mi nie chcą zrobić CC NA ŻYCZENIE Ą MOGĘ Wiedzieć jakie wskazania do CC?
jagoda87
No mi nie chcą zrobić CC NA ŻYCZENIE Ą MOGĘ Wiedzieć jakie wskazania do CC?
Bo tutaj nie robią na życzenie. U mnie mała się nie obróciła główką w dół a drugie próba ratowania dzieci.
KatarzynaCarmen
Super mam nadzieję i że ja będę zadowolona z opieki
Weronikakrz
Ja tez jestem zadowolona z tutejszej opieki 2 dzieci rodzilam w domu pierwsze bo chcialam a z drugim bardzo szybki porod i niezdazylam do szpitala
reklama
Witam Was ciepło wręcz upalnie
Chciałbym dołączyć do Waszej grupy .
Mam na imie Anna mieszkam w Holandii prawie 12 lat obecnie w Krimpen aan den Ijssel (6km od Rotterdamu )
Mam synka Juliana W listopadzie stukną 3 latka . Obecnie jestem w 15 tyg ciąży termin na 20 stycznia ...
I bym miała do Was parę pytań ...
1 czy Wy po 12 tyg dostałyście kartę ciąży (książeczkę) ?
Pytam z ciekawości bo jestem dziś po wizycie u gin i jak zapytałam zrobiła na mnie wilcze oczy ...
A w pierwszej ciąży dostałam 12/13 tydz tak jak wyglądała mi 1 wizyta ...
Będę wdzięczna za każde info ?
Pozdrawiam ciepło
Chciałbym dołączyć do Waszej grupy .
Mam na imie Anna mieszkam w Holandii prawie 12 lat obecnie w Krimpen aan den Ijssel (6km od Rotterdamu )
Mam synka Juliana W listopadzie stukną 3 latka . Obecnie jestem w 15 tyg ciąży termin na 20 stycznia ...
I bym miała do Was parę pytań ...
1 czy Wy po 12 tyg dostałyście kartę ciąży (książeczkę) ?
Pytam z ciekawości bo jestem dziś po wizycie u gin i jak zapytałam zrobiła na mnie wilcze oczy ...
A w pierwszej ciąży dostałam 12/13 tydz tak jak wyglądała mi 1 wizyta ...
Będę wdzięczna za każde info ?
Pozdrawiam ciepło