reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy w Holandii

Hej dziewczyny ;)
Ja już dzisiaj po wizycie. Maluch rośnie jak na drożdżach [emoji5] to mój 8tc. Wszystko jest w porządku, muszę się umówić na wizytę do położnej [emoji5]
IMG_1021.JPG

reklama
Magdalena , gratulacje , życzę spokojnej ciąży [emoji7]widziałam, że dzidzia będzie na świecie przed świętami, także super prezent [emoji847]

Podwójny prezent :), wiadomo że najważniejsze aby zdrowe było, ale tak pocichutku chcielibyscie córeczkę synka? :)

Super gratulacje widzę oby dwie grudniowki :) gdyby to samo miasto to może byście się na porodówce spotkały hehe :) jak się czujecie mamuśki.?u mnie trwa remont mój z teście robią kuchnie a teściowa rozpuszcza mi małego i będę miała masakre po ich wyjeździe,

reklama
Do góry