reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Holandii

reklama
Ooo jak fajnie ze zaczełyście pisac. No właśnie napiszcie skad jestescie. Ja mieszkam w Lelystad.

Darua chyba chodzisz i tu i tu.

Hej dziewczyny też mieszkam w Holandii. Nie dawno robiłam test. Zastanawiam się czy lepszy ginekolog czy położona? Pozdrawiam

Z tego co wiem jak koleżanki były w ciąży to jeśli ciąża przebiega prawidłowo to ciężarna nie widzi ginekologa na oczy. Cała ciąże i poród prowadzi położna [emoji5]

Magdalen S no to kawałek ode mnie [emoji16]

Moja kolezanka jest teraz w ciazy (1.05)ma miec cc i rutynowe wizyty u poloznej , ze 3 razy u gina byla i 3 razy usg

Tak dokładnie jeśli ciąża przebiega bezproblemowo to nie masz wizyty u ginekologa tylko położna, w sumie dziwnie ale idzie się przyzwyczaić, miłej niedzieli

Hej dziewczyny też mieszkam w Holandii. Nie dawno robiłam test. Zastanawiam się czy lepszy ginekolog czy położona? Pozdrawiam
WITAMY, jeżeli chodzi o to czy ginekolog czy położna, to nie ma takiego wyboru, cała ciążę prowadzi położna, w razie problemów ginekolog w szpitalu.
Także położna [emoji106]

Trzymam kciuki, orientujesz się w którym tygodniu w ciąży jesteś, bo tutaj na usg dopiero od 9 tygodnia

Cześć dziewczyny,
Pozwolę sobie do Was dołączyć, fakt że jeszcze nie jestem mamą, ale zostanę nią w grudniu [emoji5]
Fajnie, że jest taki wątek o mamach w NL [emoji847]
Miłej niedzieli [emoji274]
Jasne zapraszamy do nas , fajnie by było gdyby ten wątek wkoncu ruszył, bo już od pewnego czasu zamarł [emoji24]
Jeszcze całe lato z brzuszkiem przed Tobą, oby było umiarkowanie ciepło, bo sama urodziłam moja córeczkę we wrześniu A w Holandii to było najpiękniejsze lato od dobrych lat , pomimo że nie miałam jakoś mega dużego brzucha to nieźle się nameczylam

reklama
Jasne zapraszamy do nas , fajnie by było gdyby ten wątek wkoncu ruszył, bo już od pewnego czasu zamarł [emoji24]
Jeszcze całe lato z brzuszkiem przed Tobą, oby było umiarkowanie ciepło, bo sama urodziłam moja córeczkę we wrześniu A w Holandii to było najpiękniejsze lato od dobrych lat , pomimo że nie miałam jakoś mega dużego brzucha to nieźle się nameczylam

No mam nadzieje, ze brzuszek nie będzie duży i przetrwam lato bez większych problemów. Póki co zmagam się z jakaś grypą, wróciliśmy wczoraj z mężem z Polski i dzisiaj rozłożyło nas na maxa [emoji30] ledwo żyje, wszystko mnie boli, a do tego te mdłości [emoji849][emoji849][emoji849]

Do góry