reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Holandii

Darua gratulacje. Spokojnej ciazy.

Ja z dziecmi wrocilam po3 tyg do NL. Tesknilo mi sie juz za domem .

reklama
Patii ja jestem z Olsztyna czyli Warmia i Mazury. Koło moich rodziców na wsi mam dom i byliśmy tam na tydzień przed świetami i po świetach. Chciałam poodwiedzać znajomych bo tęsknie za niektórymi. Choroby troszkę pokrzyżowały plany ale wkoncu sie udalo [emoji16]
Mimo ze tam fajnie to jednak tu czuje się lepiej. Wiecej możliwosci kontaktu z ludzmi itp.
A ty skąd pochodzisz?

To pewnie odpoczeliscie, taki urlop mi się marzy Super zazdroszczę Mazur, moje Marzenie żeby kiedyś tam się wybrać :)
Ja z nad morza dokładnie Kołobrzeg, a tu w Holandii pracujesz czy siedzisz jeszcze z małym w domku?

Troche odpoczełam , mama troche pomogla przy synku wiec oderchnelam ale dopadlo nas chorobsko wiec sporo utknelismy w domu.
Tutaj narazie siedze w domku i planuje cos zaczac robic. Moj maly ma dopiero 19 miesiecy wiec nie mam zbyt opcji co z nim zrobic.

Super gratulacje widzę oby dwie grudniowki :) gdyby to samo miasto to może byście się na porodówce spotkały hehe :) jak się czujecie mamuśki.?u mnie trwa remont mój z teście robią kuchnie a teściowa rozpuszcza mi małego i będę miała masakre po ich wyjeździe,
Ja to tak średnio rano dokuczają mi straszne miłość. Jestem z Vlaardingen ale w lipcu myślę nad powrotem do Polski.

Hej dziewczyny, jak tu jest z badaniami krwi ?
Wizytę u położnej mam 20.5 będzie to 11 tydzień, zlecają jakieś badania?

Hej dziewczyny. Ja za tydzień wracam do PL agencja w której pracuję niestety wysyla mnie do takiej pracy gdzie kobietą musi dźwigać a mój partner ma rezerwy...

Hej dziewczyny. Ja za tydzień wracam do PL agencja w której pracuję niestety wysyla mnie do takiej pracy gdzie kobietą musi dźwigać a mój partner ma rezerwy...
jesteście ma prywatnym czy agencji mieszkaniu? Nie lepiej ci zejść na chorobowe? Jeszcze z niego odlozysz..

reklama
Do góry