reklama
Patii ja jestem z Olsztyna czyli Warmia i Mazury. Koło moich rodziców na wsi mam dom i byliśmy tam na tydzień przed świetami i po świetach. Chciałam poodwiedzać znajomych bo tęsknie za niektórymi. Choroby troszkę pokrzyżowały plany ale wkoncu sie udalo [emoji16]
Mimo ze tam fajnie to jednak tu czuje się lepiej. Wiecej możliwosci kontaktu z ludzmi itp.
A ty skąd pochodzisz?
Mimo ze tam fajnie to jednak tu czuje się lepiej. Wiecej możliwosci kontaktu z ludzmi itp.
A ty skąd pochodzisz?
Troche odpoczełam , mama troche pomogla przy synku wiec oderchnelam ale dopadlo nas chorobsko wiec sporo utknelismy w domu.
Tutaj narazie siedze w domku i planuje cos zaczac robic. Moj maly ma dopiero 19 miesiecy wiec nie mam zbyt opcji co z nim zrobic.
Tutaj narazie siedze w domku i planuje cos zaczac robic. Moj maly ma dopiero 19 miesiecy wiec nie mam zbyt opcji co z nim zrobic.
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Ja to tak średnio rano dokuczają mi straszne miłość. Jestem z Vlaardingen ale w lipcu myślę nad powrotem do Polski.Super gratulacje widzę oby dwie grudniowkigdyby to samo miasto to może byście się na porodówce spotkały hehe
jak się czujecie mamuśki.?u mnie trwa remont mój z teście robią kuchnie a teściowa rozpuszcza mi małego i będę miała masakre po ich wyjeździe,
Magdalena S
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jak tu jest z badaniami krwi ?
Wizytę u położnej mam 20.5 będzie to 11 tydzień, zlecają jakieś badania?
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Ja za tydzień wracam do PL agencja w której pracuję niestety wysyla mnie do takiej pracy gdzie kobietą musi dźwigać a mój partner ma rezerwy...
Patii_666
jesteście ma prywatnym czy agencji mieszkaniu? Nie lepiej ci zejść na chorobowe? Jeszcze z niego odlozysz..Hej dziewczyny. Ja za tydzień wracam do PL agencja w której pracuję niestety wysyla mnie do takiej pracy gdzie kobietą musi dźwigać a mój partner ma rezerwy...
reklama
Patii_666
Jeżeli dobrze pamiętam ja miałam w 12tyg i dopiero w 30..strasznie mało tych badań, chyba że w badaniu coś wyjdzie to będziesz miała częściej..,Hej dziewczyny, jak tu jest z badaniami krwi ?