reklama
Patii ja jestem z Olsztyna czyli Warmia i Mazury. Koło moich rodziców na wsi mam dom i byliśmy tam na tydzień przed świetami i po świetach. Chciałam poodwiedzać znajomych bo tęsknie za niektórymi. Choroby troszkę pokrzyżowały plany ale wkoncu sie udalo [emoji16]
Mimo ze tam fajnie to jednak tu czuje się lepiej. Wiecej możliwosci kontaktu z ludzmi itp.
A ty skąd pochodzisz?
Mimo ze tam fajnie to jednak tu czuje się lepiej. Wiecej możliwosci kontaktu z ludzmi itp.
A ty skąd pochodzisz?
Troche odpoczełam , mama troche pomogla przy synku wiec oderchnelam ale dopadlo nas chorobsko wiec sporo utknelismy w domu.
Tutaj narazie siedze w domku i planuje cos zaczac robic. Moj maly ma dopiero 19 miesiecy wiec nie mam zbyt opcji co z nim zrobic.
Tutaj narazie siedze w domku i planuje cos zaczac robic. Moj maly ma dopiero 19 miesiecy wiec nie mam zbyt opcji co z nim zrobic.
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Ja to tak średnio rano dokuczają mi straszne miłość. Jestem z Vlaardingen ale w lipcu myślę nad powrotem do Polski.Super gratulacje widzę oby dwie grudniowki gdyby to samo miasto to może byście się na porodówce spotkały hehe jak się czujecie mamuśki.?u mnie trwa remont mój z teście robią kuchnie a teściowa rozpuszcza mi małego i będę miała masakre po ich wyjeździe,
Magdalena S
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, jak tu jest z badaniami krwi ?
Wizytę u położnej mam 20.5 będzie to 11 tydzień, zlecają jakieś badania?
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Ja za tydzień wracam do PL agencja w której pracuję niestety wysyla mnie do takiej pracy gdzie kobietą musi dźwigać a mój partner ma rezerwy...
Patii_666
jesteście ma prywatnym czy agencji mieszkaniu? Nie lepiej ci zejść na chorobowe? Jeszcze z niego odlozysz..Hej dziewczyny. Ja za tydzień wracam do PL agencja w której pracuję niestety wysyla mnie do takiej pracy gdzie kobietą musi dźwigać a mój partner ma rezerwy...
reklama
Patii_666
Jeżeli dobrze pamiętam ja miałam w 12tyg i dopiero w 30..strasznie mało tych badań, chyba że w badaniu coś wyjdzie to będziesz miała częściej..,Hej dziewczyny, jak tu jest z badaniami krwi ?