reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy w Essex/Basildon

Przepraszam dziewczyny ze ja tak drobie ale mala nie bardzo pozwala mi siedziec na kompie!dominika a tak z ciekawosci co jest powodem twojej przeprowadzki?masz tutaj jakis znajomych?
jadka12!j lampke kupilam juli w ikea!wlasnie na sciane!a co do snu to jest lepiej!moze miala gorsze dni! a ty juz sie zadomowilas? x

reklama
A powodem jest nizsza cena domow w Basildon. Jestesmy wlasnie w trakcie kupowania. Co do znajomych to mamy ale wszyscy anglicy. Dlatego mam nadzieje, ze z biegiem czasu poznam jakies PL mamuski, ktore sa chetne na kawki, spotkania z maluchami i plotki :)

ale juz znalezliscie dom?w jakich okolicach?my mieszkamy w okolicach northlands park.a jezeli chodzi o pazurki to ja zawsze polecam everlasting nad sztuczne!

Wtaj Dominika:-) dziekuje juliannya za linka napewno zajze bo jestem zainteresowana tym sposbem ozdabiania paznokci:tak: a my juz powoli sie zadamaiamy w nowym domku:-) ja narazie nie chodze na zadne play group ale zamierzam zaczac chodzic zmalym a co do lampki to bylam w ikea ale mieli tylko jedna :dry: a my juz po obiadku zaraz P idzie do przcy a mnie odwiedzila siostra dzisiaj:-) a maly mi wlasnie usypia ostatnio wstaje nam rano wczesniej i pozniej drzemke tez ma wczesniej;-) super ze nasze grono sie powoli powieksza bo juz myslalam ze nasz fatek calkiem ucichnie:cool2:Pozdrawiam

Dominika!wiem juz gdzie?nie daleko tesco!a kiedy sie przeprowadzacie?pewnie juz sie doczekac nie mozesz?!!
No do tesco tez gdzies 20 minut z buta :). Mam nadziej, ze w ciagu 2 miesiecy prawnicy juz pozalatwiaja wszystko i dostaniemy klucze. Jednak z tym to roznie bywa bo moja kolezanka czekala 6 miesicy bo prawnik taki powolny byl. Naprawde juz bym chciala sie przeprowadzac :)

Ja w basildon mieszkam juz od 2lat i uwielbiam to miasteczko!przed jula pracowalam w londynie i nie bylo jak usiasc w ogrodzie po calym dniu nie slyszec tego zgielku wokol!no moze dzieciaki sasiadow ale wiesz o co chodzi!pamietam jak tu sie przeprowadzilismy i siedzac na ogrodzie zastanawialismy sie czy nie powinnismy szeptac bo takaaaa cisza!:-) to powodzonka z tymi "papierkami" i pisz o postepach!

reklama
Do góry