luna3
mamuśka razy trzy
Hej kobitki wpadam tylko na chwilkę, bo dziś strasznie zalatany dzień miałam. Zakupy, porządki, kawa u kuzynki i takie tam. Padam na twarz.
Stefaa ta nowa fryzura i sukienka to w zamian za lodówkę?;-)
Madii nie dziwię się, że się denerwujesz ale chyba trzeba być dobrej myśli, córcia szczęśliwie dojedzie i wróci Chociaż ja boję się dnia kiedy moje chłopaczyska zaczną wyfruwać z domu na samotne wyprawy, zawsze mam głupie, czarne myśli. Niby nadopiekuńcza nie jestem ale....;-)
Liza to chyba ta pogoda tak fatalnie wpływa na samopoczucie
happymama fajne tam macie podejście do wielodzietności Zazdroszczę ci tego czwartego dzieciaczka :-) Buziaki dla córki :-)
Lenka mi się już zachciało kolejnego dzidziusia a wiem, że nie mogę ;-) Eh życie. No i chyba nie wyobrażam sobie tłumaczyć tym wszystkim z opuszczonym szczękam, że znów byłabym w ciąży
Poziomki a sio na porodówkę ;-)
Dobra zmykam, bo już momentami przywalam głową w klawiaturę.
Stefaa ta nowa fryzura i sukienka to w zamian za lodówkę?;-)
Madii nie dziwię się, że się denerwujesz ale chyba trzeba być dobrej myśli, córcia szczęśliwie dojedzie i wróci Chociaż ja boję się dnia kiedy moje chłopaczyska zaczną wyfruwać z domu na samotne wyprawy, zawsze mam głupie, czarne myśli. Niby nadopiekuńcza nie jestem ale....;-)
Liza to chyba ta pogoda tak fatalnie wpływa na samopoczucie
happymama fajne tam macie podejście do wielodzietności Zazdroszczę ci tego czwartego dzieciaczka :-) Buziaki dla córki :-)
Lenka mi się już zachciało kolejnego dzidziusia a wiem, że nie mogę ;-) Eh życie. No i chyba nie wyobrażam sobie tłumaczyć tym wszystkim z opuszczonym szczękam, że znów byłabym w ciąży
Poziomki a sio na porodówkę ;-)
Dobra zmykam, bo już momentami przywalam głową w klawiaturę.