reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej kobitki wpadam tylko na chwilkę, bo dziś strasznie zalatany dzień miałam. Zakupy, porządki, kawa u kuzynki :-p i takie tam. Padam na twarz.

Stefaa ta nowa fryzura i sukienka to w zamian za lodówkę?;-)

Madii nie dziwię się, że się denerwujesz ale chyba trzeba być dobrej myśli, córcia szczęśliwie dojedzie i wróci:tak: Chociaż ja boję się dnia kiedy moje chłopaczyska zaczną wyfruwać z domu na samotne wyprawy, zawsze mam głupie, czarne myśli. Niby nadopiekuńcza nie jestem ale....;-)

Liza to chyba ta pogoda tak fatalnie wpływa na samopoczucie

happymama fajne tam macie podejście do wielodzietności :tak: Zazdroszczę ci tego czwartego dzieciaczka :-) Buziaki dla córki :-)

Lenka mi się już zachciało kolejnego dzidziusia a wiem, że nie mogę ;-) Eh życie. No i chyba nie wyobrażam sobie tłumaczyć tym wszystkim z opuszczonym szczękam, że znów byłabym w ciąży

Poziomki a sio na porodówkę ;-):-D

Dobra zmykam, bo już momentami przywalam głową w klawiaturę.

reklama
hej hej,

witam się i ja.

okazało się że nawet plażowanie może człowieka zmęczyć.:rofl2:
ale już mam trochę dość piachu wszędzie - w domu mam przyniesione chyba połowę plaży. :cool:
i pakowania tych tobołów codziennie. Tysiąc rzeczy zabierz, zabawek tona, koce, ręczniki, jedzenie, ciuchy na zmianę. o matko....

Poziomki - trzymam kciuki każdego dnia.

Poziomki niebieska zamówiona, mam nadzieję, że ten kolor będzie mi pasował hee bo jak na razie do moich ulubionych nie należy ;) ja kocham róż :rofl2:

luna można tak powiedzieć ;) jakby nie patrzeć szybko w siebie można zainwestować wartość lodówki ;) do fryzjera nie chodzę często i wczoraj przypomniałam sobie dlaczego :nerd:

mamartusia nie narzekaj ciesz się, że możesz plażing uprawiać, my jak na razie to możemy pomarzyć, znowu zawitało do nas ochłodzenie :(

liza a ja bardzo lubię meble z ikei, w ogóle to jestem jej fanką hehe i na jakość nie narzekam ;) wiadomo nie są to dębowe meble na 20 lat ale ja bardzo lubię zmiany i pewnie żal byłoby wyrzucać meble za wielką kasę ;)

dom posprzątany, podłoga się suszy, trójca bajki ogląda chyba idę leżeć haha ;) brak mi fajnej książki.. co polecacie?

hello
sama siedzę, B z Alicją do sklepu pojechali.
MAM JUŻ SERDECZNIE DOŚĆ MOJEGO UZIEMIENIA!!!
Wiem, że już niedługo, ale wszystko mnie boli i już nie mogę, nie mogę, nie mogę!! Jakiś kryzys mam.

Mamartusia ja chętnie poplażuję, kocham morze.
Stefea kiecka fajna, daj znać jak dojdzie. A jaki gatunek lubisz. Książki to jedna z niewielu rozrywek jakie mi zostały.
Poziomki a Ty gdzie??

biorę mój podły nastrój i znikam

Juz chyba 5 raz sie przymierzam i chyba w koncu mi sie uda:)
Bylam rano na targu po warzywka i owocki-uwielbiam targi:D

Annaoj wierze ze masz dosc ale przynajmniej jestes w domu. W ciazy z Goska lezalam 3,5mca w szpitalu...

Dzisiaj obudzilam sie z przeswiadczeniem ze dzis jest ten dzien hahahaha pewnie cos mi sie przysnilo;))

Luna tak jest !!;))

Mamartusia dzieki:** nie marudz! Z checia sie zamienie bo plazy na zywo od 3 lat nie widzialam:((((

Stefa mam nadzieje ze kolor Ci podpasuje,ciekawa jestem jak na zywo wyglada ta sukienka.
Ja z Ikei lubie najbardziej gadzety,kuchnie i kanapy. Ona niby Szwedzka ale cala Dania wyglada jak Ikea:)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-)ja to nie wiem jak się ostatnio nazywam remont pełną parą wczoraj jeszcze impreza w domku nad jeziorem spaliśmy więc tyle co wróćiliśmy dzieci u teściowej chociaż tyle..... a ja nie wiem od czego zacząć tyle roboty mam :eek: Annaoj oddam robote za leżenie :-D cena nie gra roli :-D
Mamartusia poślij do nas troszkeeee słońca chociaż kijowa pogoda :no:
My po remoncie jedziemy nad morze :tak::rofl2:dwa tyg laby będzie nie wierze :-)
Stefea ja choćbym nie wiem jak chciała to w tej kiecce nie wyglądała bym niepowtarzalnie :-D ale super jest ;-)
Luna trójke dopiero masz powyżej 5 zaczniesz myśleć co inni powiedzą teraz nie ma sensu :cool:
Poziomki cholewcia Ty jeszcze w dwupaku :-D ulalala a kiedy robiłaś usg ile ma już dzidzia?? dasz rade urodzić?? wiesz ostatnio 6kg dziecko się urodziło :-D

Aulaa dobrze ze remont idzie do przodu:))
Ostatnie usg mialam w 31 tc i malaa wazyla 1800 ciut powyzej normy.Gabi urodzila sie 4400 wiec dam rade;))

W srode ide do szpitala na pierwsze ktg bo mam juz termin:)

Poziomki - może to dziś ten dzień.:tak:

Annaoj - ja książki bardzo lubię. ale przyznam że obecnie na rynek wychodzi tyle tego - że ławo trafić na słabą książkę niż na dobrą.

Ja teraz czytam Harlana Cobena kryminały - bo przynajmniej wiem że się nie zawiodę. polecam tego autora książki.
choć z chęcią przeczytałabym jakąś powieść obyczajową.

Ej ja nie narzekam, to były takie żarty. :sorry:
wrzucę jedno zdjęcie, bo normalnie serce mi się topi jak na nie patrzę.:sorry:
IMG_0953.jpg

Załączniki

• IMG_0953.jpg
    IMG_0953.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 68
hihi anulaa ja wyczytałam siedząc u fryzjera w jednej gazecie dla Pań, że aby zatuszować krągłe biodra i brzuch należy wybierać asymetryczne doły a przede wszystkim skupić się na swoich atrybutach ( czyt. cycki) Ja uwierzyłam:-) cena kusząca, opinie czytałam, że dobrej jakości .. zobaczymy annaoj zrobię fotkę real jak przyjdzie ;) lubię wszystko co dobrze się czyta :) musisz znaleźć dobre plusy tego wszystkiego, moja koleżanka właśnie wczoraj wróciła do domu ze swoją córeczka po 7 tygodniach pobytu w szpitalu.. z tego tylko 3 dni z córcią a tak cały czas na podtrzymaniu.. czas leci zostały Ci tylko dwa tygodnie ! może skup się na przygotowaniach pokoiku :D jakiś program do aranżacji i się troszkę pobaw hihi i pamiętaj jesteśmy z Tobą :)

poziomki ja myślę, że ty dobra nosicielka jesteś i dlatego dzieci z Ciebie nie chcą wychodzić.. ja urodziłam mojego pierwszego 4500 kg i miał 60 cm ( ja mam tylko 158)

reklama
Wiem, że marudzę, ale już nawet o nudę nie chodzi, tylko te plecy tak mi dają popalić:eek:

Ja też bardzo lubię Cobena.
Z obyczajowych mogę polecić książki Santa Montefiore, mnie się szczególnie podoba Szkatułka z motylem.

Stefea nie mam co urządzać, bo Młody będzie z nami w sypialni. Roszady będziemy robić w przyszłym roku około maja.

Właśnie B kuzyn zadzwonił, że do nas wpadną, więc będę miała atrakcję dzisiaj:-)

Do góry