reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamartusia fajna focia:))

Stefa zawsze trzeba atuty podkreslac;)))
To sobie dziecia uhodowalas:)))

Annaoj ciesze sie ze sie rozerwiesz:)
Czas szybko zleci, mi tez szybko zlecial:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki :-)

Ja dziś też tylko w przelocie, bo dziś popołudniu idziemy na imprezkę urodzinową :tak: Nareszcie jakieś urozmaicenie :tak: Starszaki sprzedałam ciotce, młodego upchnę u babci i nareszcie jako "bezdzietni" zaszalejemy ;-)

mamartusia ja ogólnie należę do tej nielicznej części społeczeństwa, która na plaży wytrzymuje 15 minut:cool: a jak sobie do tego dodam to, że właśnie na tej plaży jestem z trójką dzieci i muszę zabrać te wszystkie toboły, o których pisałaś to cieszę się, że tegoroczny wakacyjny wyjazd już za nami;-):confused2:
Czy ta prześliczna parka na zdjęciu to twoja osobista????:-)

Stefaa no ja do fryzjera to też idę jak już mi się kłania na ulicy :-D Sukienka jak dla mnie odwarzna- ja to czarna bluza dwa rozmiary większa i dla odmiany czarne rozciągnięta spodnie:zawstydzona/y:- ale ciekawa jestem efektu końcowego: nowa fryzura, nowa kiecka no no;-)
Kiedyś uwielbiałam czytać a teraz już tak dawno po książki nie sięgałam, że aż wstyd:zawstydzona/y: i nawet nie wiem w tym całym gąszczu co mogłabym wybrać :-(

annaoj kto jak nie ty? Dasz radę :tak:;-) A zostaw tutaj ten podły humor, może gdzieś zaginie w wirtualnym świecie :-D a ty z uśmiechem na ustach przejrzysz jeszcze raz czy wszystkie ubranka już gotowe;-):-D i ze spokojem zajmij się gośćmi. A sio złe humory, a sio:-D

anulaaa ze spokojem zacznij od początku;-) ale nie zazdroszczę. Masz rację- co tam trójka jak będzie więcej zacznę się przejmować :-D Ty nam nie strasz poziomki, bo nam jeszcze nie urodzi ;-)

Poziomki no nie wierzę, że ty jeszcze tutaj?!?!;-):-D:szok: A może w rocznicę bitwy po Grunwaldem mała "Władzia" się urodzi;-)

No ok to idę się ogarnąć co by delikatnie człowieka zacząć przypominać i wyruszamy. Do jutra.:-)

mamartusia ja ogólnie należę do tej nielicznej części społeczeństwa, która na plaży wytrzymuje 15 minut:cool: a jak sobie do tego dodam to, że właśnie na tej plaży jestem z trójką dzieci i muszę zabrać te wszystkie toboły, o których pisałaś to cieszę się, że tegoroczny wakacyjny wyjazd już za nami;-):confused2:
Czy ta prześliczna parka na zdjęciu to twoja osobista????:-)

Tak to mój mąż i moja, jeszcze przez chwilę najmłodsza, myszeczka. :tak::tak:

udanej imprezy!!!!!!

No mąż niczego sobie ;-):tak::-p a myszka prześliczna :tak: Eh żeby mój małż potrafił taką zrobić ;-) Dzięki, mam nadzieję, że będzie udana.
No to lecę! Paaaa:rofl2:

Luna to pobaw sie i za mnie bo ja jeszcze troche poczekam;)

Mamartusia moj malz jak juz wdepnie na plaze to w skarpetkach i butach bo na bosaka nie lubi a ja po lesie chodze boso:)

Ostatnia edycja:
I trochę mi lepiej:-)
Mamartusia świetna fota. Mąż niezłe ciacho (wróże dalszy przyrost dzieciowy u Was;-)) Córcia śliczna.
Luna bawcie się dobrze.
Poziomki ja po ogródku uwielbiam boso chodzić, po plaży oczywiście też.

Mój Igor wraca dzisiaj, już się doczekać nie mogę, stęskniłam się/

Annaoj to juz po wizycie?
Tez po ogodku z dzieciakami smigalysmy bez butow:))

Wiecie co?.. Nuuudzi mi sie:/

Mamartusia Annaoj ma racje;) maz przystojniak chyba mnie dogonisz haha

Ostatnia edycja:
Mamartusia świetna fota. Mąż niezłe ciacho (wróże dalszy przyrost dzieciowy u Was;-)) Córcia śliczna.

Mamartusia Annaoj ma racje;) maz przystojniak chyba mnie dogonisz haha

o matko wyplujcie te słowa :-D:-D:-D:-D

ja lubię chodzić po piasku, ale nie lubię kopać - piach mi się przykleja do rąk, wchodzi pod paznokcie, czego później nie dotknę to całe w piachu.

reklama
Do góry