reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Wczoraj mój najstarszy bawił się z kolegą, kolega był z dziadkami. Byli w wieku ok 50 lat. Mój najmłodszy spał w wózku a byliśmy na placu zabaw więc trochę ludzi było to myśleli że jestem z dwójką dzieci. Najmłodszy się obudził i dotarło do nich że jednak mam trójkę i taki tekst " to Pani ma trójkę????" Ja mówię "tak" na co babcia kolegi " o rany to WSPÓŁCZUJE!!!" .. bez komentarza.. powiedziałam jej tylko " nie ma czego współczuć" i koniec gadki :sorry:

Wczoraj mój najstarszy bawił się z kolegą, kolega był z dziadkami. Byli w wieku ok 50 lat. Mój najmłodszy spał w wózku a byliśmy na placu zabaw więc trochę ludzi było to myśleli że jestem z dwójką dzieci. Najmłodszy się obudził i dotarło do nich że jednak mam trójkę i taki tekst " to Pani ma trójkę????" Ja mówię "tak" na co babcia kolegi " o rany to WSPÓŁCZUJE!!!" .. bez komentarza.. powiedziałam jej tylko " nie ma czego współczuć" i koniec gadki :sorry:
Ludzie to są bezczelni i jednak niektorzy to mają nieźle nasrane w beretach[emoji6]

Nie ma się czym przyjmować; ludzie czasem chlapną słowo za dużo.

Ostatnia edycja:
Tak mi ciągle też współczują bliźniaków a ja nadal nie rozumie czego [emoji58]. Tego że ma swoje zdrowych dzieci... kiedyś jednej kobiecie na taki tekst powiedziałam że współczuć to może pani komuś jak mu ktoś bliski umrze a nie matce tego że ma zdrowe śliczne dzieciaki.
Wrrrr......

Ostatnia edycja:
Tak mi ciągle też współczuję bliźniaków a ja nadal nie rozumie czego [emoji58]. Tego że ma swoje zdrowych dzieci... kiedyś jednej kobiecie na taki tekst powiedziałam że współczuć to może pani komuś jak mu ktoś bliski umrze a nie matce tego że ma zdrowe śliczne dzieciaki.
Wrrrr......
I dobrze odbiłam jej piłeczkę. Mam nadzieje, ze dało tej kobiecie to do myślenia...przeprosiła chociaz?

reklama
Do góry