mamunia86
Fanka BB :)
Dobranoc @Chrząszczyk 1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udanych łowów[emoji38]Dzień dobry,
My wybieramy się na półki, pa!
Ludzie to są bezczelni i jednak niektorzy to mają nieźle nasrane w beretach[emoji6]Wczoraj mój najstarszy bawił się z kolegą, kolega był z dziadkami. Byli w wieku ok 50 lat. Mój najmłodszy spał w wózku a byliśmy na placu zabaw więc trochę ludzi było to myśleli że jestem z dwójką dzieci. Najmłodszy się obudził i dotarło do nich że jednak mam trójkę i taki tekst " to Pani ma trójkę????" Ja mówię "tak" na co babcia kolegi " o rany to WSPÓŁCZUJE!!!" .. bez komentarza.. powiedziałam jej tylko " nie ma czego współczuć" i koniec gadki
Wczoraj mój najstarszy bawił się z kolegą, kolega był z dziadkami. Byli w wieku ok 50 lat. Mój najmłodszy spał w wózku a byliśmy na placu zabaw więc trochę ludzi było to myśleli że jestem z dwójką dzieci. Najmłodszy się obudził i dotarło do nich że jednak mam trójkę i taki tekst " to Pani ma trójkę????" Ja mówię "tak" na co babcia kolegi " o rany to WSPÓŁCZUJE!!!" .. bez komentarza.. powiedziałam jej tylko " nie ma czego współczuć" i koniec gadki
I dobrze odbiłam jej piłeczkę. Mam nadzieje, ze dało tej kobiecie to do myślenia...przeprosiła chociaz?Tak mi ciągle też współczuję bliźniaków a ja nadal nie rozumie czego [emoji58]. Tego że ma swoje zdrowych dzieci... kiedyś jednej kobiecie na taki tekst powiedziałam że współczuć to może pani komuś jak mu ktoś bliski umrze a nie matce tego że ma zdrowe śliczne dzieciaki.
Wrrrr......
Co ty zbulwersowala się, hahahha ludzie są dziwni.I dobrze odbiłam jej piłeczkę. Mam nadzieje, ze dało tej kobiecie to do myślenia...przeprosiła chociaz?