reklama
Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Jaką mial waga urodzeniowa? Antoś urodził się 3600g.Chrząszczyk1 to wagę ma dobrą mój teraz ma 8 mscy i waży max 7,5 kg
Dominika81
ciekawa jestem ile mój klusek waży
3 miesiące skończył dopiero co ale już pewnie z 6,5kg też waży.
@Halszka_00 - pędzisz jak szalona gratulacje, bardzo się cieszę . teraz rzeczywiście będzie malutka różnica. ile ostatecznie myślisz mieć dzieci?
@Halszka_00 - pędzisz jak szalona gratulacje, bardzo się cieszę . teraz rzeczywiście będzie malutka różnica. ile ostatecznie myślisz mieć dzieci?
Chrząszczyk 1
To drobinka[emoji4]wczesniak?Chrzaszczyk ważył 2200g
Halszka_00
Elizabeth waży 7100g mniej więcej.
Dziękuję bardzo Mój mąż i ja nigdy nie mówimy ile chcemy mieć dzieci. Myślę, że nie ma jakiejś ostatecznej liczby, jeśli chcemy mieć więcej potomstwa i wciąż będziemy w stanie poświęcać im czas oraz łożyć na ich wychowanie i zachcianki Zatem trudno mi mówić o konkretnej liczbie.
ciekawa jestem ile mój klusek waży
Dziękuję bardzo Mój mąż i ja nigdy nie mówimy ile chcemy mieć dzieci. Myślę, że nie ma jakiejś ostatecznej liczby, jeśli chcemy mieć więcej potomstwa i wciąż będziemy w stanie poświęcać im czas oraz łożyć na ich wychowanie i zachcianki Zatem trudno mi mówić o konkretnej liczbie.
@Halszka_00 ogromne gratulacje [emoji173]️
anieok
Dzień w przedszkolu super. Młoda nie chciała wychodzić. Dzisiaj drugi dzień.
Moje córki obie przy kp przybierały mega dużo do 3 miesiąca a później zwolnily. Chwilami nawet bardzo. Ale moja pediatra mowila ze wygladaja dobrze, wyniki maja ok wiec nie musze ich dokarmiać. Starsza odstawiłam od cycka w polowie ciazy z Mlodsza. A Mloda odstawić sie nie chce [emoji14] obie sa drobne. Zosia ma prawie 3 lata i wazy 13.5kg, a Julia ponad 20miesiecy i 9,8kg waży, z tym że wcale nie wyglada na chudzinke i nie jest też tak, ze nie je. Je prawie wszystko. Karmie piersia tylko w nocy.
Moje córki obie przy kp przybierały mega dużo do 3 miesiąca a później zwolnily. Chwilami nawet bardzo. Ale moja pediatra mowila ze wygladaja dobrze, wyniki maja ok wiec nie musze ich dokarmiać. Starsza odstawiłam od cycka w polowie ciazy z Mlodsza. A Mloda odstawić sie nie chce [emoji14] obie sa drobne. Zosia ma prawie 3 lata i wazy 13.5kg, a Julia ponad 20miesiecy i 9,8kg waży, z tym że wcale nie wyglada na chudzinke i nie jest też tak, ze nie je. Je prawie wszystko. Karmie piersia tylko w nocy.
reklama
Chrząszczyk 1
...i to jest dobre podejście. Człowiek się deklaruje co do ilości dzieci, a jeszcze podzieli się z tym z rodzina to już umarł w butach. Później zmieni zdanie i gderaja wszyscy, a najczęściej i najwiecej Ci, których sprawa nie dotyczy. Osobiście zawsze chciałam dwójkę i standardowo parkę. Tak też się stało. Później wpadliśmy z Ignasiem. Mówiliśmy, że już nigdy, już starczy. Po latach nam się odwiedziło i tak też mamy Antoniuszka[emoji4]po Antosiu gdyby coś się trafiło to ok ale na ten moment sami juz się raczej nie zdecydujemy.Elizabeth waży 7100g mniej więcej.
Podziel się: