reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
ciekawa jestem ile mój klusek waży ;)
3 miesiące skończył dopiero co ale już pewnie z 6,5kg też waży.

@Halszka_00 - pędzisz jak szalona :) gratulacje, bardzo się cieszę . teraz rzeczywiście będzie malutka różnica. ile ostatecznie myślisz mieć dzieci?

Chrząszczyk1 nie jest wcześniakiem, urodził się w 38+3 tygodniu. W przychodni jest wpisany jako wcześniak wagowy i ma szczepionki dla wcześniaków. Mały się urodził ale zdrowy :)

Elizabeth waży 7100g mniej więcej.

ciekawa jestem ile mój klusek waży ;)
3 miesiące skończył dopiero co ale już pewnie z 6,5kg też waży.

@Halszka_00 - pędzisz jak szalona :) gratulacje, bardzo się cieszę . teraz rzeczywiście będzie malutka różnica. ile ostatecznie myślisz mieć dzieci?

Dziękuję bardzo :-D Mój mąż i ja nigdy nie mówimy ile chcemy mieć dzieci. Myślę, że nie ma jakiejś ostatecznej liczby, jeśli chcemy mieć więcej potomstwa i wciąż będziemy w stanie poświęcać im czas oraz łożyć na ich wychowanie i zachcianki :blink: Zatem trudno mi mówić o konkretnej liczbie.

Dzień w przedszkolu super. Młoda nie chciała wychodzić. Dzisiaj drugi dzień.

Moje córki obie przy kp przybierały mega dużo do 3 miesiąca a później zwolnily. Chwilami nawet bardzo. Ale moja pediatra mowila ze wygladaja dobrze, wyniki maja ok wiec nie musze ich dokarmiać. Starsza odstawiłam od cycka w polowie ciazy z Mlodsza. A Mloda odstawić sie nie chce [emoji14] obie sa drobne. Zosia ma prawie 3 lata i wazy 13.5kg, a Julia ponad 20miesiecy i 9,8kg waży, z tym że wcale nie wyglada na chudzinke i nie jest też tak, ze nie je. Je prawie wszystko. Karmie piersia tylko w nocy.

reklama
Elizabeth waży 7100g mniej więcej.

Dziękuję bardzo :-D Mój mąż i ja nigdy nie mówimy ile chcemy mieć dzieci. Myślę, że nie ma jakiejś ostatecznej liczby, jeśli chcemy mieć więcej potomstwa i wciąż będziemy w stanie poświęcać im czas oraz łożyć na ich wychowanie i zachcianki :blink: Zatem trudno mi mówić o konkretnej liczbie.
...i to jest dobre podejście. Człowiek się deklaruje co do ilości dzieci, a jeszcze podzieli się z tym z rodzina to już umarł w butach. Później zmieni zdanie i gderaja wszyscy, a najczęściej i najwiecej Ci, których sprawa nie dotyczy. Osobiście zawsze chciałam dwójkę i standardowo parkę. Tak też się stało. Później wpadliśmy z Ignasiem. Mówiliśmy, że już nigdy, już starczy. Po latach nam się odwiedziło i tak też mamy Antoniuszka[emoji4]po Antosiu gdyby coś się trafiło to ok ale na ten moment sami juz się raczej nie zdecydujemy.

Do góry