Halszka_00
Fanka BB :)
@Sopek @Chrząszczyk 1 @Dominika81 @mamunia86
Dziękuję bardzo dziewczyny Tak, to już 4 dzieciątko w drodze.
Dziękuję bardzo dziewczyny Tak, to już 4 dzieciątko w drodze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Córka lat 16,średni syn 12 a najmłodszy 10Matka Polka to masz pomocników a jaka płeć?
Halszka Twoje najmłodsze dziecko jest z tego roku? Dobrze pamiętam? Nie widzę suwaczkow dlatego pytam jeśli dobrze kojarzę to szybko zaszlas w ciążę, nie karmisz już? Ja mam 8 miesięcznego i okresu jeszcze nawet nie mam
@Halszka_00 Fajnie z taką gromadką prawda? Widzę,że dzieci to masz jeszcze maleńkie wiec mały młyn pewnie w domu jest.Ja też mam trójeczkę w domu a czwarte w brzuszku ale moje najmłodsze ma już 10 lat a najstarsza 16 więc teraz to już większy luzik chyba będę miała.
@MatkaPolka85 duże dzieci, nawet nie poznasz, że masz ich w domu. Wytraca się z domu i tylko jeść, pić, wyprać i tyle żartuje. W każdym razie, optymalnie dobry czas na 4 dziecko.
@Halszka_00 E tam wyrodna, nie każdej z nas pasuje co innego. Jedna lubi długo inna nie i już.