reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

oj to Moja pulpecik bo 6 miesiecy i ponad 8 kg ale po Niej nie widac bo dluga i taka zbita w sobie.
Wychodzi na to, że mój Antek tez wagowo nie wypada źle, bo dziś stuka mu równo 5 miesięcy, a około 7500g waży.
My już po chrzcinach. Przeżyliśmy. Doszlam do wniosku, ze nie nadaje się juz na te zloty rodzinne. Zwłaszcza wtedy kiedy to wypada, a nawet trzeba wyjsc z lokalu jako ostatni uczestnicy imprezy[emoji23]

reklama
Wychodzi na to, że mój Antek tez wagowo nie wypada źle, bo dziś stuka mu równo 5 miesięcy, a około 7500g waży.
My już po chrzcinach. Przeżyliśmy. Doszlam do wniosku, ze nie nadaje się juz na te zloty rodzinne. Zwłaszcza wtedy kiedy to wypada, a nawet trzeba wyjsc z lokalu jako ostatni uczestnicy imprezy[emoji23]

Ja tam sobie cenię rodzinne zloty :-D Wszyscy mieszkamy trochę porozrzucani, ale rozumiem, że nie zawsze są one tak jak byśmy chciały.

Ja tam sobie cenię rodzinne zloty :-D Wszyscy mieszkamy trochę porozrzucani, ale rozumiem, że nie zawsze są one tak jak byśmy chciały.
Ja również lubie rodzinne złoty ale nie ze wszystkimi członkami rodziny są osoby, których nie trawie i gdybym tylko mogła nie zaprosilabym niestety wywołałabym tym aferę. Chrzciny to niestety rodzina moja i męża, niezintegrowani i dodatkowo z minimalnymi checiami na to z obu stron. Kilka osób zaproszonych z przyzwoitości wiec nie chętnie spędzam z takimi osobnikami czas przy jestem stole. Gdybym mogła zaprosić tylko te osoby, które lubię byłoby całkiem fajnie przyjecie.

Witam :-D
Zaglądam żeby na bieżąco być i uciekam spać.

Duże te dzieci macie :yes: Mój najmłodszy to drobinka i kurczaczej mały :p bo waży niespełna 14 kg a ma już prawie 5 lat. On szybkobieżny jest i choć je sporo nic nie widać. Skoro badania ok to trudno. Tak ma, zresztą starszymi też tak bylo.

W jednym temacie już się pochwaliłam to i pochwalę się tu, że z rodziny 2+3, staniemy się rodziną 2+5 :-) :)
Nie no, dlaczego robisz mi to zaraz przed pójściem spać...pół nocy będę to przeżywała.[emoji23][emoji23]Wcześniej nie mogłam się ogarnac i 2 dni żyłam tym, a nawet z mezem podzieliłam się Twoja nowina o nowej ciazy. Ledwo zakończyłyśmy nasz brzuszkowy czas w lutym, a Ty szybki zaskok ale żeby aż od razu taki[emoji32]kochana GRATULUJE WAM!!!

Witam :-D
Zaglądam żeby na bieżąco być i uciekam spać.

Duże te dzieci macie :yes: Mój najmłodszy to drobinka i kurczaczej mały [emoji14] bo waży niespełna 14 kg a ma już prawie 5 lat. On szybkobieżny jest i choć je sporo nic nie widać. Skoro badania ok to trudno. Tak ma, zresztą starszymi też tak bylo.
Mój średniak to tez drobinka. Świeżo w czerwcu skończył 6 lat, a waży 18 kg, jest szczupły i do wysokich tez nie należy, taki mój okruszek.

Nie no, dlaczego robisz mi to zaraz przed pójściem spać...pół nocy będę to przeżywała.[emoji23][emoji23]Wcześniej nie mogłam się ogarnac i 2 dni żyłam tym, a nawet z mezem podzieliłam się Twoja nowina o nowej ciazy. Ledwo zakończyłyśmy nasz brzuszkowy czas w lutym, a Ty szybki zaskok ale żeby aż od razu taki[emoji32]kochana GRATULUJE WAM!!!

Hahah :blink: Mam nadzieję, że noc jednak była przespana. I dziękuję bardzo ;)

reklama
Do góry