reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
dorota czyli że Ty pępowinę odcięłaś skoro kotki już na stałę na dworze sobie siedzą i tam radę sobie dają.Więc brawo dla Ciebie!

MarlaM czasem wpadka to dobre rozwiązanie - wiem, bo mój trzeci synio jest z takiej kochanej wpadki :) A co do pogodzenia pracy, dzieci i domu, to nie podpowiem, bo ja od kilku lat siedzę w domu i zajmuję się domem i dziećmi, a mąż tylko pracuje.

Doris czyli już za chwilę dzieciątko będziesz tulić! Jejuniu, zaczynam tęsknić do takich bobasków małych!!! byłam w sobotę odwiedzić sąsiadkę, bo córcię urodziła i mogłam odwiedzić ich w domu, dała mi ją chwilę potrzymać - Boże jaka ona malutka!!! No i jaka sodziutka!!! Ehhh....

A ja działam trochę, bo truskawek 16 kg kupiłam i robiłam w weekend kompocik, dżemik też, dziś narwałam kopru i pokroiłam i zamroziłam. Jeszcze chyba szpinak narwę i pomroże. Zawsze to jakiś zapas na zimę :)

Jestem, jestem!
Mój tel dokonał żywota i czekałam na nowy bo jak się chce dobra ofertę to niestety magazyny puuuuste[emoji15]

U nas nic nowego, turlam się upałów nie ma jest poprosi przyjemnie ciepło:)

Amnio nie robię bo m się uparł a ja nie mam się siły z kim kłócić. Co ma być to będzie...

Nela skończyła rok... Ale ten czas leci[emoji33] zaraz będzie nastepne[emoji23]

Doris te ostatnie chwile to koszmar, ja zawsze chodzę jak nakrecona[emoji12][emoji23]

Witam nowa mamę:)

Happy taaak to słynne "nigdy więcej"[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam nadzieje ze to jednak nie cholestaza[emoji19]
Tez czekam na wakacje z utęsknieniem.

Dorota jak dzieciaki?

Czekam z utęsknieniem na 14.07 bo będzie usg;)

Słodka oby Was ta zaraza ominęła, kciuki.

Słodka oj tak odcielam pempowine, kotki z matką od kilku dni na dworze, na noc zamykamy im tam drzwi i ja czuję się dobrze wiedząc że kotki mogą spokojnie pospac i ich matka też a nie pilnować ich przed innymi obcymi kotami.
Ja też od kilku lat siedzę w domu.
Oj tak taki maluszek jest słodki, szkoda tylko że ten czas tej słodkości tak szybko mija

Poziomki cieszę się że jesteś, u mnie dzieci już ok :-), będzie dobrze z synkiem Twoim, a nad imieniem myśleliście?

Doris jak się czujesz?

czuję się w miarę dobrze tylko to czekanie mnie dobija. Wczoraj pojechałąmz moim M w podróż 300 km, wróciliśmy w nocy. Ni e urodziłam i nie się nie działo tylko zmęczona jestem trochę a spać nie mogę. Jutro o tej porze będę już w szpitalu. Idę dziś jeszcze zjeść mega ostrą chińszczyznę, robię włos aby na zdjęciach dobrze wyglądać :laugh2: i z rana do szpitala.

Słodka niestety zawsze może pójść coś nie tak:/ musisz rozważyć za i przeciw.

Dorota już dawno wybrane :) Bruno Edgar
Kozy są mega:)

Doris to już! Dziś tym bardziej nie pospisz[emoji33][emoji12]

reklama
Poziomki, jeszcze nie dziś. Jutro z rana do szpitala a w czwartek Cc.
Dziś idę jeszcze zjeść mega ostrego chińczyka

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Do góry