Happymama oby to nie cholestaza.
Ivi napewno jeszcze wybierzecie jakieś piękne imię.
Moje zwierzęta: pies nadal cały czas śpi i chrapie ;-), z boku domu mamy takie pomieszczenie i tam wysprzatalam psu aby zrobić psu tam miejsce, ale teraz jest mi jej żal hi, buda czeka aby nabrać mocy prawnej. To nie jest typowa buda, takie domek z drzewa stary, moje dzieci tam teraz się chętnie bawią ale zaniedlugo chce tam wyścielic dla psa i kotów ;-).
Kotki małe już fajne, nadal w domu od nadal na piersi, coraz bardziej się rozchodzą, fajnie zaczynają się bawić ;-), matka kotka już kolejny rój przeszła, ile się dało trzymalismy ja w domu, opcja kolejnej ciąży była, w tym tygodniu myślałam o sterylizacji, ale rozmawiałam właśnie z weterynarzem aby zrobić jej usg i sprawdzić czy jest w ciąży, babka mówi że musielibyśmy mieć strasznego pecha aby już była w ciąży, a dla kotów małych lepiej byłoby aby jeszcze 2/3 tygodnie były na piersi, po sterylizacji ona straci pokarm, a może nie jest w ciąży i wtedy spokojnie by sobie małe dokarmila a sterylke za jakieś 3 tygodnie jej zrobić.
Dziś jak m wróci z pracy to muszę z nim to przedyskutować, normalnie dylemat jak z dziećmi hi.
Kury ok, znoszą jajka, kogut ostatnio namiętnie mnie atakuje, nawet jak już tam wchodzę to z kijem bo trochę Strach.
Kaczki fajne, bardzo urosły i są takie milsze niż kury ;-).
Ivi jak Ty się czujesz? Ruchy już czujesz?
Doris jak u ciebie?
Poziomki odezwij się, właśnie kiedy amnio??