reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris juz niewiele ci zostalo.
u mnie 33tc jutro wizyta. Zaczelo mnie swedziec cialo, musze zbadac proby watrobowe na cholestaze bo chyba mi sie znowu przypaletala :( ale poki co swedzi lekko wiec mam skrawek nadziei ze to jeszcze nie ona.

poziomki kiedy bedziesz robic amnio?

reklama
Happymama oby to nie cholestaza.

Ivi napewno jeszcze wybierzecie jakieś piękne imię.
Moje zwierzęta: pies nadal cały czas śpi i chrapie ;-), z boku domu mamy takie pomieszczenie i tam wysprzatalam psu aby zrobić psu tam miejsce, ale teraz jest mi jej żal hi, buda czeka aby nabrać mocy prawnej. To nie jest typowa buda, takie domek z drzewa stary, moje dzieci tam teraz się chętnie bawią ale zaniedlugo chce tam wyścielic dla psa i kotów ;-).
Kotki małe już fajne, nadal w domu od nadal na piersi, coraz bardziej się rozchodzą, fajnie zaczynają się bawić ;-), matka kotka już kolejny rój przeszła, ile się dało trzymalismy ja w domu, opcja kolejnej ciąży była, w tym tygodniu myślałam o sterylizacji, ale rozmawiałam właśnie z weterynarzem aby zrobić jej usg i sprawdzić czy jest w ciąży, babka mówi że musielibyśmy mieć strasznego pecha aby już była w ciąży, a dla kotów małych lepiej byłoby aby jeszcze 2/3 tygodnie były na piersi, po sterylizacji ona straci pokarm, a może nie jest w ciąży i wtedy spokojnie by sobie małe dokarmila a sterylke za jakieś 3 tygodnie jej zrobić.
Dziś jak m wróci z pracy to muszę z nim to przedyskutować, normalnie dylemat jak z dziećmi hi.
Kury ok, znoszą jajka, kogut ostatnio namiętnie mnie atakuje, nawet jak już tam wchodzę to z kijem bo trochę Strach.
Kaczki fajne, bardzo urosły i są takie milsze niż kury ;-).
Ivi jak Ty się czujesz? Ruchy już czujesz?

Doris jak u ciebie?

Poziomki odezwij się, właśnie kiedy amnio??

Doris czekamy na wieści :) oj niedługo się coś rozkręci, jeszcze parę dni :) :)

happy mama - jam po wizycie?:)

Dorotka - oj ruchy to ja czuję od 12tc;) a teraz to co młody wyprawia to ..szaleństwo :D jak teraz mi tak brzucha przestawia to co będzie później :D wiercenie, kręcenie, czkawki, kopniaki (takie że iwdać i czuć przez skórę) itd. Także.. wesoło jest:)
Super ten zwierzyniec! Kotków zazdroszczę.. szkoda że moj TŻ to taki alergik, że nie możemy mieć kotka :(

Hej
Dziękuję Dziewczynki że pytacie. Od rana mnie nie było praktycznie w domu, zawiozłam Małą do przedszkola i do fryzjera. Trzeba jakoś wyglądać na porodówce :-)
Do terminu cc zostało 15 dni. Czuję się dobrze tylko mam skurcze co jakiś czas. Jutro ktg, we wtorek wizyta i dostanę skierowanie do szpitala :-)

Poziomki, jak u Ciebie, co z wynikami i z amniopunkcją?

Buziaki dla Reszty Dziewcząt

Doris Ty bardzo dobrze wyglądasz ;-)

Ivi super ze mały taki ruchliwy. Wiesz ze ja tez mam alergie na koty, momentami jest kiepsko, tabletki biorę a i tak jest ciężko, dlatego zabardzo się z nimi nie spoufalam.
Kiedyś chciałam mieć kota, tzn jakiś rok temu, pojezdzilismy trochę i kotka małego kupiliśmy, ja dostałam takiej alergi że myślałam że niewyrobie i na drugi dzień oddaliśmy kotka. Za jakiś czas ze stodoły wyszedł malutki, obcy i dziki kotek , alergia się pojawiła ale żal mi kotka było i tak już zostało, z alergia z czasem było lepiej domu tego momentu kiedy w domu mam 4 koty. Ale za jakieś 2/3 tygodnie kotki idą na dwór ;-).

witam ... po baaaardzo długiej przerwie i pod nowym nickiem, bo dopadła mnie jakiś czas temu inwigilacja ☺

kilka dni temu usłyszeliśmy serducho naszego czwartego malucha ☺
na razie radość jest lekko przytłumiona, bo ostatnia ciąża skończyła się bardzo nieoczekiwanie w 11/12 tyg.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie dobrze...

Doris, OMG ... czy ja dobrze kojarzę, że dopiero co testowałaś na staraczkach ??? a tu już koncowka ☺ WOW ... ale zleciało

Ivi, też 'brzmisz' znajomo ... tylko nie pamiętam, z której grupy/rocznika ☺

reklama
LauLau to zależy "kim" byłaś wczesniej :D

Ja byłam na staraczkach wieki temu, potem styczeń 2010, marzec 2012 i styczeń 2014:) No i teraz listopad 2016;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry