reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam, witam i o zdrówko pytam ;)
Trochę mnie nie było, ale miałam pełne ręce roboty! Komunia w domu dla prawie 40 osób to masakra! No może by to nie była masakra, gdybym kucharkę wzięła a nie sama wszystkiego ogarniała i robiła i dopilnowywała! No cóż, siorka mi trochę z mięsami pomogła, a resztę sama i z mężem ogarnęłam. Wynajęliśmy namiot ze stołami i ławkami, to w chałupie luz bluz był. Ale daliśMy radę! Synio komunię przyjął, biały tydzień też już za nami. uffff...
A wczoraj mój najmłodszy synio roczek skończył. Jejku, jak ten czas szybko zleciał. Imprezkę zrobimy mu dopiero w połowie lipca, bo inaczej teraz impra byłaby bez chrzestnych, a tak chrzestni przyjadą. Ale na urodzinki to tylko trochę ciasta, torcik i ognicho będzie z kiełbasami hi, hi :)

ivi gratki zaliczenia egzaminów! No i dalej powodzenia życzę.
poziomki bardzo się ciesze, że wyniki są dobre! Gratulacje :) Wszystko będzie ok!!!!
Doris trzymam kciuki, juz tak mało Ci zostało i będziesz bobaska tulić w ramionach :)

A tu wrzucam Wam mnie z wczorajszym solenizantem, no i mojego komunijnego synia :)

Załączniki

• P1350799.JPG
    P1350799.JPG
    115,8 KB · Wyświetleń: 107
  • P1350693.JPG
    P1350693.JPG
    145,1 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Bry
Poziomki co się nie odzywasz?
Doris co u ciebie?

Słodka dziękuję za życzenia ;-)jak się czujesz?

Wesoła super ze komunia udana, fotki piękne ;-)

U mnie Lili od wczoraj gorączka, dziś m musiał wcześniej jechać do pracy i jestem zmuszona zostawić starszych dziś w domu bo Lili gorączka, przecież nie wezmę ja na spacer 3km z gorączka. Ech nie uśmiecha mi się dziś ze starszymi w domu no oni dają popalić a i tak wakacje już zaraz więc każdy dzień w szkole cenny abym chwilę odpoczela hi.

Skończyliśmy wczoraj rozwalac piec kaflowy w kuchni, w sobotę impreza urodzinowa Lili, muszę zabrać się za porządki.
Koty chodzą wszędzie, moja alergia coraz bardziej, one już pomału z miski jedzą więc w planach mam dziś wyeksmitowac koty na dwór tylko muszę im tam miejsce przyszykowac i dziś obserwować czy kury i kaczki im krzywdy nie zrobią.

Miłego dnia

Hej
Ja pod gabinetem czekam na ostatnią wizytę i mam już dostać skierowanie do szpitala na Cc. Okaże się zaraz czy tak jak było w planie na 30 czerwca czy wcześniej trzeba będzie.
Dam.potem znać

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Doris zazdroszczę że już niedługo!
ja jestem na etapie że mam dość i powtarzam swoje słynne " ostatni raz i nigdy więcej" ;) mały mi napiera na szyjkę okropnie, wczoraj odszedł mi kawałek czopa ale bez paniki to u mnie norma na tym etapie ;)
w poniedziałek idę powtarzać badanie krwi ale znam swoje ciało i wiem że to wątroba znowu :/

do wakacji zostały niecałe 3 tygodnie i muszę wytrzymać ten okres, potem już jest luz, mogę kłaść się do szpitala i niech się dzieje co chce.

dorota dzięki za miłe słowa. No i dla córci wszystkiego najlepszego!!!:D Powodzenia z wyprowadzką kotów na dwór.

Doris czekamy na wiadomości :)

happymama czyli też już końcówka ciązy u Ciebie :) Teraz po kolei będziecie rodzić :)

A u nas tyle, że z najstarszym odbębniłam dziś bilans w przychodni, ale nie szczepiliśmy się, bo syn ma kaszel. Więc umówiłam się, że w sierpniu jak pójdę z najmłodszym na szczepienie to od razu najstarszego wezmę i za jednym razem obu ich zaszczepię.

Doris i jak na 30 cc?

Poziomki odezwij się co u Was?

Wesoła a dziękuję, no w pierwszą noc po eksmisji kotów to żal mi ich tzn matki było bo sama walczyła z innymi kotami i broniła małe że zlitowalam się i w nocy w domu były, ale wczoraj tak zamknelismy tym że spaly pierwsza noc w nowym miejscu. Oj ja sama muszę odciąć pompowane hi, teraz cieplutko, one mają już 6 tygodni, same już jedzą z miski, skaczą wszędzie więc muszą sobie dać radę ;-),

U mnie od wtorku cała 3 chora, oli najgorzej na antybiotyku, wszyscy chore gardła, teraz jest już lepiej, ale do szkoły nie chodzą, pójdą jutro na zakończenie roku.

Miłego dnia

Cześć dziewczyny. Ja jestem mamą 2 dziewczynek( 5 i 3 lata), ale mam nadzieję, że mogę się dołączyć do grupy. Intensywnie myślę nad 3 dzieckiem, już chyba jakąś obsesję mam.:rolleyes2: Tylko strasznie się boję czy dam radę wszystko pogodzić..... Ostatnio stwierdziliśmy z mężem, że w naszym przypadku to najlepsza byłaby wpadka, bo inaczej to nigdy nie będzie tego odpowiedniego momentu. Marzy mi się synek.:rolleyes2: powiedzcie mi, jak udaje się wam pogodzić rodzicielstwo z pracą? my z mężem pracujemy od pon do piąt - ja dopiero o 16tej jestem w domu, mąż jeszcze później. Nie mogę sobie pozwolić na rezygnacje z pracy a przechodząc na wychowawczy to raczej ciężko bym miała z powrotem do pracy. musiałabym mysleć o żłobku lub opiekunce. Ciągle jest jakieś "ale".:no:

Hej
U mnie ostatnie odliczanie, w środę idę do szpitala, a w czwartek cc. W domu wszystko gotowe, ja już nie mogę się doczekać choć wiem, że to ostatnie chwile luzu.. Jest mi już strasznie ciężko do tego te wielkie upały.

reklama
Bry

Słodka dziękuję u mnie już dobrze ;-), dzieci zdrowe, oby jak najdłużej.
A jak Ty się czujesz?

Doris no fakt wielkie odliczanie do wielkiego spotkania z synem ;-)

U mnie w weekend byli rodzice,
Miłego dnia

Poziomki?????????????

Do góry