reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Doris widzialam na Fb gratuluje kochana :)

ja od dzisiaj w szpitalu. Cholestaza mega. Monitoruja malego. Porobili cala mase dodatkowych badan i musze czekac niestety. Juz tesknie za dziecmi.

reklama
Doris gratuluję jeszcze raz
Happymama trzymam kciuki za pozytywne wszystko
Annaoj zazdroszczę urlopu, już nie mogę doczekać się mojego .. Narazie pakuje dzieciaki i jadę w góry. Dziś podpisałam umowę, remont, zakupy i pud września ruszam pełna para :) stresa mam ze hoho ale liczę na moje szczęście i to że się uda :)
Poziomki niech młody rośnie i nie stresuje:)

Buziaki dla każdej :)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ciocie :-) <br />Jestem Oliś, urodziłem się o 11.53, ważę 3710 g i mam 56 cm <br />
uploadfromtaptalk1467327159192-jpeg.761973
<br /><br />Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Dokładnie Cudny ;-)
Gratuluję, a miał być Olaf co nie?????

Happymama oby nie byłoby tak źle, kciuki za was, 3 maj się.

Poziomki a jak Ty się czujesz?

Wczoraj dokupilismy jeszcze 4 kury nioski i 4 typowo na mięso za jakieś 2 miesiące.
Dziś na 18 sterylizacja kotki.

Miłego dnia

Doris GRATULACJE!!!! Ale słodziak malutki :) :) Niech zdrowo rośnie i daje mamie pospać w nocy.

dorota naprawdę takie małe gospodarstwo macie tam u siebie :)

happymama oby ze szpitala szybko wypuścili i zdrówka życzę!!!

A my na dziś tyyyle planów mieIiśmy, a wszystko w łeb wzięło..........
Może chociaż nad jezioro pojadę z chłopakami, żeby im humor poprawić.

reklama
Doris cudny !

dzieki dziewczyny! Ciezko sie lezy w szpitalu no ale jakos trzeba przezyc. Maz zostal sam z nasza czworka i jeszcze firme musi ogarniac ale daje Rade ;)
poziomki wystarczy tydzien zeby 36 tygodni bylo skonczone. Ja nigdy nie chodzilam w ciazy dluzej niz 38+2 tc ;)

Do góry