reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Doris ale mi smaka na chinszczyznę narobiłaś :) A dopiero co kilka dni temu robiłam w domku, ehhh... chyba jutro zrobię znów :)

Dziś kupiłam czereśni 5 kg, to będę robiła kompociki z nich. I znów mam co robić :)

Dziś koze mleczna kupiłam nazywa się Pelagia ;-), jest bardzo fajna
1467145094-1d1mld.jpeg
1467145102-1d1mld.jpeg

Dziś też 2 małe tzn młode Gęsi kupiliśmy ;-)
1467145134-1d1mld.jpeg

Po lewej gęsi, na prawo kaczki ;-)
1467145162-1d1mld.jpeg

1467145181-1d1mld.jpeg

Całe stado ;-)
1467145202-1d1mld.jpeg

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Wesoła to powodzenia z kompotami ;-)

Słodka doskonale rozumiem Twoje obawy ja między innymi dlatego też teraz zrezygnowałam z kolejnej ciąży.

Doris powodzenia, jak będziesz mogła to informuj nas ;-)

Poziomki imiona piękne.

Jak widać u mnie zwierzyniec ;-)

Hej Dziewczyny
Wróciłam z cudownego urlopu. Było naprawde super.
Od września wracam do pracy, a raczej idę. W końcu się dogadałam, w ramach "negocjacji" ja troszkę popuściłam, a za to do pracy będę jeździła raz-dwa razy w tygodniu, pozostałe dni będę pracować z domu. Od razu mniej się stresuję.
Poza tym czekam na badanie TK Igora, staram się nie stresować. Młody jest n obozie karate.
I jeszcze jeździmy po wystawach, a za 3 tygodnie na rajd się wybieram.
I tak mija nam czas w telegraficznym skróvie
Happymama mam nadzieje, że to jednak nie holestaza. Juz też bliziutko do końcówki u Ciebie. jak się czujesz? Prosze o nowe foty na fb, Fabianek się pewnie zmienił.
Laulau a może jakoś ans naprowadzisz?

MarlaM ja od września wracam, ale są tutaj dziewczyny które pracują, nawet przy 5 dzieci (wywołuję ;)
Doris to już jutro. Rano?
Poziomki najlepsze życzenia dla Amelki
Wesołamamusia super fotki. Najważneisjze ze już po i ze się wszystko udało.

Stefaa jak biznes? Lenka co tam u Was

Pozdrowionka dla wszystkich

Dzień Dobry
Ja juz nie śpię od 4, to i tak cud ze do 4 spałam. O 5 była położna ze swoimi atrakcjami typu lewatywa, wenflony itd. Na Cc idę z planu na dziś trzecia wiec nie prędzej niż o 9 ale tu się zmienia jak w kalejdoskopie wszystko. Juz nie mogę się doczekać. Chciałabym już być po i zobaczyć Olisia.
Proszę dziś o modlitwy i kciuki są nas, bo są nam bardzo potrzebne!!!
Buziaki dla Was Dziewczyny

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry