reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam, witam i o zdrówko pytam ;)
Trochę mnie nie było, ale miałam pełne ręce roboty! Komunia w domu dla prawie 40 osób to masakra! No może by to nie była masakra, gdybym kucharkę wzięła a nie sama wszystkiego ogarniała i robiła i dopilnowywała! No cóż, siorka mi trochę z mięsami pomogła, a resztę sama i z mężem ogarnęłam. Wynajęliśmy namiot ze stołami i ławkami, to w chałupie luz bluz był. Ale daliśMy radę! Synio komunię przyjął, biały tydzień też już za nami. uffff...
A wczoraj mój najmłodszy synio roczek skończył. Jejku, jak ten czas szybko zleciał. Imprezkę zrobimy mu dopiero w połowie lipca, bo inaczej teraz impra byłaby bez chrzestnych, a tak chrzestni przyjadą. Ale na urodzinki to tylko trochę ciasta, torcik i ognicho będzie z kiełbasami hi, hi :)

ivi gratki zaliczenia egzaminów! No i dalej powodzenia życzę.
poziomki bardzo się ciesze, że wyniki są dobre! Gratulacje :) Wszystko będzie ok!!!!
Doris trzymam kciuki, juz tak mało Ci zostało i będziesz bobaska tulić w ramionach :)

A tu wrzucam Wam mnie z wczorajszym solenizantem, no i mojego komunijnego synia :)

Załączniki

• P1350799.JPG
    P1350799.JPG
    115,8 KB · Wyświetleń: 110
  • P1350693.JPG
    P1350693.JPG
    145,1 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Bry
Poziomki co się nie odzywasz?
Doris co u ciebie?

Słodka dziękuję za życzenia ;-)jak się czujesz?

Wesoła super ze komunia udana, fotki piękne ;-)

U mnie Lili od wczoraj gorączka, dziś m musiał wcześniej jechać do pracy i jestem zmuszona zostawić starszych dziś w domu bo Lili gorączka, przecież nie wezmę ja na spacer 3km z gorączka. Ech nie uśmiecha mi się dziś ze starszymi w domu no oni dają popalić a i tak wakacje już zaraz więc każdy dzień w szkole cenny abym chwilę odpoczela hi.

Skończyliśmy wczoraj rozwalac piec kaflowy w kuchni, w sobotę impreza urodzinowa Lili, muszę zabrać się za porządki.
Koty chodzą wszędzie, moja alergia coraz bardziej, one już pomału z miski jedzą więc w planach mam dziś wyeksmitowac koty na dwór tylko muszę im tam miejsce przyszykowac i dziś obserwować czy kury i kaczki im krzywdy nie zrobią.

Miłego dnia

Hej
Ja pod gabinetem czekam na ostatnią wizytę i mam już dostać skierowanie do szpitala na Cc. Okaże się zaraz czy tak jak było w planie na 30 czerwca czy wcześniej trzeba będzie.
Dam.potem znać

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Doris zazdroszczę że już niedługo!
ja jestem na etapie że mam dość i powtarzam swoje słynne " ostatni raz i nigdy więcej" ;) mały mi napiera na szyjkę okropnie, wczoraj odszedł mi kawałek czopa ale bez paniki to u mnie norma na tym etapie ;)
w poniedziałek idę powtarzać badanie krwi ale znam swoje ciało i wiem że to wątroba znowu :/

do wakacji zostały niecałe 3 tygodnie i muszę wytrzymać ten okres, potem już jest luz, mogę kłaść się do szpitala i niech się dzieje co chce.

dorota dzięki za miłe słowa. No i dla córci wszystkiego najlepszego!!!:D Powodzenia z wyprowadzką kotów na dwór.

Doris czekamy na wiadomości :)

happymama czyli też już końcówka ciązy u Ciebie :) Teraz po kolei będziecie rodzić :)

A u nas tyle, że z najstarszym odbębniłam dziś bilans w przychodni, ale nie szczepiliśmy się, bo syn ma kaszel. Więc umówiłam się, że w sierpniu jak pójdę z najmłodszym na szczepienie to od razu najstarszego wezmę i za jednym razem obu ich zaszczepię.

Doris i jak na 30 cc?

Poziomki odezwij się co u Was?

Wesoła a dziękuję, no w pierwszą noc po eksmisji kotów to żal mi ich tzn matki było bo sama walczyła z innymi kotami i broniła małe że zlitowalam się i w nocy w domu były, ale wczoraj tak zamknelismy tym że spaly pierwsza noc w nowym miejscu. Oj ja sama muszę odciąć pompowane hi, teraz cieplutko, one mają już 6 tygodni, same już jedzą z miski, skaczą wszędzie więc muszą sobie dać radę ;-),

U mnie od wtorku cała 3 chora, oli najgorzej na antybiotyku, wszyscy chore gardła, teraz jest już lepiej, ale do szkoły nie chodzą, pójdą jutro na zakończenie roku.

Miłego dnia

Cześć dziewczyny. Ja jestem mamą 2 dziewczynek( 5 i 3 lata), ale mam nadzieję, że mogę się dołączyć do grupy. Intensywnie myślę nad 3 dzieckiem, już chyba jakąś obsesję mam.:rolleyes2: Tylko strasznie się boję czy dam radę wszystko pogodzić..... Ostatnio stwierdziliśmy z mężem, że w naszym przypadku to najlepsza byłaby wpadka, bo inaczej to nigdy nie będzie tego odpowiedniego momentu. Marzy mi się synek.:rolleyes2: powiedzcie mi, jak udaje się wam pogodzić rodzicielstwo z pracą? my z mężem pracujemy od pon do piąt - ja dopiero o 16tej jestem w domu, mąż jeszcze później. Nie mogę sobie pozwolić na rezygnacje z pracy a przechodząc na wychowawczy to raczej ciężko bym miała z powrotem do pracy. musiałabym mysleć o żłobku lub opiekunce. Ciągle jest jakieś "ale".:no:

Hej
U mnie ostatnie odliczanie, w środę idę do szpitala, a w czwartek cc. W domu wszystko gotowe, ja już nie mogę się doczekać choć wiem, że to ostatnie chwile luzu.. Jest mi już strasznie ciężko do tego te wielkie upały.

reklama
Bry

Słodka dziękuję u mnie już dobrze ;-), dzieci zdrowe, oby jak najdłużej.
A jak Ty się czujesz?

Doris no fakt wielkie odliczanie do wielkiego spotkania z synem ;-)

U mnie w weekend byli rodzice,
Miłego dnia

Poziomki?????????????

Do góry