reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki a teoretycznie kiedy mogloby się odbyć to amnio? Kiedy idziesz do lekarza aby ci poradził?

Ivi super wieści ;-), gratuluję a że zapytam jakieś imię macie?

Ja wczoraj byłam na cmentarzu z dziećmi zapalić światełko za mojego aniołka.

Dziś mieliśmy z m trochę spraw do załatwienia i niestety po drodze auto nam się popsuło wrrrr, ale komunikacja miejska i wszystko załatwione a od wieczora auto u mechanika.

cześć dziewczyny
codziennie sobie obiecuję, że zajrzę i wszystko poopowiadam, ale nie moge znaleźć czasu. Przed urlopem chyba zawsze tak jest. Obiecuję się sprężyć i do wtorku usiąść (wtedy to już muszę, bo potem znikam)
Ivi bardzo się cieszę.
Poziomki wierzę, że wszystko jest dobrze. Wybrałaś imię?
Ja bym amnio zrobiła, chyba niezależnie od zdania B, ale sama musisz podjąć decyzję.

pozdrawiam wszystkie i obiecuję w najbliższych dniach wszystkie dobre i średnie rzeczy opisać

Hej
A Co tutaj taka cisza?
witam się szpitalnie niedzielnie, wczoraj przyjechałam z rana, bo Mały coś się słabo ruszał a potem miałam skurcze. Teraz trochę mijają, w każdym razie jeszcze nie rodzę, dostaję kroplowki, Mały się rozbrykał, muszę prowadzić kartę ruchów płodu. Pobrali mi mocz o krew do badania drugi raz wiec dziś na pewno nie wyjdę do domu.
Skończyłam pełne 36 tc :-)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doris jeszcze z tydzień i będzie bezpiecznie:) a nawet jeśli juz to i tak maluszek duży i "donoszony wcześniak" pewnie by był:) ależ emocje, kurcze ja porodu zawsze się boje, ale ta wizja poznania maleństwa... Zazdroszczę ze juz będziesz miała to za sobą wkrótce!!:):)

Dorotko imię nie wybrane... Ciagle nam coś w każdym nie pasuje.. Ale w końcu coś wybierzemy:):):) a jak Twój zwierzyniec? I jak domek?

Poziomki jak się czujesz? Mały rozrabia?:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry