reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Byłam, napisałam, chyba bedzie "do przodu":):)
Jestem wykończona (psychicznie)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

poziomki trzymam kciuki, aby wszystko było ok!!!!

mmufinka kurcze, nazbierało się u Ciebie wszystkiego tyyyyle! Ale głowa do góry! Musi być dobrze!

A ja taaaaaakie plany miałam na ten weekend i znów wszystko w łeb dostało! Mężu dostał zaproszenie do Wawy na spotkanie weteranów i kurcze musiał pojechać - wyjechał w piątek w wróci popołudniu w poniedziałek. No a ja oczywiście w domu z dziecmi. Ehhhh.... Przynajmniej jutro się rozerwę, bo pojadę z chłopakami do moich bratanic na urodzinki :) Spotkam się z rodzinką i będę mogła trochę nagadać.

Cześć dziewczyny

Mmufinka współczuję, to się u Ciebie nazbierało, ale grunt że leki masz i napewno będzie wporzadku.

Venice no to u Ciebie dzidziuś już tuż tuż ;-), a ile masz dzieci i w jakim wieku? Ja też na tel nie widzę suwaczkow.
Smutne te kryzysy z facetami :-(, u mnie jest podobnie, tzn raz lepiej, raz gorzej, przez jakiś czas jest sielanka a później kłótnia i kilka dni ciszy wrrrr, jak ja tego nie lubię. Mam nadzieję że u ciebie z mężem się jakoś pouklada.

Ivi podziwiam cie za tą naukę, ja bym nie dała rady. Super gratuluję wczorajszego egzaminu.

My w czwartek byliśmy w Warszawie, wycieczka super udana ;-), wszyscy zadowoleni ;-). W piątek w domu, kupiliśmy tonę piasku do piaskownicy więc dzieci pół dnia w piasku się bawiły ;-).
Wczoraj M miał wolne wiec przyjechaliśmy do Rybnika na urodziny dziadków.
Dziś pod wieczór wracamy do domu.

Pytanie mam do znających się na kotach.
Dziś w nocy mijają 2 tygodnie od urodzenia małych kotków.
W piątek wieczorem odkryliśmy że kotka ma teraz czas ( nie wiem jak to się mówi przy zwierzętach? ROJ? ) plodny? Tzn zobaczyłam jak inny kot obraca nasza kotkę zareagowałam i poszłam po nią, ale jakiś czas ten ich seks trwał, a dzień wcześniej tzn noc jak my wróciliśmy z tej Warszawy o 24 to ona wybyla w nocy d domu i nie było jej do 5 rano. Wczoraj przekonałam się że bardzo jej się chce, tak samo zachowywała się ostatnio jak zaszła w ciążę.
Szczerze to nie sądziłam że niecałe 2 tygodnie po porodzie może być plodna z chcica wrrrr. Wczoraj musieliśmy się nagimnastykowac aby ona na dwór nie wyszła, to jest kot dworno domowy hi, załatwia się na dworze i tu jest problem.
Prosiłam 2 koleżanki aby zajzaly mi do kota i kur jak nas nie będzie, ale wiecie UMIESZ LICZYC, LICZ NA SIEBIE, kotka z małymi w domu, dużo jedzenia w kilku miejscach jej zostawilam i zobaczę co tam narobiła dziś wieczorem, jutro na sterylizacje chcemy z nią jechać, tylko czy można jak ona karmiąca? I nie wiem czy już w ciąży nie będzie :-(. Ale mam nadzieję że jutro uda nam się ja wysterylizowac.

Miłego dnia

Ale tu dziś cisza.
Dzwoniłam do weterynarza i to normalne że kotka ma rój teraz, ale sterylizacje nie mogę jej teraz zrobić bo Może wtedy odrzucić małe od piersi a one mają 2 tygodnie dopiero i mogą bez niej nie dać rady, mam przyjść za 2 maks 3 tygodnie wtedy małe powinny sobie poradzić a ona jak teraz zaciazy to będzie to stosunkowo niska ciąża że będzie można zrobić sterylke.

My byliśmy z dziadkami u mojej cioci fajnie było, teraz jedziemy do domu, po drodze jedziemy jeszcze kupić kaczki i gesi ;-)

Poziomki, dobrze czytac ze jestes pozytywnie nastawiona. Bedzie dobrze, bo jak ma byc? Tylko dobrze :)

My dzis po rocznicy komunii naszego 6 latka. Piekna uroczystosc

reklama
Poziomki dziękuję. Dokładnie dobrze ze jesteś pozytywnie nastawiona ;-), musi być dobrze.

Słodka jak się czujesz?

Jednak gęsi nie kupiłam bo za malutkie a ja nie będę ich specjalnie dogrzewac, 5 kaczek jedzie właśnie z nami do domu ;-), jak zrobię zdjęcia to wstawię ;-)

Do góry