reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki - ale fajne wyrko!!! :) :)

No źle, bo stwierdziłam że rzucam studia.. pokłóćilismy się z TŻ okropnie, ale ja wymiękam - dom, ogród, dzieci, ciąża, studia i od czasu do czasu jakiś temat z pracy.. Jak mogłam nie spać w nocy to jeszcze jakoś dawałam radę,a le w ciąży wieczorem jestem dętka i nie wyrabiam kompletnie z niczym :( No ale jako tako doszłam do siebie i spróbuję zaliczyć sobotnie koło, potem jeszcze chyba tylko dwa egzaminy no i mgr i obrona. Ale na prawdę.. przestalo mi zależeć :(

poziomki - niestety jutro mam koło, które musze zaliczyć jak najszybciej - najgorszy przedmiot w tym semestrze.. Ja jestem w 16tc. Ale głupio byłoby odpuścić w czasie sesji na ostatnim semestrze, no nie... ?

wiesz, wczoraj powiedziałam mojemu że od ręki mogę zrezygnować, chyba ze będzie mi kazał wziąć się w garść i spróbować. Bo mi już nie zależy. Stwierdził, że pomoże ze starszakami bylebym tylko zaliczyła tą sobotę.. No i uczę się po łebkach, ale mam nadzieje ze tyle wystarczy do przejścia dalej.. Po prostu jakiś wstrętny kryzys mnie dopadł :(

Poziomki o jaaa...już połowa u Ciebie ! czas zapiernicza nieźle.....Tobie życzę pomyślnych wyników !
Mufinka bedzie dobrze ,no musi ! tego ci bardzo życzę
Ivi mówisz kryzys? ehhhh ja tez teraz mam... Z mężem nie teges coś sie układa ....a tu dziecko jeszcze u mnie w brzuchu....a co bedzie dalej? lepiej? jakoś wątpię....widzę że zamiast nas łączyć to wszytsko co przeszliśmy to jednak dzieli....i mimo że opieka nad dziecmi mnie nie przeraża to teraz zaczynam mieć mega wątpliwości....
Jeśli mąż chce pomóc spróbuj....

Ano tak ..kurde wczoraj inaczej widziałam...na oczy mi się rzuciło czy co?
u mnie który tc?? na suwaczku nie widać...??
Ja luzik cd...sama w domu .Cisza.

reklama
Do góry