reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
poziomki - ale fajne wyrko!!!
No źle, bo stwierdziłam że rzucam studia.. pokłóćilismy się z TŻ okropnie, ale ja wymiękam - dom, ogród, dzieci, ciąża, studia i od czasu do czasu jakiś temat z pracy.. Jak mogłam nie spać w nocy to jeszcze jakoś dawałam radę,a le w ciąży wieczorem jestem dętka i nie wyrabiam kompletnie z niczym No ale jako tako doszłam do siebie i spróbuję zaliczyć sobotnie koło, potem jeszcze chyba tylko dwa egzaminy no i mgr i obrona. Ale na prawdę.. przestalo mi zależeć
No źle, bo stwierdziłam że rzucam studia.. pokłóćilismy się z TŻ okropnie, ale ja wymiękam - dom, ogród, dzieci, ciąża, studia i od czasu do czasu jakiś temat z pracy.. Jak mogłam nie spać w nocy to jeszcze jakoś dawałam radę,a le w ciąży wieczorem jestem dętka i nie wyrabiam kompletnie z niczym No ale jako tako doszłam do siebie i spróbuję zaliczyć sobotnie koło, potem jeszcze chyba tylko dwa egzaminy no i mgr i obrona. Ale na prawdę.. przestalo mi zależeć
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ivi który masz tc?
Z jednej strony szkoda przed meta odpuścić ale tez nie może Cie to tyle kosztować:/ możesz odstawić naukę nawet na kilka dni tak zeby o niej nie myślec? Wiesz taki reset?
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Z jednej strony szkoda przed meta odpuścić ale tez nie może Cie to tyle kosztować:/ możesz odstawić naukę nawet na kilka dni tak zeby o niej nie myślec? Wiesz taki reset?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
No głupio ale jeżeli jest to dla Ciebie za duzo to przemysl
ivi
uzależniona;) // I.2010
wiesz, wczoraj powiedziałam mojemu że od ręki mogę zrezygnować, chyba ze będzie mi kazał wziąć się w garść i spróbować. Bo mi już nie zależy. Stwierdził, że pomoże ze starszakami bylebym tylko zaliczyła tą sobotę.. No i uczę się po łebkach, ale mam nadzieje ze tyle wystarczy do przejścia dalej.. Po prostu jakiś wstrętny kryzys mnie dopadł
Poziomki o jaaa...już połowa u Ciebie ! czas zapiernicza nieźle.....Tobie życzę pomyślnych wyników !
Mufinka bedzie dobrze ,no musi ! tego ci bardzo życzę
Ivi mówisz kryzys? ehhhh ja tez teraz mam... Z mężem nie teges coś sie układa ....a tu dziecko jeszcze u mnie w brzuchu....a co bedzie dalej? lepiej? jakoś wątpię....widzę że zamiast nas łączyć to wszytsko co przeszliśmy to jednak dzieli....i mimo że opieka nad dziecmi mnie nie przeraża to teraz zaczynam mieć mega wątpliwości....
Jeśli mąż chce pomóc spróbuj....
Mufinka bedzie dobrze ,no musi ! tego ci bardzo życzę
Ivi mówisz kryzys? ehhhh ja tez teraz mam... Z mężem nie teges coś sie układa ....a tu dziecko jeszcze u mnie w brzuchu....a co bedzie dalej? lepiej? jakoś wątpię....widzę że zamiast nas łączyć to wszytsko co przeszliśmy to jednak dzieli....i mimo że opieka nad dziecmi mnie nie przeraża to teraz zaczynam mieć mega wątpliwości....
Jeśli mąż chce pomóc spróbuj....
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ivi spróbuj, jak chłop chce pomoc to niech sie wykaże. Zobaczysz poznajesz wszystko i bedzie z głowy.
Venicee juz po polowie[emoji23]
Dzieki[emoji8]
Który tc u Cienie?
Venicee juz po polowie[emoji23]
Dzieki[emoji8]
Który tc u Cienie?
reklama
poziomki