reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki, a ja wiem, że będzie wszystko dobrze i jest. Takie plamki na usg często są mylne i za jakiś czas nie będzie po nich śladu.

U mnie na wizycie wszystko dobrze, usg nie miałam tylko ktg i badanie, szyjka trzyma, ktg prawidłowe, Kolejna wizyta 8 czerwca i ustalimy konkretnie datę cc, bo dziś gin mówił, że może być wcześniej nawet niż 30 czerwca,

poziomki - tulaki, na pewno będzie wszystko dobrze ale pewnie stresa masz przez to większego..

Doris wow, to już niedługo :D

ja jestem o krok od załamania nerwowego :( studia mnie wykańczają :(

Hej Kobietki! Ale sie tu dzieje..
Poziomki to już półmetek ciąży ? :O Alez to zleciało ;)
Ja nie miałam czasu się odezwać bo miałam dużo spraw, w związku z poronieniem zrobiłam pare badań żeby lepiej przygotować ciało do ciąży bo planujemy zrobić drugie podejście w Styczniu, ale no niestety wiatr w oczy, najpierw wyszła zła cytologia miałam pobrany wycinek no i niestety jakieś nowotworowe coś się przyplątało- i to prawdopodobnie była przyczyna poronienia no bo wiadomo cały szyjka macicy w dużym stanie zaplanym-robi swoje.
Na całe szczęście to początki początków jestem zainfekowana wirusem hpv tym własnie onkogennym ale w pore to wykryliśmy i zmiany są małe, można powiedziec ze to dopiero początek więc dostałam tonę leków, globulek i czekamy na efekty mam nadzieje że obejdzie się bez chirurgi, naświetleń i innych przygód.
No i przy okazji miałam robione usg jamy brzusznej i co ? I mam wrodzoną wade nerek, dok ładnie wapnienie nerek. Idzie się normalnie rzucić pod pociąg -_-
Powoli odpadam w dodatku moje dziewczyny mają zęby w całości do leczenia, bo mają próchnice niemal że na każdym zębie.
Natłok lekarzy itd. ciagłe sprzątanie w domu, stres bo lekarze i stres bo konczy mi się macierzyński zostałam zwolniona w czasie ciaży tzn zlikwidowali mi firmę i szukam czegoś nowego, ale chyba na pół etat bo na cały nie ma szans nie wyrobię sie z resztą chodzi o drobne dorobienie sobie bo ogolnie finansowo nie jest zle.
Mam nadzieje ze to wszystko do stycznia się wyleczy, wyjaśni i będę mogła postarać sie o czwarte maleństwo może i mi trafi się Synek tak jak Poziomce- a właśnie, GRATULACJE :)
Musze troche odrewać się od rzeczywistości więc trochę tu pozaglądam żeby nie zwariować i się od wszystkiego oderwać :)

mmufinka ależ ci się porobiło, Całe szczęście że porobiłaś te badania i wcześnie to wykryłaś!

Muffinka wow! Ale szczęście w nieszczęściu ze znalezione i leczone to cholerstwo. Szanse ze wyleczysz masz na szczęście duże :) do stycznia jeszcze kawał czasu. Trzymam mocno kciuki!!
Wpadaj cześciej.

Poczytałam trochę pozytywnych historii na ang forach. Nastawiło mnie to pozytywnie.
Kupiłam wczoraj łóżeczko :)
1464340546-mwzjzy.jpeg

Przed nami tydzień wolnego:) jak sie cieszę, bedzie mniej dreptania.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry