reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota, niezly zwierzyniec macie ;). Ja czuje sie dobrze, dziekuje ;)
Co prawda wczoraj zaczely mi sie jakies plamienia, ale mysle sobie ze to owulacyje albo hormony sie stabilizuja. Taki brazowawy sluz. Staram sie byc dobrej mysli i czekam na "godzine zero" zeby postarac sie o blizniaki ;). Blizniaki to moje marzenie, 4razy sie nie udalo to moze teraz.

reklama
Słodka a miałaś już 1 @? Ja czekam teraz na 2 @, staracie się odrazu czy odczekujecie?
Zwierząt mamy dokładnie 16 szt ;-), psa, 4 koty, 5 kur , 1 kogut i 5 kaczek ;-), aha i chłopa hi tylko nie wiem gdzie go wlozyc czyli do kategorii zwierząt, czy dzieci hi.

Poziomki a jak wyniki będą ok to amniopunkcje też robisz? Nie boisz się jej zrobić? Kiedy wyniki mają być?

Pierwsza juz mialam jakies dwa tygodnie temu. Chcialabym zajsc w ciaze na koniec lata zeby ten najgorszy okres chorub nie zaatakowal pierwszego trymestru. Zastanawiam sie nad badaniem na cytomegalie. Niewiem czy to ona nie byla przyczyna straty.

Mufinka dobrze ze w porę wszystko wykryte, będzie dobrze.

Dorota fajny zwierzyniec.

Poziomki łóżeczko śliczne. I masz rację , kto jak to ale matka musi wierzyć w swoje dziecko.

Owsianka życzę Ci owocnych boboseksow :)
Ivi dobrze ze poszłaś na to koło, później byś sobie wyrzucala ze byłaś tak blisko i zrezygnowała. Trzymam kciuki za jak najlepszą ocenę.

U nas sucho i gorąco, mamy klęskę na polach , nie wiem co to będzie.

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Muffinka wow! Ale szczęście w nieszczęściu ze znalezione i leczone to cholerstwo. Szanse ze wyleczysz masz na szczęście duże :) do stycznia jeszcze kawał czasu. Trzymam mocno kciuki!!
Wpadaj cześciej.

Poczytałam trochę pozytywnych historii na ang forach. Nastawiło mnie to pozytywnie.
Kupiłam wczoraj łóżeczko :)
1464340546-mwzjzy.jpeg

Przed nami tydzień wolnego:) jak sie cieszę, bedzie mniej dreptania.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
kochana piękne łóżeczko
tez czegos szukam podeslesz mi linka gdzie kupilas ?

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry