reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki przytulam i jak dziś u ciebie?

Słodka trochę nie rozumiem, jak zajdziesz na koniec wakacji to od września choroby się zaczynają wtedy byłabyś na początku ciąży, z tą cytomegalia nie pomogę nie znam się.

Ja czekam na @, coś czuję że przyjdzie dziś lub jutro bo brzuch zaczyna pobolewac.

Lobuzy w szkole, ja zabieram się za sprzątanie i dziś gołąbki robię ;-)

Dorota, u nas choroby zaczynaja sie od grudnia najczesciej. Wlasnie tak jak zaszlam w ostatnia ciaze. Pozostale ciaze mialam sierpniowo wrzesniowe :)

Poziomki, niestety na wpisie z sekcji nic szczegolowo nie pisze.
Mnie w szpialu jak pobali krew to robili tylko badania zwiazane z krzepliwoscia krwii

Słodka powodzenia !
Poziomki lepiej już?? ja mam kryzys jak ...nie wiem....hormony biją chyba na całego...Weekend miałam okropny.
Dorota mam 14 letnie bliźniaki i niespełna 3 letniego synka...teraz córeczka z brzuchu. Dziś kończę 34tc...od jutra ku 35...

reklama
Dorota daj tych gołąbków!!

Nie uwierzycie ale u nas nie ma kapusty która nadawałaby sie na gołąbki. Sa tylko malusie [emoji35]

Słodka szoda, to zrób test przecież to chwila a zawsze cenna informacja.
Problem z tym dziadostwem jest taki ze większość populacji to ma i jeżeli chorowałam przed ciaza to jest tylko 1% ryzyka ze ze Twoje przeciwciała nie obronią dziecka.

Venice na końcówce to masakra hormony dostają szału. Przygotowana jesteś?

Ja dopóki nie dostanę telefonu to sie nie uspokoję.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry