reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
halina1982
Fanka BB :)
Szczęśliwego Nowego Roku!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Szczęśliwego nowego roku :-)
na ten nowy rok samych pomyślności osiągnięcia tych celów które się nie udało zrealizować w 2014
sylwester w domu ze znajomymi to jest to co lubimy najbardziej, petardy pod blokiem, tańce na 6 piętrze oj się działo
Kate zwolnij i czas na dziewczynę o bliźniakach juz nie wspominam ha ha
happymama dzieciaki masz boskie, takie uśmiechnięte i radosne, widać w nich szczęście i tak trzymajcie
mam nadzieje ze teraz frekwencja ruszy z kopyta i wszystkie będziemy się tu pojawiać regularnie, aplikacja na telefon powiem wam ze ułatwia kontakt można spróbować i pisać
do zaś
sylwester w domu ze znajomymi to jest to co lubimy najbardziej, petardy pod blokiem, tańce na 6 piętrze oj się działo
Kate zwolnij i czas na dziewczynę o bliźniakach juz nie wspominam ha ha
happymama dzieciaki masz boskie, takie uśmiechnięte i radosne, widać w nich szczęście i tak trzymajcie
mam nadzieje ze teraz frekwencja ruszy z kopyta i wszystkie będziemy się tu pojawiać regularnie, aplikacja na telefon powiem wam ze ułatwia kontakt można spróbować i pisać
do zaś
poziomki
mama 00 08 11 13 15
ania138
miłość w trzech wymiarach
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE MOJE
Kate aż mnie nabrała ochota na taki bal chyba za rok przyjedziemy z M
Dawid wczoraj nam zameldował że chce drugą taką słodką i wesołą Marcelkę ja mu na to że nie mogę zagwarantować że będzie dziewczynka i że będzie taka wesoła, napewno będzie mała dzidzia, a on że ok może być mówię o ty Majce a też że fajnie
ale w planach to tak za 1,5 roku chyba że życie samo zadecyduje inaczej
poziomki ale Jagoda urosła a jak się wyciągnęła współczuję bóli :-(
happy podziwiam fotki na fb jak samopoczucie?
a to fotki z ostatniego spaceru dla tych co fb nie mają
Kate aż mnie nabrała ochota na taki bal chyba za rok przyjedziemy z M
mam starszą siostrę, ale ona ma zupełnie inny kontakt z mamą, taki że codziennie dzwonią i dosłownie o wszystkim rozmawiają pamiętam jak kiedyś siedziałam u rodziców w niedzielę a siostra zadzwoniła powiedzieć że idzie do kościoła i nie bierze telefonu bo się ładuje i jak wróci to da znać wszystko na temaania u Was biało iu nas tylko mróz, oj ja Twoja mama, brak słów, nie rozumiem jej, a tTy jesteś jeddynaczką
wiem aż mnie samą skręca na myśl o tej rozmowie, bo jeszcze się z mamą nie widziałam a przez telefon tego nie będę załatwiaćania brak mi słow do twojej mamy, nawet nie chce mi sie myśleć o takiej sytuacji, bo aż mnie ściska w środku smutne i przykre
haha dobre ;-)stefa a to tylko w rocznicę można swiętować?
Dawid wczoraj nam zameldował że chce drugą taką słodką i wesołą Marcelkę ja mu na to że nie mogę zagwarantować że będzie dziewczynka i że będzie taka wesoła, napewno będzie mała dzidzia, a on że ok może być mówię o ty Majce a też że fajnie
ale w planach to tak za 1,5 roku chyba że życie samo zadecyduje inaczej
poziomki ale Jagoda urosła a jak się wyciągnęła współczuję bóli :-(
happy podziwiam fotki na fb jak samopoczucie?
a to fotki z ostatniego spaceru dla tych co fb nie mają
Załączniki
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
odmeldowuję się w Nowym Roku.
Sylwester super, wybawiliśmy się, jedzenie przepyszne, super fajerwerki, naprawdę bardzo fajnie. B pomimo kontuzji dał radę:-)
Poziomki szczęśliwego rozwiązania i drugiego (po Tobie ;-) ofcors) menczyzny w rodzinie.
Kate, Doris życzę aby się Wam spełniło.
I oczywiście wszystkim pozostałym, nawet tym które tylko w skrytości ducha też.
I oczywiście każdej z osobna życzę aby marzenia się pospełniały i dały radość.
Poziomki współczuję bóli głowy. Wow ale Jagoda duża. Tak ją wyciągnęło. Jaka ona wysoka?
Ania wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale najważniejsze, że Wy wszyscy zdrowi i razem się trzymacie, mamą się nie przejmuj, chociaż wiem, że to przykre.
Pięknie tam macie i nawet ostatnio sobie pomyślałam, że jednak nic nie dzieje się bez przyczyny i te wszystkie perturbacje dotyczące mieszkania po prostu były potrzebne.
Stefaa to Ty nam musisz z frekwencją świecić przykładem;-) Masz jeszcze urlop czy już do pracy?
uciekam obiad szykować
odmeldowuję się w Nowym Roku.
Sylwester super, wybawiliśmy się, jedzenie przepyszne, super fajerwerki, naprawdę bardzo fajnie. B pomimo kontuzji dał radę:-)
Poziomki szczęśliwego rozwiązania i drugiego (po Tobie ;-) ofcors) menczyzny w rodzinie.
Kate, Doris życzę aby się Wam spełniło.
I oczywiście wszystkim pozostałym, nawet tym które tylko w skrytości ducha też.
I oczywiście każdej z osobna życzę aby marzenia się pospełniały i dały radość.
Poziomki współczuję bóli głowy. Wow ale Jagoda duża. Tak ją wyciągnęło. Jaka ona wysoka?
Ania wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale najważniejsze, że Wy wszyscy zdrowi i razem się trzymacie, mamą się nie przejmuj, chociaż wiem, że to przykre.
Pięknie tam macie i nawet ostatnio sobie pomyślałam, że jednak nic nie dzieje się bez przyczyny i te wszystkie perturbacje dotyczące mieszkania po prostu były potrzebne.
Stefaa to Ty nam musisz z frekwencją świecić przykładem;-) Masz jeszcze urlop czy już do pracy?
uciekam obiad szykować
Podziel się: