reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
dziewczynki, wszystkiego najlepszego na Nowy Rok... :-)

Załączniki

• sylwester__nowy_rok__new_year_1920x1080_010_szampan.jpg
    sylwester__nowy_rok__new_year_1920x1080_010_szampan.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 36
na ten nowy rok samych pomyślności :) osiągnięcia tych celów które się nie udało zrealizować w 2014 :)

sylwester w domu ze znajomymi to jest to co lubimy najbardziej, petardy pod blokiem, tańce na 6 piętrze oj się działo

Kate zwolnij i czas na dziewczynę :) o bliźniakach juz nie wspominam ha ha

happymama dzieciaki masz boskie, takie uśmiechnięte i radosne, widać w nich szczęście i tak trzymajcie

mam nadzieje ze teraz frekwencja ruszy z kopyta i wszystkie będziemy się tu pojawiać regularnie, aplikacja na telefon powiem wam ze ułatwia kontakt można spróbować i pisać :)

do zaś

Kochane wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2015r.
ImageUploadedByForum BabyBoom1420124191.393157.jpg

Lenka szczęścia i miłości :*

Przepraszam ze nie pisze nic więcej ale od 3 tyg mam potworne bóle głowy i ledwo funkcjonuje:(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420124191.393157.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420124191.393157.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 54
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE MOJE :-D:-D:-D

Kate aż mnie nabrała ochota na taki bal chyba za rok przyjedziemy z M :tak::-D

ania u Was biało iu nas tylko mróz, oj ja Twoja mama, brak słów, nie rozumiem jej, a tTy jesteś jeddynaczką
mam starszą siostrę, ale ona ma zupełnie inny kontakt z mamą, taki że codziennie dzwonią i dosłownie o wszystkim rozmawiają :eek: pamiętam jak kiedyś siedziałam u rodziców w niedzielę a siostra zadzwoniła powiedzieć że idzie do kościoła i nie bierze telefonu bo się ładuje i jak wróci to da znać :sorry2: wszystko na tema :sorry2:
ania brak mi słow do twojej mamy, nawet nie chce mi sie myśleć o takiej sytuacji, bo aż mnie ściska w środku:( smutne i przykre
wiem aż mnie samą skręca na myśl o tej rozmowie, bo jeszcze się z mamą nie widziałam a przez telefon tego nie będę załatwiać
stefa a to tylko w rocznicę można swiętować?:-p
haha dobre ;-)

Dawid wczoraj nam zameldował że chce drugą taką słodką i wesołą Marcelkę :blink::blink: ja mu na to że nie mogę zagwarantować że będzie dziewczynka i że będzie taka wesoła, napewno będzie mała dzidzia, a on że ok może być :tak::-D mówię o ty Majce a też że fajnie :confused::sorry2:
ale w planach to tak za 1,5 roku chyba że życie samo zadecyduje inaczej :-D

poziomki ale Jagoda urosła:confused: a jak się wyciągnęła :tak::-D współczuję bóli :-(
happy podziwiam fotki na fb :tak: jak samopoczucie?

a to fotki z ostatniego spaceru dla tych co fb nie mają
3.jpg4.jpg6.jpg7.jpg8.jpg12.jpg14.jpg15.jpg17.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 4.jpg
    4.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 74
  • 6.jpg
    6.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 69
  • 7.jpg
    7.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 8.jpg
    8.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 61
  • 12.jpg
    12.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 65
  • 14.jpg
    14.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 15.jpg
    15.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 17.jpg
    17.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
hello
odmeldowuję się w Nowym Roku.
Sylwester super, wybawiliśmy się, jedzenie przepyszne, super fajerwerki, naprawdę bardzo fajnie. B pomimo kontuzji dał radę:-)
Poziomki szczęśliwego rozwiązania i drugiego (po Tobie ;-) ofcors) menczyzny w rodzinie.
Kate, Doris życzę aby się Wam spełniło.
I oczywiście wszystkim pozostałym, nawet tym które tylko w skrytości ducha też.
I oczywiście każdej z osobna życzę aby marzenia się pospełniały i dały radość.

Poziomki współczuję bóli głowy. Wow ale Jagoda duża. Tak ją wyciągnęło. Jaka ona wysoka?
Ania wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale najważniejsze, że Wy wszyscy zdrowi i razem się trzymacie, mamą się nie przejmuj, chociaż wiem, że to przykre.
Pięknie tam macie i nawet ostatnio sobie pomyślałam, że jednak nic nie dzieje się bez przyczyny i te wszystkie perturbacje dotyczące mieszkania po prostu były potrzebne.
Stefaa to Ty nam musisz z frekwencją świecić przykładem;-) Masz jeszcze urlop czy już do pracy?

uciekam obiad szykować

Do góry