reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

urlopuje się nadal :) totalny chill out, właśnie wychodzę z pod koca, skończyłam czytać zaginiona dziewczyna, film kiepski ale książka od 200 strony boska, musze zrobić obiad trójcy i ruszamy na lodowisko :)

Ania świetne foty robisz, masz nowy sprzęt czy to jest ten co na zlocie

annaoj wiedziałam że B s
da rade :)

poziomki tule niech te bóle się kończą i wróci wszystko do normy :)

reklama
Jagoda ma 90cm, nie wiem czy to dużo bo nie mam porównania :)

M bardzo niskie ciśnienie górne spada nawet poniżej 100 dlatego czuje sie tak zle :(

Poziomki współczuję boli ,może przejdz sie do lekarza z tym ciśnieniem .

Aniu foty świetne ,grunt ze wy szczęśliwi tam jesteście :-).

No i my już w domu od wczoraj ,przypomnialam sobie jak to jest sama z 3 ,i umeczyly mnie dzis dzieci ,a tak było fajnie u rodziców :-), m miał tydzień wolnego ,mama też prawie cały tydzień ,no bajera hi a tu teraz szara rzeczywistość .

Milej nocy

Witajcie!

Stefaa dokładnie też tak uważam co do "zaginionej dziewczyny" film z kaszanili totalnie ale książka jest fajna :tak:
Dorota też nie lubię wracać do szarej rzeczywistości, mi też dobrze bo mąż w domu i mam tylee luzu ale od środy już będzie koniec!

poziomki ale Jagoda wyrosła, dawno jej nie widziałam! współczuję złego samopoczucia, też miałam niskie ciśnienie w ciąży.

Ania- śliczne fotki, jaka u was zima! u nas jak zwykle nijaka pogoda, deszczowa albo słonecznie i ciepło ot taka zima!
Fajnie że dzieci chcą więcej rodzeństwa, znaczy się że jest pozytywnie, tak jak u nas ciągle pytają kiedy i kiedy??? Albo mówią " dziękuje mamo że urodziłaś Fabcia" to urocze!

nam sylwester zleciał miło, dzieci wytrzymały i szalały do 1.00 w nocy. Do środy jeszcze laba a potem szkoła, nowe terminy i znowu w biegu.

Ostatnia edycja:
witam
coś nam się komputer chrzani, wyłącza co chwilę, zawiesza, czas na nowy, jutro idę do się rozejrzeć

ania kappymama u mnie też chłopcy osttanio mówili ze chcieliby siostrę, ale ja już podziękuje

poziomki ale Jagoda urosła, Olek ma chyba 88, wspólczuję złego samopoczucia

aniu ale tam macie pieknie, u nas z rana śnieg padał ale już zdąży;l się stopić, a szkoda, musicie kiedys do nas wpaść, w końcu nie daleko

od srody sie zacznie , w sumie dobrze, tylko nie wiem jak wstanę po ostatnio budzika nie słyszę wcale

Hej
po śniegu już ani śladu:-(, dobrze że poszłam wtedy na spacer z aparatem
steffa to ten sam aparat :tak:tylko tata pożyczył mi swój obiektyw, który mocna zbliża i te ptaszki i sarny co na fb były to z niego, a i chyba zbliżenia dzieciaków tez były nim robione ale to mój stary siedmioletni Nikon :tak:

ach wczoraj odszedł nasz kolejny gryzoń :-( szczurek Marlenka :-:)-(
a mały kotek wyglądał jak by też miał zaraz paść :-( dałam jej tabletkę na żołądek i pokarmiłam, i trochę siły nabrała, bo albo muszę ją odrobaczyć albo ten duży wszystko jej zjada :dry:

happy no naprawdę takie słowa od dzieci to bezcenne :laugh2:
lenka już też o tym myślałam więc na wiosnę napewno się spikniemy :tak:a Ty się nie zarzekaj i nie, nie dziękuję tylko się zobaczy :-p;-)

gadałam wczoraj z mamą, oczywiście padła na kolana i biła się w piersi, że nic takiego nie miało miejsca :confused::eek::sorry: stary numer bo to nie pierwszy raz już taki coś mi odwaliła, więc kazałam jej nie robić scen i wstać :no: i jej wersja jest taka, że wujek chciał dać jej pieniądze żeby ona mi dała a ona powiedziała, że on ma dać i że ona może mnie zwołać i tyle. A potem zaczęła swoim stary zwyczajem całą sytuację obrać ogonem i że jak ja mogłam tak pomyśleć i jak to jej przykro itd ale nie dałam się, powiedziałam tylko że, chciałam to wyjaśnić bo było to dla mnie niewyobrażalne żeby matka mogła coś takiego powiedzieć i już, i że ja też bardzo źle się czułam na myśl że tak mogło być i wyszłam.
A dzisiaj już gadałyśmy i jest ok, jak gdyby nigdy nic. Nie wiem gdzie prawda leży :blink: ale ważne że nie duszę tego w sobie i mama już też wie że jak coś to odrazu powiem i tyle więc będzie się pilnować :tak:

dorota jak się czujesz?
kate jak bal się udał?

Ostatnia edycja:
Witajcie

Happymama a chcialabys jeszcze jedno ? Czy mówisz już Nie ? :-).

Aniu a dziękuję czuje sie nienajgorzej:-).
Dobrze ze pogadalas z mama ,oby tylko na przyszłośc wyniosła coś z tej rozmowy .

U mnie śnieg :-), ogólnie jakoś leci ,ja mam katar ,oliwka też zakatarzona ale na szczęście bez kaszlu , ali i m jakoś sie trzymaja ,lili katar i pokaszluje przez katar ,ald też nie ma najgorzej.
A tak pozatym to nuda .

Miłego dnia

witam
u nas pięknie sypie i zimowo tak ładnie. Ogólnie wolę lato, ale ferie się zbliżają, więc fajnie by było, gdyby popruszyło.
Byłam dzisiaj w mieście, samochód na myjnie odstawić, w między czasie w mieście działalność zawiesić i jeszcze kozaki sobie kupiłam:-) ach tak niewiele do szczęścia trzeba;-)
Popołudniu Igor wraca, w końcu, bo już sie stęskniłam, nie wiem jak będzie jak na obóz w ferie pojedzie. Matka kwoka się ze mnie robi. I jeszcze do weta musimy jechać. B był w sobote z psami na polowaniu i dzik Nirę w nogę zaharatał, na szczęście nie głęboko, ale wolę, żeby lekarz obejrzał, żeby się jakieś zakażenie nie wdało.
Ania najwazniejsze, że z siebie wyrzuciłaś. Oby w przyszłości nie było takich sytuacji.
Lenka kompa kupujesz czy laptop?
Stefaa jak z czytaniem Nadii, lepiej?
Dorota zdrówka.

Też mnie trochę przeraża ten szał, który się zacznie od środy, teraz się taaak rozleniwiłam:-)
Martika, Mama, Marty obie;-), Halina, Doris i wszystki9e które nie wymieniłam odezwijcie się.

reklama
annaoj aj tak do szczęscia czasami niewiele trzeba

a gdzie Igor wybył?
u nas ferie dopiero od połowy lutego ale to dobrze bo troszkę rozłożone w czasie bedzie to wolne
kupujemy kompa, niestety sklep był zamknięty, jak weszłam na stronkę komputronika to dostałam oczopląsu tyle tego jest, tym bardziej ze ja zielona jeśli chodzi o te sprawy

dorota dobrze ze ze zdrówkiem lepiej

u nas dziś słońce, nawet byłam pobiegać

Do góry