reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota jeszcze jedno jak najbardziej :tak:;-) tylko zeby szafnąć zdrowotnie ciąże to byłoby super a tak to jednak jakieś obawy są no ale zobaczymy bo nie chcę dużej różnicy wieku i po wakacjach trzeba zdecydować;-)

reklama
U nas tez dziś biało ale ja narazie nie ruszam się z domu, upajam się ostatnimi dniami lenistwa :) w środę wielki Come back do rzeczywistości

adi dziś do szkoły juz poszedl bo oni nie odrabiali 5, nadia została bo zapalenie krtani ja złapalo w piątek, paranoja bo lekarzy nie mamy, wizyty w szpitalu makabra

annaoj z czytaniem juz lepiej ma też dodatkowe zajęcia z panią raz w tygodniu, mam nadzieje ze do końca roku szkolnego będzie ok :)

czy wasi synowie tez wykazują takie ogromne zainteresowanie sportem, makabra u mnie młody nic tylko euro sport i jak nie skoki to pilka nożna, siatkówka itd. . Emek się cieszy a ja rozpacz :)

Ania zdjęcia super, ja obiecałam sobie kupić aparat jeszcze nie wiem jaki ale napewno się rozwine w tej dziedzinie :) od takie postanowienie noworoczne

a jakie wy macie?

hejka
i zaczęło się;-) a było taaak pięknie;-)
Z rana oczywiście gonitwa, bo wszyscy sie rozleniwiliśmy i ciężko było wstać. Tylko Wiktor ranny ptaszek, ale to ogólnie dobrze, bo położyłam go spać i jest szansa, że wstanie tak, żebyśmy bez problemu po Igora do szkoły zdążyli.

Lenka Teście go w góry zabrali. On uwielbia tam jeździć i wrócił oczywiście szczęśliwy.
Happymama to powodzenia w staraniach:-)
Stefaa u mnie jak na razie na szczęście poza B nikt nie pała chęcią oglądania sportów:-), więc tylko z nim walczyć muszę. Jak było na nartach?

uciekam obiad szykować

Hej laseczki

Stefka pomóż bo szukam jak igły w stogu siana....... kiedyś dawno dawno temu nie pamiętam nawet mniej więcej kiedy gadałyśmy o muzie jaką lubimy i Ty dałaś dwa linki to takiej extra polskiej muzy, taki koleś sobie śpiewa takie fajne mocne teksty. Tam się zachciało posłuchać ale nie mogę znaleźć ani jego ani tej nasze rozmowy :wściekła/y: hellp

czy to był GrubSon????

Ostatnia edycja:
melduje sie w Nowym Roku z zyczeniami by kazdej przyniosl to czego pragnie, potrzebuje i czego sama zyczylaby sobie z tej okazji :-)

ojj ciezki taki powrot do normalnosci, w PL co chwile bylismy u kogos innego ;-)mala poznala tyllle cioc i wujkow ze glowa mala ;-)nie mowiac juz o babciach, dziadku i prababciach i pradziadkach ;-)

dzisiaj zaliczylysmy pediatre i wszystko w porzadku :-)

pozdrawiam was serdecznie

hej
nie moge ostatnio wyrobic sie z czasem,
dzieci od wczoraj mają przedszkole,
Sylwester sie udał, nawet bardzo, miesliśmy ponad 150 osób, goście bardzo fajnie się bawili, mi też udało
sie kilka razy z M zatańczyć, muzyka była świetna, jedzenia bardzo dużo, dobre domowe jedzenie,
losy, bal czekoladowy i kotylionowy, strzelający balon, lampiony puszczaliśmy z zyczniami
Ogólnie wszystko się udao, wynik finansowy też fajny,całosć dla szkoły zarobione, tak, ze jest fajnie
Fakt, ze strasznie się orobiliśmy, udało mi się może z pół godzinki i to nie wiem czy tyle usiąść ze znajomymi przy stoliku.
Dzieci były u niani, tez zachwycone

StefA sukienkę taką miałam,

buty takie uplowałam

a torebke miałam małą czarną kopertówkę do ręki

Ania śliczne zdjęcia na FB, macie jeszcze śnieg?
u nas niby zimno, niby sypie ale jakos dużo śniegu nie ma

Annaojkce super, ze się wybawiliście na sylwestra
ja mam ochotę jeszcze gdzieś isć na zabawę karawłową, zobaczymy może się uda, ze wyskoczymy ze znajomymi

Martika czesto jezdziecie do Pl?

Ostatnia edycja:
Kate ślicznie wyglądałas sukienka bardzo ładna :) i koleżanki tez , super ze sylwester udany wiesz jak się jest organizatorem to tak wygląda he he ale przynajmniej nie mogłaś powiedzieć ze było nudno

Ania a co tak cię na hip hop owe brzmienie wzięło :) ogarnelas juz do końca rozpakowana, urządzona?

Annaoj ty mi nawet o powrocie do rzeczywistości nawet nie mów, ciężko jak diabli na nowo się zorganizować he he miałam podobnie a nawet się chce powiedzieć jeszcze gorzej , ale damy rade bo jak nie my to kto :)

na nartach bardzo przyjemnie pierwszy raz byliśmy na wyciągu klepki i ogólnie idealna góra dla damiana do nauki, adi trochę narzekał bo dla niego to najlepiej czarna trasa, nie lubię z nim zjeżdżać strasznie się stresuje :)

martika no w końcu zawitałas :) rozumiem ze nadal jesteś w pl?

reklama
Kate kiedys jezdzilam czesto i na dlugo, teraz jak dziewczyny maja ferie :tak:
nie Stefa juz u siebie od 31 :zawstydzona/y: ale zebrac sie w sobie nie moglam heh do 7 :-p bo sobie spalysmy do 10 z lilka a tu 7 i jedna do szkoly wyprawic druga do przedszkola zaprowadzic a dzis jeszcze "przeglad" dziecka musialysmy rano zaliczyc :-) taaa wstyd sie przyznac, lenistwo mnie zmoglo, nawet palcem kliknac na foru sie nie chcialo :zawstydzona/y:wybaczcie ;-)

Do góry