reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
dziewczynki, wszystkiego najlepszego na Nowy Rok... :-)

Załączniki

• sylwester__nowy_rok__new_year_1920x1080_010_szampan.jpg
    sylwester__nowy_rok__new_year_1920x1080_010_szampan.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 38
na ten nowy rok samych pomyślności :) osiągnięcia tych celów które się nie udało zrealizować w 2014 :)

sylwester w domu ze znajomymi to jest to co lubimy najbardziej, petardy pod blokiem, tańce na 6 piętrze oj się działo

Kate zwolnij i czas na dziewczynę :) o bliźniakach juz nie wspominam ha ha

happymama dzieciaki masz boskie, takie uśmiechnięte i radosne, widać w nich szczęście i tak trzymajcie

mam nadzieje ze teraz frekwencja ruszy z kopyta i wszystkie będziemy się tu pojawiać regularnie, aplikacja na telefon powiem wam ze ułatwia kontakt można spróbować i pisać :)

do zaś

Kochane wszystkiego co najlepsze w nadchodzącym 2015r.
ImageUploadedByForum BabyBoom1420124191.393157.jpg

Lenka szczęścia i miłości :*

Przepraszam ze nie pisze nic więcej ale od 3 tyg mam potworne bóle głowy i ledwo funkcjonuje:(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1420124191.393157.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1420124191.393157.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 57
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE MOJE :-D:-D:-D

Kate aż mnie nabrała ochota na taki bal chyba za rok przyjedziemy z M :tak::-D

ania u Was biało iu nas tylko mróz, oj ja Twoja mama, brak słów, nie rozumiem jej, a tTy jesteś jeddynaczką
mam starszą siostrę, ale ona ma zupełnie inny kontakt z mamą, taki że codziennie dzwonią i dosłownie o wszystkim rozmawiają :eek: pamiętam jak kiedyś siedziałam u rodziców w niedzielę a siostra zadzwoniła powiedzieć że idzie do kościoła i nie bierze telefonu bo się ładuje i jak wróci to da znać :sorry2: wszystko na tema :sorry2:
ania brak mi słow do twojej mamy, nawet nie chce mi sie myśleć o takiej sytuacji, bo aż mnie ściska w środku:( smutne i przykre
wiem aż mnie samą skręca na myśl o tej rozmowie, bo jeszcze się z mamą nie widziałam a przez telefon tego nie będę załatwiać
stefa a to tylko w rocznicę można swiętować?:-p
haha dobre ;-)

Dawid wczoraj nam zameldował że chce drugą taką słodką i wesołą Marcelkę :blink::blink: ja mu na to że nie mogę zagwarantować że będzie dziewczynka i że będzie taka wesoła, napewno będzie mała dzidzia, a on że ok może być :tak::-D mówię o ty Majce a też że fajnie :confused::sorry2:
ale w planach to tak za 1,5 roku chyba że życie samo zadecyduje inaczej :-D

poziomki ale Jagoda urosła:confused: a jak się wyciągnęła :tak::-D współczuję bóli :-(
happy podziwiam fotki na fb :tak: jak samopoczucie?

a to fotki z ostatniego spaceru dla tych co fb nie mają
3.jpg4.jpg6.jpg7.jpg8.jpg12.jpg14.jpg15.jpg17.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 4.jpg
    4.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 76
  • 6.jpg
    6.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 70
  • 7.jpg
    7.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 62
  • 8.jpg
    8.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 63
  • 12.jpg
    12.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 67
  • 14.jpg
    14.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 59
  • 15.jpg
    15.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 17.jpg
    17.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
hello
odmeldowuję się w Nowym Roku.
Sylwester super, wybawiliśmy się, jedzenie przepyszne, super fajerwerki, naprawdę bardzo fajnie. B pomimo kontuzji dał radę:-)
Poziomki szczęśliwego rozwiązania i drugiego (po Tobie ;-) ofcors) menczyzny w rodzinie.
Kate, Doris życzę aby się Wam spełniło.
I oczywiście wszystkim pozostałym, nawet tym które tylko w skrytości ducha też.
I oczywiście każdej z osobna życzę aby marzenia się pospełniały i dały radość.

Poziomki współczuję bóli głowy. Wow ale Jagoda duża. Tak ją wyciągnęło. Jaka ona wysoka?
Ania wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale najważniejsze, że Wy wszyscy zdrowi i razem się trzymacie, mamą się nie przejmuj, chociaż wiem, że to przykre.
Pięknie tam macie i nawet ostatnio sobie pomyślałam, że jednak nic nie dzieje się bez przyczyny i te wszystkie perturbacje dotyczące mieszkania po prostu były potrzebne.
Stefaa to Ty nam musisz z frekwencją świecić przykładem;-) Masz jeszcze urlop czy już do pracy?

uciekam obiad szykować

Do góry