reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa dzieci jak co roku na sylwestra do niani idą, kocham moją nianie tak jak moje dzieci
kiecke pokażę jak resztę dokupię, żeby efekt był

annaojcke to jest taki prawdziwy bal sylwestrowy, będzie wybieranie króla i królowej,
puszczanie lampionów, bal czekoladowy i kotylionowy, cały dochód jest przekazany dla dzieci,
mają dopłacone do wycieczek i do innych rzeczy
a w tym roku tak się udało, ze idziemy ze znajomymi, stare nasze grono, 10 par, powinno być super,
chociaż ja bardziej będe w roli organizatora niż gościa
ja mam też namiar na narty we Francji, podobno tez nie drogo, zanjoma była, mwi ze zjady super, długie i dobre a tniej niż
w Pl, M też mi mówił że w Austrii jest fajnie w górach i ceny też ok

Ostatnia edycja:
reklama
lenka wiesz w rocznicę to świetnie wychodzi świętowanie :)
nie kraczac my 7 stycznia będziemy świętować 9 rocznice ha ha

Kate a jak Twoja dziewczynka , rok się kończy :)

annaoj mój M trochę handluje samochodami, wiec zmieniam je bardzo często i jeżdżę tym co akurat jest dostępne, no ale jak się okazało żadne nie miało opon zimowych na sobie więc musiał m wybrać jedno które odda mi na pewien czas :)

Ostatnia edycja:
hej hej w przedostatni dzień roku:tak:
my sylwestra spędzamy w domu już 11 raz z rzędu ale nie narzekam,nie ciągnie mnie na żadne imprezy sylwestrowe chociaż jak czytam o balu Kate to fajna sprawa naprawdę! Do nas przyjeżdzają jutro znajomi z trójką dzieci więc sami nie będziemy i będzie wesoło napewno.

święta minęły bardzo spokojnie i rodzinnie. Przed świętami miałam trochę stresów bo miałam bóle brzucha, lekarz podejrzewał trzustkę, robiłam trochę badań ale wszystko okej, wątroba trochę powiększona mi dokucza ale taki już urok jak się nie ma woreczka żółciowego i nie trzyma diety to tak to się kończy ;-)

hej
Stefa podam Ci dokłądne namiary tylko po Nowym Roku jak wezmę od znajomej,
no właśnie rok się kończy lata mi lecą a dziewczynki nie ma :szok:,
chyba za szybkie tempo zycia,
może w następnym roku :rofl2:
Lenka wszystkiego naj z okazji rocznicy
happymama dobrze, ze nic grożnego nic Ci nie jest bo trzustka brzmi grożnie

dzisiaj jak rano wyjechałam z domu dopiero niedawno wróciłam,
pierwsze zakupy, kupiłam wszystko, sukienkę inną, tamtą oddałam do sklepu,
buty cudne,torebka plus biżuteria,
póżniej byłam w szkole cały czas, przygotowywalismy wszystko na jutro
Jutro od rano do szkoły, poźniej fryzjer na szybko i na bal

reklama
witam się szybciutko
Kolacja wczoraj bardzo udana, dzieciaki zachowywały się wyjątkowo grzecznie. Teściom się podobało.

Kate zazdroszczę zakupów. Muszę się wziąść za siebie, bo niby na wadzę mam tylko 1,5-2,5 kg więcej niż przed ciążą, ale jakieś ciało nie te i zakupy mnie nie cieszą, a w starych rzeczach się najlepiej nie czuję :baffled: To zdecydowany minus niepracowania, jak bym do biura łaziła juz dawno bym się za siebie wzięła, poza tym w takim morderczym pędzie szybko doszłabym do siebie.
Stefaa wezmę namiary od B i Ci podeślę (nie ma go teraz). Wy wszyscy szusujecie?
Happy przepieknę zdjęcie na fb. Jaki przystojny Twój nastolatek;-) za niedługo od przyszłych synowych się nie opędzisz.
Lenka kolejnych pięknych rocznic i duzo, dużo miłości.

Kate no cały rok 2014 Ci uciekł i co z dzidziusiem, do roboty;-)
Wszystkim chcącym życzę, żeby w przyszłym roku się spełniło :-) Ponoć w 2014 pierwszy rok od dawna, że ma być przyrost naturalny na + :-)

uciekam, szampańskiej zabawy sylwestrowej wszystkim Wam życzę!!

Do góry