reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej, no i musialam zamowic jednak opone i detke (bo powietrze schodzi z tej naprawionej :-() ale na szczescie to nie jest az taki duzy koszt, tylko ze wozek z polski to babcia musi wylozyc za kuriera i opony, bo tylko tak moglam zamowic, a kuzyn przyszly chrzestny Lilki wezmie je z Polski do nas.
annaoj zakupilam peg perego si switch jakis taki waski jest, ale skoro Livia moja klusia w wieku 5 lat wygodnie moze siasc i sie oprzec to jest ok ;-)
kate zdrowia zycze...
ania kciuki za kredyt i zakup wymarzonego lokum :tak:jak sie uda z tym domem to na tym piesku owczarku sie skonczy? ;-)
pozdrawiam was wszystkie i kazda z osobna :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny,

wpadłam się zameldować, czytam was caly czas ale nie mam sil na pisanie :(

tak naprawdę to cos wisi w powietrzu i jeszcze nie wiem co, mam depresje albo sobie wmawiam ze mam.. nic mnie nie cieszy, nie mam sil, moja sila i power się wykruszają., kiedyś mogłam znieść wiele a teraz lamie się przy najmniejszej porażce :( .. czy to jest starość ?

ania 3mam kciuki za domek ! mysle ze najlepiej na tym wyjdziecie, będzie dobrze !

doris wracaj szybko do nas bo smutno i pusto ! 3mam kciuki za szybki powrot do formy !

sorki ze do każdej z osobna nie napisze .. ale same wiecie jak to jest ! zdrowia dla chorowitkow, uściski i buziaczki dla każdej, pamiętajcie wielkie oko stefy patrzy i czuwa ;)

kate zdrówka, niestety już się zaczął ten cholerny sezon grypowy :dry: byle do wiosny lub do mrozów

dziewczyny więcej o tym domku to Wam powiem i pokarzę jak załatwimy kredyt bo teraz wolę się nie nastawiać aż tak jak na tą górę :sorry: póki co M podpisał umowę przedwstępną :-)
jak się uda to kury też zostaną bo Pani się pytała czy żona by nie chciała :-D a M że pewnie że będzie chciała :tak: no ba :-D:-D:-D

martika obawiam się że tak właśnie będzie :laugh2: moim marzeniem z dzieciństwa (bo wakacje spędzałam u babci na wsi) było mniej taki domek i pieski, kotki, kurki i konie :-D i teraz mam te marzenia na wyciągnięcie ręki i tak bardzo się boję że nic z tego nie wyjdzie że szok
a ja też mam sportówkę peg perego tyle że pliko3 :tak: super jest :tak:
ale zachodu z tym jednym kółkiem :eek:
stefaa kochana trzymaj się, to pewnie to przesilenie jesienne ja parę lat temu wpadłam w depresję w tym okresie, dostałam jakieś tabsy "rozweselające" i wyszłam z tego ale było marnie
to niech oko czuwa a palec czasem napisze :tak::-D tulę mocno

a tak poza tym to u mnie nic nowego,
Marcelki rączka już prawie wygojona :tak:, byłam z Dawidem na kontroli biodra i wszystko ok :tak: więc pierwsze koty za płoty
M zrobił mi dzisiaj niespodziankę i pojechaliśmy do Inowrocławia do Jyska po komódkę, którą kiedyś bardzo chciałam ale kosztowała 200zł a teraz jest za 100zł ale w Bydgoszczy już nie mają a tam mieli jeszcze trzy :-) i mam i ja :tak::-D
ślicznie pasuje mi do kącika Marcelki :-D
1005.jpg

no i mała się obudziła a ja nic w domu nie zrobiłam :-D no cóż tak bywa hihi
do później

Załączniki

• 1005.jpg
    1005.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 46
witajcie Dziewczyny,
ja dzisiaj na pełnych obrotach od rana, dopiero teraz w spokoju zasiadłam i poczytałam co u Was.
dzien zwariowany jakiś, miałam na 6tą do pracy, obudziły mnie dzieci po 7ej, lekko zdziwione co ja jeszcze w domu robię :szok:
o7:40 byłam już w pracy, a dojeżdżam 10km..

Jesli chodzi o przeziębienia itp. to nas jakoś grypa omija szerokim łukiem i niech tak już lepiej zostanie :tak:
Za to z Krzysiem chodzę na terapię do psychologa, bo zaczął się zanieczyszczać..:-(
tzn. popuszczał kupę w majtki..
terapia ma trwać około roku, mam nadzieję , że pomoże , bo jedna wizyta kosztuje mnie 80zł :-(
No i pani psycholog zleciła również wizytę u neurologa, w związku z tikami..
Choć ja myślę, że to na tle nerwowym.( jesteśmy rodzinką po przejściach - mąż zostawil mnie i dzieci j 4 lata temu)
Na szczęście spotkałam kogoś wyjątkowego i dziś się nawet ciesze , że życie ułożylo się tak a nie inaczej :tak:
Ania138 - mi też się marzy taki domek z pieskiem i kurkami.. ale na razie niestety nie moge sobie na to pozwolić.. może kiedyś :)
Tobie życzę aby wszystko ułożylo się po Twojej myśli,
pozdrawiam wszystkie Zapracowane Mamy
Dobranoc

Witajcie

Basia współczuję przeżyć ,grunt ze teraz jestescie szczęśliwi :-).
U nas tez są tiki oliwki ,miala już 2 razy robione eeg główki ,1 wyszło nieprawidłowo, 2 już dobrze a teraz 6 listopada będziemy mieli kolejne ,ciekawe co tym razem to badanie pokaże ,może wy tez to będziecie mieli . U nas neurolog mówi na to ruchy bezwarunkowe .

No i wczoraj dostałam wskazówkę aby iść z oliwka do Psychiatry, oni maja ja leczyć , dziś dzwonić będę po termin a do tego tak jak już wspomniałam eeg główki zaś będziemy miały .

Aniu zazdroszcze pozytywnie tego domku i 3 mam kciuki ,u mnie jest fajny dom do wynajęcia ,cały dom 4 pokoje ,kuchnia ,łazienka ,100 zł drożej niż teraz za wynajem place ,ale niestety ogrzewanie by nas zjadlo :-(.

Zaraz wstaje szykować lobuzow do szkoły .

Miłego dnia

Hejka

Basia dobrze ze grypa was omija, a i super ze teraz zycie sie uklada szczesliwie :-) musieliscie wiele przejsc jezeli dziecko tak reaguje po takim czasie ejszcze... :( a teraz ex z dziecmi ma kontakt?
Ja tez jestem rozwodka :p i teraz znow szczesliwa mezatka :tak: :-)
Dorota no takie domki fajna sprawa, ale jezeli jest swoj to ta kase co idzie na najem moznaby przeznaczyc wtedy na palenie i by bylo ok :tak:
ania trzymam kciuki!
STEFAAA :-D pytamy sie z zapomnialam ktos jeszcze byl.... (jak dobrze pamietam, wiem ze nie tylko ja nie dostalam :p ) co z naszymi kubkami bo coz... od czerwca juz troche czasu minelo :happy::nerd:

U nas wsio po staremu, w dniu godzin mi brakuje :p a mialo byc spokojniej jak dzieci pojda do szkol :baffled::sorry2:

stefa ja tu mocno trzymam kciuki cobyś się nie dała ty wszystkim złym mocą

ania wow, super z tym domkiem, to teraz bedziesz tak jak ja, pani na włosciach, superowo, daleko macie do miasta?

basiaw widzę że nieciakwaą miałaś sytuacje, kciuki żeby wszystko sprawnie i szybko poszło

dos\rosta aco Waszym, starym mieszkaniem

bylam z całą trójcą w laboratorium pobrac krew, jak wszyscy wychwalali chłopców, tylko wychodząc zabrałam nie swoja kurtkę:wściekła/y::rofl2:

Cześć Mamusie
Mam nadzieję że pozwolicie bym do Was dołączyła
Mam na imię Kasia mam 31lat W domu mam 4 łobuziaków a już w kwietniu będzie ich 6:rofl2:
Jest radość wielka ale jest też i wielki strach jak ja to wszystko ogarne

reklama
Kajkapol witaj!
Ojj będzie się u Was działo :-D

Liza - ex zabiera ich co 2 tygodnie, ale nie nadwyręża się na nich zbytnio..Zostawił mnie dla koleżanki z pracy, rok miałam wycięty z życiorysu.. Myślę czasami, że żałuje, ostatnio nawet wstawiony po imprezie jakiejś zadzwonił i do mnie " Żono moja jedyna..." - lekko mnie przytkało, nie powiem..
Ale cóż, jego 5 minut już dawno minęło :tak:

Pozdrawiam Wszystkie Mamy ;-)

Do góry