reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
z góry przepsraszam że tak krótko i tylko o mnie ale na jutro musimy zwolnić górę :-( jestem przerażona gdzie ja to wszystko upchnę, moja mama powiedziała że ona nie ma miejsca i dziadkowie też nie mają :confused::dry: oni trzy pokoje, ponad 50m2 - 2 osoby, dziadki domek 4 pokoje z czego dwa nie używane ale mamusia zarządziła :wściekła/y:

no nic teściowej się zapytamy i koleżanka oferowała mi kawałek swojej piwnicy, ta co mam od niej ubranka dla Marceli więc wiem że nie czuć tam piwnicą ani wilgocią fakt że na drugim końcu miasta ale to nic, najważniejsze że jest :tak:

to do dzieła

reklama
Witam nowa mame i wspolczuje straty...
Liza zdrowka wam zycze... no tak sezon chorob sie zaczyna
Dorota no terminy w PL do specjalistow to jakis horror :angry: normalnie jak nie masz znajomsci w sluzbie zdrowia to lepiej nie chorowac :no: nie rozumiem tego, przeciez dziecko moze miec problemy z nauka jezeli okazaloby sie, ze ma jakas wade wzroku :dry: jak tam Lila po rehabilitacji widac poprawe?
Ania wspolczuje tego pakowania i upychania rzeczy, no tak potwierdza sie jak zwyklez rodzina najlepiej na zdjeciu. A kaucje udalo sie odzyskac?

A ja wczoraj uziemiona bylam, bo nowy wozek w drodze poza tym to spacerowka skladana jak parasolka wiec jeszcze nie ten czas, a w wozku ktory mam w niedziele zlapalam gume, zeby bylo smieszniej to na ostatnim mozliwym kamieniu, bo juz zjezdzalam z kamienistego walu i zjazd byl jeszcze z kamykow a potem juz asfalt... na szczescie kolega meza mi je zalatal i dzis rano podrzucil :-)

zycze wam wszystkich udanego dnia

Ostatnia edycja:
hejka
odmeldowuję się tylko, coś mnie dopadło i ledwo żyję, a wiadomo jak to w domu. B był chory, jeszcze nie doszedł do siebie. Igora zaczyna cos rozkładać, martwię się tylko co by Wiktorek nic nie złapał.
Dorota na Ligotę go rejestrowałaś do okulisty?
Ania współczuję sytuacji. Kurcze coś pod górkę macie.\
Liza zdrówka.
Martika dobrze, że już naprawiony powóz;-) A jaką spacerówkę nabyłaś?

uciekam dogorywać

zdrówka dla wszystkich potrzebujących

dorota niestety tak to jest z tymi lekarzami

ania a to rodzinka, mam nadzieję ze zybko uda wam się znalezc jakies nowe lokum , odpowiednie dla Was, a jak była reakcja włascilcieli mieszkania ze jednak nie kupujecie go?

martika bez wózka to rzeczywsicie kiepsko

jaka u nas szaruwa, Olek zasnął, ja też najchętniej bym posżła spać
pozdrawiam

hej

Ania mam nadzieje ze uda Ci sie wszystko ulokowac najlepiej w jedym miejscu,

Martika bez wózka to jak bez prawej ręki, dobrze ze już sprawny

Dorota terminy u specjalistów to jakas maskara dosłownie

Annaoj zdrówka, ja też byłam wczoraj u lekarki,
dostałam leki czekam na poprawę

Lenka u nas dla odmiany śliczna pogoda, słońce świeci

pozdrawiam Wszystkie !!!

Chorowitkom dużo zdrowka.

Annaoj zarejestrowalam go na ceglana do szpitala okulistycznego ,tam miał już kiedyś operacje i dlatego tez tam .

Martika dokładnie bez wózka to jak bez ręki :-).

Aniu ech szkoda gadać :-(.

Reszte pozdrawiam ,lecę spac bo padam

hej
no powiem Wam że nie jest tak źle jak się wydawało po wczorajszej rozmowie, właścicielka przetrawiła i nawet przyznała że nas rozumie :tak: i spoko, odda połowę kaucji ale na raty chyba że szybko sprzeda ale póki co będzie wynajmować :tak:

jej komódkę oddałam, na to miejsce postawiłam swoją, stół z krzesłami wylądował w pokoju a ta komoda co była wyniesiona stoi na miejscu stołu czyli w mojej tzw. jadalni i powiem Wam że nawet to wygląda :tak: kanapa może stać u góry a biurko rozkręcimy i zabawki i letnie ubrania zawiozę koleżance do piwnicy :tak::-) nie ma jak przyjaźń :-)

byliśmy oglądać dom na wsi i tak nam się spodobał że M jedzie jutro wpłacić zaliczkę i działamy z kredytem ale już nie z hipotecznym tylko dobierzemy gotówkowy, teraz tam jeszcze mieszka właścicielka więc stan domu jest dobry, gotowy do zamieszkania i co najważniejsze ogrzany :tak: a działki 3 tyś metrów :szok: nawet psa nam zostawią :-D:tak: bo jest tam taki mix owczarka niemieckiego na łańcuchu i pytam czy ona takiego psa z łańcucha do bloku bierze? a ona że od tygodnia szuka czy by ktoś jej nie chciał przygarnąć więc jej powiedziałam że jak my kupimy to żeby został i się ucieszyła :tak:

dorota terminy masakra :no: dobrze że to nic bardzo pilnego, ja z Majką do neurologa czekam około 1,5 miesiąca i cieszyłam się że tak szybko a do ortodonty nadal czekam na telefon :dry:
kate a źle się czujesz? u mnie typowa deszczowa jesień :eek: ale ciepło
martika mój jak czasem zapomni stelaż wyjąć to mam właśnie awaryjnie sportówkę lub nosidełko :tak: bo tak to masakra ale moja mała starsza jest

hej
Ania czyli wszystko ruszyło, i najważniejsze ze wszystko dobrze,
jak masz jakieś fotki domu to wrzuć, a działki faktycznie kawałek,
ja jestem przeziebiona, juz ponad miesiac tylko myślałam, ze samo przejdze, ale katar poszedł mi na uszy
i zmusiło mnie zebym poszła jednak do lekarki, dostałam leki, nie antybiotyk , porpsołam o leczenie bez antybiotyku
i jest ciut lepiej,
Dotota czemu Ty nie śpisz tylko posty piszesz? w srodku nocy?? :confused:

Idę budzic dzieci do przedszkola i najstarszego do szkło bo jeszcze śpią

reklama
Kate cieszę sie ze leki pomagają ,u mnie ja na antybiotyku , ale grunt ze jest lepiej :-).
A pisalam bo karmilam lili i po poscie ani musiałam napisać 2 zdania :-).

Dzieci poszły z m do szkoły ,my z lili do łóżka na chwilę wskakujemy ,po 9 ma przyjść sąsiadka na kawę ,a przed 12 jadę z lili do ortopedy .

Miłego dnia

Do góry