reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kajkapol witaj milo i sie rozgosc u nas ;-)
basia no to chociaz tyle ze dziecmi sie interesuje, moj ex 2 lata juz dzieci nie widzial :sorry2: no i ma nowa kobiete i niedawno mu sie dziecko urodzilo :p zero kontaktu z nami, toc wiem to wiem od znajomych :p hyh...

Ide ogarnac w mieszkaniu, bo maz o 12 konczy i cos mowil ze moze z jego kolega i jego rodzinka pojedziemy na grzyby :p
mi ten pomysl nie przypadl do gustu ale jezeli pogoda dopize i bedzie cieplo to po lesie polazic mozemy :tak: grzyby mi nie potrzebne bo juz nazbieralam tyle ile mi wystarczy :tak: no i weekend... ale ten czas leci :confused:

reklama
Liza to miłego spaceru po lesie :-).

Ja to bym właśnie gdzieś poszła ,umowila sie ze znajomymi :-).

U mnie ciezka noc ,nie umialam spac . Mam kryzys maciezynstwa ech :-(, szkoda nawet mówić :-(.

Milego dnia

Hej ho ;-)

no no widzę że ex na tapetę weszli :tak:

u mnie bez zmian
podjęliśmy tylko decyzję że sprzedamy to mieszkanko, w którym teraz mieszkamy a rodzice dadzą nam różnicę z ceny, myślę że to może być nawet 25tyś więc fajnie :tak: muszę ogarnąć, porobić zdjęcia i wystawić :-)

witam kolejną nową mamę :tak:
basiaw sto lat dla bliźniaków :-D współczuję przejść z Krzysiem, oby szybko przeszło
liza bardzo dobre podejście, trzeba zawsze przeramować i znaleźć dobre strony każdej sytuacji :tak: czyli grzyby niepotrzebne ale za to spacer super sprawa :tak::-D
dorota a co to za kryzys?!!??
lenka też już o tym myślałam :-D:-D:-D nawet jak rozmawialiśmy o wakacjach to było, a kto się tym wszystkim zajmie?! :tak::-D oj super by było

Ania138 - dziękujemy za życzenia, właśnie szykuję dla nich imprezę :-) Szok, jak to szybko zleciało..
Co do Krzysia to już widzę poprawę, więc jestem dobrej myśli:tak:
Udało mi się jeszcze zapisać ich do państwowej poradni pedagogiczno-psych. więc jak się uda to będziemy działać ze zdwojoną siłą :)
Liza - no Twój Ex to już w ogóle widzę dramat..
Ale grunt, że teraz tworzycie szczęśliwą rodzinę.

U nas w Gorzowie dziś piękna pogoda,ciepło i slonecznie, idealnie na spacer .. i suszenie prania na balkonie :-D

pozdrawiam cieplutko i miłej soboty życzę

U mnie też dziś piękna wiosna tej jesieni, oby jutro też tak było bo mamy jechać na działkę na zamknięcie sezonu grillowego :tak:

basiaw ja z Majką chodzę do takiej poradni bo ma podejrzenie dysleksji :tak: super że już widać poprawę
udanej imprezy :tak:

walczę z żołądkiem :eek: rano poszłam na zakupy i w piekarni kupiłam jeszcze cieplutkie drożdżówki i w domu zjadłam taką letnią z jabłkami a potem jajko i :baffled: teraz mięta i tabletka :sorry2: stara a głupia ;-)

kajkapol wow to bedziecie mieli kolorowy zawrót głowy:-D, przescihniesz naszą forumową poziomki,
własnie poziomki a Wy bedzieice się jeszcze starać o syna?, jak blizniaczki w przedszkolu się mają?

liza ja bym sobie z przyjemnościa pochodziła po lesie z rodzinką, tylko że nie mogę, więc nie smutaj tylko si.ę ciesz ;-)

dorota humor już lepiej?

basiaw super że Wam się tak udało wszystko załatwić, co do prania to do 2 tyg mam suszarkę i teraz to dopiero czuję że żyję:-p

ania a atk się własnie zastanawiałam co z mieszkaniem, myślałąm że może wynajmiecie, może dobrze się stało wtedy z tymi kredytami, bardzo się cieszę że Ty się cieszysz, jakby co to będziemy się wymieniać spostrzeżeniami dotyczącymi dziwnych zachowan kur:cool2:

stefa halo halo co tam u Cię słychać, już lepiej?

aaa Doris widziałam Cię na bb :tak:, działacie?
i cała reszta bandy gdzie som, pokazać się bo nam wątek umiera

zarza ide sprzatac dalej, normalnie szlag mnie trafia od jakiegos czasu, jak tak dalej pójdzie ro zwariuje z tymi chłopami, a może już zwariowałam, i wicei jednak bede chodzic na karate z chłopkami, bójcie się teraz mnie

ania a atk się własnie zastanawiałam co z mieszkaniem, myślałąm że może wynajmiecie, może dobrze się stało wtedy z tymi kredytami, bardzo się cieszę że Ty się cieszysz, jakby co to będziemy się wymieniać spostrzeżeniami dotyczącymi dziwnych zachowan kur:cool2:
najpierw mnie to mega rozbawiło ale po chwili zaczęło martwić :sorry2: ja to nawet nie wiem co, kiedy i ile kury jedzą więc sądzę że będziemy w stałym kontakcie ;-) a o zachowaniu typowym czy tym bardziej dziwnym nie mam pojęcia, no chyba że zaczną na głowach skakać to ok, zauważę ;-):-D:-D:-D

OJ TAK!!!!!!!!!!!! SUSZARKI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!! :-D:tak::-D

teraz się cieszymy że odmówili na hipotecznego bo dosłownie założyli byśmy sobie pętle na szyję i odrazu zacisnęli z tym mieszkaniem :dry: cóż od takich toksycznych i debilnych jednocześnie ludzi to ja wolę się trzymać z dala :tak:
kajkapol a znasz już płeć? faktycznie wyprzedzisz naszą Poziomki :tak:

żołądek już lepiej :-) dorota a jak u Ciebie?

reklama
hej

u nas tez pogoda dzisiaj fajna, jutro też ma być ciepło,
chyba pojedziemy gdzieś z dziećmi

Ania będziesz mieć gospodarstwo powiadasz, ja mieszkam na wsi
a nie mam pojęcia o gospodarstwie, ale był moment, ze mieliśmy kury
kupowac, zeby były jaja ale M powiedział, ze nie ma odpowiedniego miejsca,
i kupujemy jajka wiejskie a kur nie mamy

Lenka , Ania o tak suszarka to chyba najlepszy wynalazek

Witam nową mamę

Basia 100 lat dla chłopców !!!

Lenka znam ten ból, ciągle sprzątam i końca nie widać