reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kajkapol witaj milo i sie rozgosc u nas ;-)
basia no to chociaz tyle ze dziecmi sie interesuje, moj ex 2 lata juz dzieci nie widzial :sorry2: no i ma nowa kobiete i niedawno mu sie dziecko urodzilo :p zero kontaktu z nami, toc wiem to wiem od znajomych :p hyh...

Ide ogarnac w mieszkaniu, bo maz o 12 konczy i cos mowil ze moze z jego kolega i jego rodzinka pojedziemy na grzyby :p
mi ten pomysl nie przypadl do gustu ale jezeli pogoda dopize i bedzie cieplo to po lesie polazic mozemy :tak: grzyby mi nie potrzebne bo juz nazbieralam tyle ile mi wystarczy :tak: no i weekend... ale ten czas leci :confused:

reklama
Liza to miłego spaceru po lesie :-).

Ja to bym właśnie gdzieś poszła ,umowila sie ze znajomymi :-).

U mnie ciezka noc ,nie umialam spac . Mam kryzys maciezynstwa ech :-(, szkoda nawet mówić :-(.

Milego dnia

Hej ho ;-)

no no widzę że ex na tapetę weszli :tak:

u mnie bez zmian
podjęliśmy tylko decyzję że sprzedamy to mieszkanko, w którym teraz mieszkamy a rodzice dadzą nam różnicę z ceny, myślę że to może być nawet 25tyś więc fajnie :tak: muszę ogarnąć, porobić zdjęcia i wystawić :-)

witam kolejną nową mamę :tak:
basiaw sto lat dla bliźniaków :-D współczuję przejść z Krzysiem, oby szybko przeszło
liza bardzo dobre podejście, trzeba zawsze przeramować i znaleźć dobre strony każdej sytuacji :tak: czyli grzyby niepotrzebne ale za to spacer super sprawa :tak::-D
dorota a co to za kryzys?!!??
lenka też już o tym myślałam :-D:-D:-D nawet jak rozmawialiśmy o wakacjach to było, a kto się tym wszystkim zajmie?! :tak::-D oj super by było

Ania138 - dziękujemy za życzenia, właśnie szykuję dla nich imprezę :-) Szok, jak to szybko zleciało..
Co do Krzysia to już widzę poprawę, więc jestem dobrej myśli:tak:
Udało mi się jeszcze zapisać ich do państwowej poradni pedagogiczno-psych. więc jak się uda to będziemy działać ze zdwojoną siłą :)
Liza - no Twój Ex to już w ogóle widzę dramat..
Ale grunt, że teraz tworzycie szczęśliwą rodzinę.

U nas w Gorzowie dziś piękna pogoda,ciepło i slonecznie, idealnie na spacer .. i suszenie prania na balkonie :-D

pozdrawiam cieplutko i miłej soboty życzę

U mnie też dziś piękna wiosna tej jesieni, oby jutro też tak było bo mamy jechać na działkę na zamknięcie sezonu grillowego :tak:

basiaw ja z Majką chodzę do takiej poradni bo ma podejrzenie dysleksji :tak: super że już widać poprawę
udanej imprezy :tak:

walczę z żołądkiem :eek: rano poszłam na zakupy i w piekarni kupiłam jeszcze cieplutkie drożdżówki i w domu zjadłam taką letnią z jabłkami a potem jajko i :baffled: teraz mięta i tabletka :sorry2: stara a głupia ;-)

kajkapol wow to bedziecie mieli kolorowy zawrót głowy:-D, przescihniesz naszą forumową poziomki,
własnie poziomki a Wy bedzieice się jeszcze starać o syna?, jak blizniaczki w przedszkolu się mają?

liza ja bym sobie z przyjemnościa pochodziła po lesie z rodzinką, tylko że nie mogę, więc nie smutaj tylko si.ę ciesz ;-)

dorota humor już lepiej?

basiaw super że Wam się tak udało wszystko załatwić, co do prania to do 2 tyg mam suszarkę i teraz to dopiero czuję że żyję:-p

ania a atk się własnie zastanawiałam co z mieszkaniem, myślałąm że może wynajmiecie, może dobrze się stało wtedy z tymi kredytami, bardzo się cieszę że Ty się cieszysz, jakby co to będziemy się wymieniać spostrzeżeniami dotyczącymi dziwnych zachowan kur:cool2:

stefa halo halo co tam u Cię słychać, już lepiej?

aaa Doris widziałam Cię na bb :tak:, działacie?
i cała reszta bandy gdzie som, pokazać się bo nam wątek umiera

zarza ide sprzatac dalej, normalnie szlag mnie trafia od jakiegos czasu, jak tak dalej pójdzie ro zwariuje z tymi chłopami, a może już zwariowałam, i wicei jednak bede chodzic na karate z chłopkami, bójcie się teraz mnie

ania a atk się własnie zastanawiałam co z mieszkaniem, myślałąm że może wynajmiecie, może dobrze się stało wtedy z tymi kredytami, bardzo się cieszę że Ty się cieszysz, jakby co to będziemy się wymieniać spostrzeżeniami dotyczącymi dziwnych zachowan kur:cool2:
najpierw mnie to mega rozbawiło ale po chwili zaczęło martwić :sorry2: ja to nawet nie wiem co, kiedy i ile kury jedzą więc sądzę że będziemy w stałym kontakcie ;-) a o zachowaniu typowym czy tym bardziej dziwnym nie mam pojęcia, no chyba że zaczną na głowach skakać to ok, zauważę ;-):-D:-D:-D

OJ TAK!!!!!!!!!!!! SUSZARKI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!! :-D:tak::-D

teraz się cieszymy że odmówili na hipotecznego bo dosłownie założyli byśmy sobie pętle na szyję i odrazu zacisnęli z tym mieszkaniem :dry: cóż od takich toksycznych i debilnych jednocześnie ludzi to ja wolę się trzymać z dala :tak:
kajkapol a znasz już płeć? faktycznie wyprzedzisz naszą Poziomki :tak:

żołądek już lepiej :-) dorota a jak u Ciebie?

reklama
hej

u nas tez pogoda dzisiaj fajna, jutro też ma być ciepło,
chyba pojedziemy gdzieś z dziećmi

Ania będziesz mieć gospodarstwo powiadasz, ja mieszkam na wsi
a nie mam pojęcia o gospodarstwie, ale był moment, ze mieliśmy kury
kupowac, zeby były jaja ale M powiedział, ze nie ma odpowiedniego miejsca,
i kupujemy jajka wiejskie a kur nie mamy

Lenka , Ania o tak suszarka to chyba najlepszy wynalazek

Witam nową mamę

Basia 100 lat dla chłopców !!!

Lenka znam ten ból, ciągle sprzątam i końca nie widać