Hej
Majka na koniku pojeździła sobie, po 10 minutach pan stwierdził że bez sensu trzymać ją na lonży i jeździła sama
ach dokładnie tak samo ja ja pare.......naście ;-) lat temu :-) na następną jazdę też się piszę ach kocham konie
basiaw24 też brałam to pod uwagę ale ta zmiana no na rączce Marceli wygląda jak liszaj obrączkowaty, bo poszukałam w necie i wszystko pasuje z opisem więc tylko nawilżać jak mówiła ta pierwsza dr i czekać aż zejdzie
pleśniawki też opanowane, przynajmniej tak wygląda
to piętro domu to całkiem fajne, bo fakt że nie widzieliśmy a tylko M wszedł do babki co mieszka na parterze i mówił że fajne. Duża kuchnia 15m2 i dwa pokoje po około 20m2 łazienka, piwnica 12m2, piętrowy budynek gospodarczy około 20m2 i ogrodzona działka 400m2 więc całkiem fajnie tylko to taka prawdziwa wieś i to mnie przeraża, wiecie kościół, trzy sklepy i lumpy wiejskie pod sklepem ;-) ale w zimę odśnieżone i autobus szkolny
my chcemy obejrzeć tam coś innego co ma 88m2 ale musimy poczekać aż pośredniczka się odezwie
i mamy jeszcze ma oku piętro w.............. pałacu
wiem jak to brzmi, kurcze królową bym wtedy była błahaha ale też bardzo fajna oferta i chcemy zobaczyć
M rozmawiam z jednym gościem co zna tematy typu samowolka budowlana i mówił mu że za wstawianie okna w kamienicy kobieta jakiś czas temu dostała karę 20tyś
a za wybicie otworu w suficie może nawet być decyzja że budynek pójdzie do rozbiórki bo została naruszona konstrukcja
i co wtedy ...... byśmy wszystkim musieli kupić mieszkania
brrrrrr aż nie chcę o tym myśleć
basiaw24 oj znam temat problemu z czytanie
przerabiam go codziennie z Majką