reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie u nas wszytsko po staremu pozatym ze się przeprowadzamy ahoj przygodo:-)ogolnie to się wystrzelę w kosmos po już 2 tydz mój remontuje i końca nie widać szczeze to ostania moja myśl to ze musze się spakowac:szok: jakos moje wizje remontu nie pokrywają się z wizja mistrza od latania scian (czyt mojego M) u mnie wszyscy zdrowi chłopaki biegają jak szaleni a i jak pamiętam ktoras miała isc do urologa z siusiorem dziecka (nie pamiętam która )bo u nas nic nie slychac tzn czekam na list 14 miesięcy już:-) miłego dnia zycze:-)

reklama
Ania 138 a może ta czerwona plama na rączce to kwestia alergii? skoro czasami przybiera intensywniejszy kolor.. tak mi wpadło na myśl. byc może tę opcje już brałaś pod uwagę..
widze, ze wszystkie macie chociaż jedno małe dziecko.. Ja mam to na razie za sobą, przyznam, że chłopaki dali mi popalić na maxa, przyczepiały się wszystkie przypadłości wieku niemowlęcego, od kolek po alergie i podejrzenia astmy. Na szczęście jakoś się to wszystko poukładało;-)
w szkole też nie ma większego problemu, dwójka uczy się całkiem dobrze, tylko Staś daje popalić, nie znosi czytania i codziennie odstawia istny cyrk, zamiast czytać polecenia w ksiązkach zgaduje co jest do zrobienia ... czort jeden:-D
Bliźniaki są zupełnie różne pod każdym względem, jeden mały i drobny, drugi wysoki i postawny. Charaktery totalne przeciwieństwo.

witam
jaki tutaj miły ruch:-) Ja podczytywałam, ale co chciałam cos skleić to już albo Młody wstawał albo b coś pilnie i tak w koło macieju. A;e najważniejsze, że teraz się udało.
Widzę, że sezon infekcyjny nie tylko u mnie. Wiktor ma katar i oczko mu ropieje. A od wczoraj Alicja gorączkuje (jak to ona czyli minimum 39,5:sorry:) i oczywiście zmierzluch się jej włącza. Jeszcze w sobotę się do Wrocławia na wystawę wybieramy, mama moja ma zostać z Wiktorem i Alicją (Igor na wycieczce z zuchów), ale w takim układzie nie wiem jak będzie.
Kate wzbudzasz we mnie WIELKĄ zazdrość, u mnie sukcesem jest 1,5h, w porywach i od wielkiego dzwonu 2h.
Basiaw24 witaj i rozgość się. Współczuję Ci straty:-(
Ania ja bym zrobiła gencjaną, bo jestem ogromną "fanką". Zdrówka dla Dawidka. I jak to piętro domu?
i juz nie pamiętam, a jeszcze W robi kipisz w szufladzie

Hej
Majka na koniku pojeździła sobie, po 10 minutach pan stwierdził że bez sensu trzymać ją na lonży i jeździła sama :-D ach dokładnie tak samo ja ja pare.......naście ;-) lat temu :-) na następną jazdę też się piszę ach kocham konie :rolleyes:

basiaw24 też brałam to pod uwagę ale ta zmiana no na rączce Marceli wygląda jak liszaj obrączkowaty, bo poszukałam w necie i wszystko pasuje z opisem więc tylko nawilżać jak mówiła ta pierwsza dr i czekać aż zejdzie :dry:
pleśniawki też opanowane, przynajmniej tak wygląda :tak:

to piętro domu to całkiem fajne, bo fakt że nie widzieliśmy a tylko M wszedł do babki co mieszka na parterze i mówił że fajne. Duża kuchnia 15m2 i dwa pokoje po około 20m2 łazienka, piwnica 12m2, piętrowy budynek gospodarczy około 20m2 i ogrodzona działka 400m2 więc całkiem fajnie tylko to taka prawdziwa wieś i to mnie przeraża, wiecie kościół, trzy sklepy i lumpy wiejskie pod sklepem ;-) ale w zimę odśnieżone i autobus szkolny

my chcemy obejrzeć tam coś innego co ma 88m2 ale musimy poczekać aż pośredniczka się odezwie

i mamy jeszcze ma oku piętro w.............. pałacu :tak: wiem jak to brzmi, kurcze królową bym wtedy była błahaha ale też bardzo fajna oferta i chcemy zobaczyć :tak:

M rozmawiam z jednym gościem co zna tematy typu samowolka budowlana i mówił mu że za wstawianie okna w kamienicy kobieta jakiś czas temu dostała karę 20tyś :szok: a za wybicie otworu w suficie może nawet być decyzja że budynek pójdzie do rozbiórki bo została naruszona konstrukcja :szok::szok: i co wtedy ...... byśmy wszystkim musieli kupić mieszkania :szok: brrrrrr aż nie chcę o tym myśleć :dry:

basiaw24
oj znam temat problemu z czytanie :baffled: przerabiam go codziennie z Majką

hej
Basia witaj !!

Annaoj jak Wiktor 2 h śpi to też jest dobrze, u mnie najstarszy nie spał
to teraz równowaga jest

ania u mnie w domu rodzinnym jakies chyba 20 lat temu sąsiad przysłał kontrol bo stwierdził
ze drzwi mam wybite nie tak jak w planie, nigdy na oczy naszego planu budowy nie widział ale tak twierdził, kontrol
przyszła, stwierdzili ze wszystko ok i dali sąsiadowi bardzo duży mandat ( nie pamiętam kwoty)
ponieważ miał okno wybite bez planu, tak się jego donos zakończył

mało pisze,poniewaz u nas wszystko po staremu, dzieci zdrowe,
chętnie do przedszkola chodzą,najstarszy przygotowuje się do matury,
M zostaje w PL na dłuższy czas z czego się cieszę, fajny kontrakt dostali,
ja duzo pracuje i tak leci dzień za dniem,

pozdrawiam Wszystkie

Ostatnia edycja:
Witam

Kate cieszę sie ze u was wszystko ok .

Aniu mam nadzieję i wiem i 3 mam kciuki abyś ogarnela wszystko z tymi rzeczami i aby udało wam sie kupić ten dom lub piętro :-).

Ja po ponad tygodniu choroby i brania leków czuje sie gorzej i od wczoraj na antybiotyku ,m chory ,dzieci zakatarzone, nawet Lili dostała kataru :-(.

Miłego dnia

HEJ!
czasu mi brakuje tylko sie melduje.... :angry:
Wogole to jak wrocilismy od moich rodzicow to Daniel chory kaslal i katar caly poprzedni tydzien w domu spedzil, dzis juz poszedl do szkoly, ale... zebym sie nie nudzila, bo mialam odpoczywac jak dzieci w szkole i przedszkolu, Mikolaj dzis rano wstal i powieki gorne opuchniete :o na 9 do lekarza,dostal masc i krople i widze z emu przechodzi, do tego jutro mocz oddac mam do badania i dzis moze uda sie wejsc do laryngologa bo skierowanie tez dostalismy. lekarka sama nie wie od czego to moze byc :p chyba ze go cos ugryzlo :p zobaczymy co laryngolog powie, ale juz 2 h minely jak mu podalam wsio i juz schodzi wiec mam nadzieje ze to nic powaznego....
No i w sumie to chyba tyle, u nas.... nic ciekawego sie nie dzieje procz chorowania dzieciakow... ino Hania [odpukac :p] jeszcze nie byla chora
KFCPTuoQQsLKKCAypVh4EBIPhowUdATPnCCSDvteHPFEpBe4Q0PZ9AxjwarHJSEExV1KhErhg4UEAA7
AgSICAgQiIp7U3Rn2rRct8eQD1MPVTE86A03s0oQBbnByBxtgBCADfiII00EaXbxBxQJScCHFAvq8kUgqHRCzYFWaYNLKBsc4wA4FEqRIgRzkOLKBPfskgF8J2phiCToOwEGHIdD8Qo8dmyDzAQMYyFhVCadokEkMHiDRSRtVjAELEh4o8cAhRYp3RAnYaGBNLhlEoQsThTDxRRQZrPMAA39U0w9BOTBDxjYPlBEDAUM8ocYTQxCgRDYf4FHOIEEUVAQJybSzxzNxCNHDo0LEEcIy4WyRxSMH5QBERZxKBEmhAwUEADs=
wczoraj zaliczylismy pierwsze spotkanie dzieci komunijnych.... i sie zaczelo
40Y2GF2QAA7

Pogoda dzis super, wiec szkoda w domku siedziec, a Miki ma jutro pierwsza wycieczke i oby mu zeszlo to pojedzie
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
teraz tak bardzo chce chodzic do przedszkola, caly weekend pytal "mamo kiedy do skoly"
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
no coz moze jutro juz pojdzie, dlatego dzis juz chce tego laryngologa zalatwic
1zIggET8dLQXapoHBAA7

buziaki!

reklama
Co tu tak pusto ?

Liza zdrowka.

U mnie dziś trochę spraw do załatwienia bylo ,jutro dalszy ciąg i mam nadzieję ze narazie koniec .

Dziś lili miala rehabilitacje ,to już był koniec 1 seri i po mialam lekarza ,na miesiąc u nich wstrzymane rehabilitacje na miesiąc ,w domu ćwiczyć cały czas i u lakarza pokazać sie za miesiąc .
Kardiologa z lili mam dopiero 3 grudnia .

Udało mi sie w końcu zarejestrować alana do okulisty w katowicach i uwaga pierwszy wolny termin to 26 maj 2015 :-(, jakas masakra .

Ali bardzo zadowolony z przedszkola, dziś trochę zakatarzony i zachrypniety , oby nic gorszego sie z tego nie rozwinęło .

Dobranoc

Do góry