reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ja pierdzielę... koledzy których zaprosili chłopcy to istne zarazy, zachowywali sie okropnie, nawet nie wiecie jaką ulge poczulam jak już poszli :baffled:
dzięki Dziewczyny za życzenia, później na spokojnie sobie poczytam wasze posty, teraz biorę się za sprzątanie.. ;-)

reklama
Basia najważniejsze ze już poszli sobie :-), ale imprezka udana ?

U mnie cisza i spokój ,już dawno takiej niedzieli nie mialam :-), po godzinie 10 m zabrał dzieci do siebie na myjnie umyć nasze auto i po ma zawieść lobuzow do grzeska, sam wróci i po obiedzie pojedzie do tamtych swoich dzieci a ja cały dzień z lili ,cisza i spokój ,oj tego mi trzebabylo , po lobuzow m pojedzie pod wieczór :-).

Ja po obiedzie planuje wybrać sie na spacer z lili .

Wczoraj byliśmy w lesie na spacerze i powiem wam ze dzieci przespaly calutenka nic :-), nawet lili prawie 7 godz spala jak nigdy :-), nie wiem czy to przypadek czy ten spacer im dobrze zrobił :-).

hejka
odmeldowuję się. Coś mi kręgosłup zastrajkował chyba starość.
poza tym po staremu kręci się powolutku.
witam nową mamę.
Basia dobrze że już po imprezce; najlepsze życzenia dla chłopaków!!
Ania czyli dobrze że się tak złożyło; tylko na plus wyszło.
Kate a ja nadal bez suszarki:-( Muszę wymiary sprawdzić może ją do garażu upchnę.
Lenka fajnie z tym karate :-)

Dorota mnie by się taki free dzień przydał. A teraz jeszcze mama moja się pochorowała; więc nie wiem jak będzie. tak zawsze mogłam się nią "ratować".

uciekam

hej
strasznie mnie dobiła wiadomość o śmierci Ani Przybylskiej,
była praktycznie w moim wieku, matka trójki dzieci, strasznie smutne,przygnębiające
i niesprawiedliwe to jest,

ja byłam w sobote na kontrolnym badaniu u lekarza, niby ok, ale mam znowu
zrobić cystoskopie, panicznie się boje z 2 powodów, że jest to bardzo bolesny zabieg
oraz wynku

pozdrawiam

KATE no smierc Ani Przybylskiej wstrzasa chyba nami wszystkimi .
Ja kochana 3 mam kciuki za Twoje badanie i za wyniki .

U mnie zle ,od zawsze mam problemy z zoladkiem ,z jelitami,wzdeciami ,rok temu bylam w szpitalu ale tak naprawde nic nowego sie nie dowiedzialam,ostatnio coraz czesciej boli mnie brzuch i zoladek ,jak kiedys bolal mnie co jakis czas tak teraz juz doslownie co chwile .Sobote cala chodzilam z tymi bolami ,wczoraj bylo lepiej,pod wieczor zas zaczelo mnie bolec a pozniej 3 godziny spedzilam w łazience czuje sie jakbym miala jelitowke :-(,zoladek strasznie mnie boli,ledwo chodze ,niedobrze mi ,strasznie zle sie czuje .Dzis leze w lozku caly czas ,na szczescie dzieci w szkole ,mala Li jest strasznie grzeczna :-).
Jak teraz tylko wydobrzeje to ide do lekarza i robie najpierw podstawowe badania ,pozniej bede zastanawiala sie co dalej,do szpitala nie moge dac sie polozyc bo Lili nie da sobie rady bezemnie,dlatego w tym tygodniu juz zaczne ze soba porzadek bo boje sie ze kiedys mnie zabiora i bedzie zle,jak wtedy dzieci dadza sobie rade ???????

MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
hej
dorotka BUZIAK
jak samopoczucie?

u mnie od piątku nic tylko kredyt :tak: jest lepiej niż było poprzednio i oby zakończyło się lepiej niż poprzednio :tak::-)

no i no by było na tyle bo słyszę że mała płacze :dry: chyba ma jakiś czujnik zamontowany :sorry2:
papatki

Wrrr ale jestem zła ,auto nam sie rozlozylo kilka km za czestochowa ,do katowic już nie zajechalismy, udało sie dojechać do domu a katowice przełożone na 14 października, dobrze ze mam więcej hormonu .

Ja nadal obolala na żołądku ale jest już lepiej, dzieci dziś strasznie niedobre :-(

reklama
hej dziewczyny
Starość mnie dopadła. Kręgosłup strajkuje, a wczoraj zapalenie spojówki dostałam i chyba grypa mi się przyplatała. Zdycham:baffled:

Ania głos oddany.
Kate będzie dobrze.
Dorota dobrze, że blisko domu się zepsuł, a nie w połowie drogi, no i że masz hormon.

idę zdychać do łóżka

Do góry