reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ja pierdzielę... koledzy których zaprosili chłopcy to istne zarazy, zachowywali sie okropnie, nawet nie wiecie jaką ulge poczulam jak już poszli :baffled:
dzięki Dziewczyny za życzenia, później na spokojnie sobie poczytam wasze posty, teraz biorę się za sprzątanie.. ;-)

reklama
Basia najważniejsze ze już poszli sobie :-), ale imprezka udana ?

U mnie cisza i spokój ,już dawno takiej niedzieli nie mialam :-), po godzinie 10 m zabrał dzieci do siebie na myjnie umyć nasze auto i po ma zawieść lobuzow do grzeska, sam wróci i po obiedzie pojedzie do tamtych swoich dzieci a ja cały dzień z lili ,cisza i spokój ,oj tego mi trzebabylo , po lobuzow m pojedzie pod wieczór :-).

Ja po obiedzie planuje wybrać sie na spacer z lili .

Wczoraj byliśmy w lesie na spacerze i powiem wam ze dzieci przespaly calutenka nic :-), nawet lili prawie 7 godz spala jak nigdy :-), nie wiem czy to przypadek czy ten spacer im dobrze zrobił :-).

hejka
odmeldowuję się. Coś mi kręgosłup zastrajkował chyba starość.
poza tym po staremu kręci się powolutku.
witam nową mamę.
Basia dobrze że już po imprezce; najlepsze życzenia dla chłopaków!!
Ania czyli dobrze że się tak złożyło; tylko na plus wyszło.
Kate a ja nadal bez suszarki:-( Muszę wymiary sprawdzić może ją do garażu upchnę.
Lenka fajnie z tym karate :-)

Dorota mnie by się taki free dzień przydał. A teraz jeszcze mama moja się pochorowała; więc nie wiem jak będzie. tak zawsze mogłam się nią "ratować".

uciekam

hej
strasznie mnie dobiła wiadomość o śmierci Ani Przybylskiej,
była praktycznie w moim wieku, matka trójki dzieci, strasznie smutne,przygnębiające
i niesprawiedliwe to jest,

ja byłam w sobote na kontrolnym badaniu u lekarza, niby ok, ale mam znowu
zrobić cystoskopie, panicznie się boje z 2 powodów, że jest to bardzo bolesny zabieg
oraz wynku

pozdrawiam

KATE no smierc Ani Przybylskiej wstrzasa chyba nami wszystkimi .
Ja kochana 3 mam kciuki za Twoje badanie i za wyniki .

U mnie zle ,od zawsze mam problemy z zoladkiem ,z jelitami,wzdeciami ,rok temu bylam w szpitalu ale tak naprawde nic nowego sie nie dowiedzialam,ostatnio coraz czesciej boli mnie brzuch i zoladek ,jak kiedys bolal mnie co jakis czas tak teraz juz doslownie co chwile .Sobote cala chodzilam z tymi bolami ,wczoraj bylo lepiej,pod wieczor zas zaczelo mnie bolec a pozniej 3 godziny spedzilam w łazience czuje sie jakbym miala jelitowke :-(,zoladek strasznie mnie boli,ledwo chodze ,niedobrze mi ,strasznie zle sie czuje .Dzis leze w lozku caly czas ,na szczescie dzieci w szkole ,mala Li jest strasznie grzeczna :-).
Jak teraz tylko wydobrzeje to ide do lekarza i robie najpierw podstawowe badania ,pozniej bede zastanawiala sie co dalej,do szpitala nie moge dac sie polozyc bo Lili nie da sobie rady bezemnie,dlatego w tym tygodniu juz zaczne ze soba porzadek bo boje sie ze kiedys mnie zabiora i bedzie zle,jak wtedy dzieci dadza sobie rade ???????

MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
hej
dorotka BUZIAK
jak samopoczucie?

u mnie od piątku nic tylko kredyt :tak: jest lepiej niż było poprzednio i oby zakończyło się lepiej niż poprzednio :tak::-)

no i no by było na tyle bo słyszę że mała płacze :dry: chyba ma jakiś czujnik zamontowany :sorry2:
papatki

Wrrr ale jestem zła ,auto nam sie rozlozylo kilka km za czestochowa ,do katowic już nie zajechalismy, udało sie dojechać do domu a katowice przełożone na 14 października, dobrze ze mam więcej hormonu .

Ja nadal obolala na żołądku ale jest już lepiej, dzieci dziś strasznie niedobre :-(

reklama
hej dziewczyny
Starość mnie dopadła. Kręgosłup strajkuje, a wczoraj zapalenie spojówki dostałam i chyba grypa mi się przyplatała. Zdycham:baffled:

Ania głos oddany.
Kate będzie dobrze.
Dorota dobrze, że blisko domu się zepsuł, a nie w połowie drogi, no i że masz hormon.

idę zdychać do łóżka

Do góry