reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej, no i musialam zamowic jednak opone i detke (bo powietrze schodzi z tej naprawionej :-() ale na szczescie to nie jest az taki duzy koszt, tylko ze wozek z polski to babcia musi wylozyc za kuriera i opony, bo tylko tak moglam zamowic, a kuzyn przyszly chrzestny Lilki wezmie je z Polski do nas.
annaoj zakupilam peg perego si switch jakis taki waski jest, ale skoro Livia moja klusia w wieku 5 lat wygodnie moze siasc i sie oprzec to jest ok ;-)
kate zdrowia zycze...
ania kciuki za kredyt i zakup wymarzonego lokum :tak:jak sie uda z tym domem to na tym piesku owczarku sie skonczy? ;-)
pozdrawiam was wszystkie i kazda z osobna :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny,

wpadłam się zameldować, czytam was caly czas ale nie mam sil na pisanie :(

tak naprawdę to cos wisi w powietrzu i jeszcze nie wiem co, mam depresje albo sobie wmawiam ze mam.. nic mnie nie cieszy, nie mam sil, moja sila i power się wykruszają., kiedyś mogłam znieść wiele a teraz lamie się przy najmniejszej porażce :( .. czy to jest starość ?

ania 3mam kciuki za domek ! mysle ze najlepiej na tym wyjdziecie, będzie dobrze !

doris wracaj szybko do nas bo smutno i pusto ! 3mam kciuki za szybki powrot do formy !

sorki ze do każdej z osobna nie napisze .. ale same wiecie jak to jest ! zdrowia dla chorowitkow, uściski i buziaczki dla każdej, pamiętajcie wielkie oko stefy patrzy i czuwa ;)

kate zdrówka, niestety już się zaczął ten cholerny sezon grypowy :dry: byle do wiosny lub do mrozów

dziewczyny więcej o tym domku to Wam powiem i pokarzę jak załatwimy kredyt bo teraz wolę się nie nastawiać aż tak jak na tą górę :sorry: póki co M podpisał umowę przedwstępną :-)
jak się uda to kury też zostaną bo Pani się pytała czy żona by nie chciała :-D a M że pewnie że będzie chciała :tak: no ba :-D:-D:-D

martika obawiam się że tak właśnie będzie :laugh2: moim marzeniem z dzieciństwa (bo wakacje spędzałam u babci na wsi) było mniej taki domek i pieski, kotki, kurki i konie :-D i teraz mam te marzenia na wyciągnięcie ręki i tak bardzo się boję że nic z tego nie wyjdzie że szok
a ja też mam sportówkę peg perego tyle że pliko3 :tak: super jest :tak:
ale zachodu z tym jednym kółkiem :eek:
stefaa kochana trzymaj się, to pewnie to przesilenie jesienne ja parę lat temu wpadłam w depresję w tym okresie, dostałam jakieś tabsy "rozweselające" i wyszłam z tego ale było marnie
to niech oko czuwa a palec czasem napisze :tak::-D tulę mocno

a tak poza tym to u mnie nic nowego,
Marcelki rączka już prawie wygojona :tak:, byłam z Dawidem na kontroli biodra i wszystko ok :tak: więc pierwsze koty za płoty
M zrobił mi dzisiaj niespodziankę i pojechaliśmy do Inowrocławia do Jyska po komódkę, którą kiedyś bardzo chciałam ale kosztowała 200zł a teraz jest za 100zł ale w Bydgoszczy już nie mają a tam mieli jeszcze trzy :-) i mam i ja :tak::-D
ślicznie pasuje mi do kącika Marcelki :-D
1005.jpg

no i mała się obudziła a ja nic w domu nie zrobiłam :-D no cóż tak bywa hihi
do później

Załączniki

• 1005.jpg
    1005.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 44
witajcie Dziewczyny,
ja dzisiaj na pełnych obrotach od rana, dopiero teraz w spokoju zasiadłam i poczytałam co u Was.
dzien zwariowany jakiś, miałam na 6tą do pracy, obudziły mnie dzieci po 7ej, lekko zdziwione co ja jeszcze w domu robię :szok:
o7:40 byłam już w pracy, a dojeżdżam 10km..

Jesli chodzi o przeziębienia itp. to nas jakoś grypa omija szerokim łukiem i niech tak już lepiej zostanie :tak:
Za to z Krzysiem chodzę na terapię do psychologa, bo zaczął się zanieczyszczać..:-(
tzn. popuszczał kupę w majtki..
terapia ma trwać około roku, mam nadzieję , że pomoże , bo jedna wizyta kosztuje mnie 80zł :-(
No i pani psycholog zleciła również wizytę u neurologa, w związku z tikami..
Choć ja myślę, że to na tle nerwowym.( jesteśmy rodzinką po przejściach - mąż zostawil mnie i dzieci j 4 lata temu)
Na szczęście spotkałam kogoś wyjątkowego i dziś się nawet ciesze , że życie ułożylo się tak a nie inaczej :tak:
Ania138 - mi też się marzy taki domek z pieskiem i kurkami.. ale na razie niestety nie moge sobie na to pozwolić.. może kiedyś :)
Tobie życzę aby wszystko ułożylo się po Twojej myśli,
pozdrawiam wszystkie Zapracowane Mamy
Dobranoc

Witajcie

Basia współczuję przeżyć ,grunt ze teraz jestescie szczęśliwi :-).
U nas tez są tiki oliwki ,miala już 2 razy robione eeg główki ,1 wyszło nieprawidłowo, 2 już dobrze a teraz 6 listopada będziemy mieli kolejne ,ciekawe co tym razem to badanie pokaże ,może wy tez to będziecie mieli . U nas neurolog mówi na to ruchy bezwarunkowe .

No i wczoraj dostałam wskazówkę aby iść z oliwka do Psychiatry, oni maja ja leczyć , dziś dzwonić będę po termin a do tego tak jak już wspomniałam eeg główki zaś będziemy miały .

Aniu zazdroszcze pozytywnie tego domku i 3 mam kciuki ,u mnie jest fajny dom do wynajęcia ,cały dom 4 pokoje ,kuchnia ,łazienka ,100 zł drożej niż teraz za wynajem place ,ale niestety ogrzewanie by nas zjadlo :-(.

Zaraz wstaje szykować lobuzow do szkoły .

Miłego dnia

Hejka

Basia dobrze ze grypa was omija, a i super ze teraz zycie sie uklada szczesliwie :-) musieliscie wiele przejsc jezeli dziecko tak reaguje po takim czasie ejszcze... :( a teraz ex z dziecmi ma kontakt?
Ja tez jestem rozwodka :p i teraz znow szczesliwa mezatka :tak: :-)
Dorota no takie domki fajna sprawa, ale jezeli jest swoj to ta kase co idzie na najem moznaby przeznaczyc wtedy na palenie i by bylo ok :tak:
ania trzymam kciuki!
STEFAAA :-D pytamy sie z zapomnialam ktos jeszcze byl.... (jak dobrze pamietam, wiem ze nie tylko ja nie dostalam :p ) co z naszymi kubkami bo coz... od czerwca juz troche czasu minelo :happy::nerd:

U nas wsio po staremu, w dniu godzin mi brakuje :p a mialo byc spokojniej jak dzieci pojda do szkol :baffled::sorry2:

stefa ja tu mocno trzymam kciuki cobyś się nie dała ty wszystkim złym mocą

ania wow, super z tym domkiem, to teraz bedziesz tak jak ja, pani na włosciach, superowo, daleko macie do miasta?

basiaw widzę że nieciakwaą miałaś sytuacje, kciuki żeby wszystko sprawnie i szybko poszło

dos\rosta aco Waszym, starym mieszkaniem

bylam z całą trójcą w laboratorium pobrac krew, jak wszyscy wychwalali chłopców, tylko wychodząc zabrałam nie swoja kurtkę:wściekła/y::rofl2:

Cześć Mamusie
Mam nadzieję że pozwolicie bym do Was dołączyła
Mam na imię Kasia mam 31lat W domu mam 4 łobuziaków a już w kwietniu będzie ich 6:rofl2:
Jest radość wielka ale jest też i wielki strach jak ja to wszystko ogarne

reklama
Kajkapol witaj!
Ojj będzie się u Was działo :-D

Liza - ex zabiera ich co 2 tygodnie, ale nie nadwyręża się na nich zbytnio..Zostawił mnie dla koleżanki z pracy, rok miałam wycięty z życiorysu.. Myślę czasami, że żałuje, ostatnio nawet wstawiony po imprezie jakiejś zadzwonił i do mnie " Żono moja jedyna..." - lekko mnie przytkało, nie powiem..
Ale cóż, jego 5 minut już dawno minęło :tak:

Pozdrawiam Wszystkie Mamy ;-)

Do góry