reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
no nam trochę pogoda odpuściła że nawet bluzy pozakładaliśmy :-)

dorota sama słodycz :tak::-D fajny leżaczek :tak:
doris pewnie że nie czekaj do wizyty tylko do dzieła

ciekawe jak stefaa :tak:

reklama
hej
wróciłam
wypoczęłam i się też wynudziłam bo byłam niestety sama ale za to Tomek umie pływać, no prawie ale z maską świetnie nmurkuje

dorota Lili wygląda jak laleczka

stefa pewnie sobie pifkuje i plazuje i bardzo dobrze

pozdrawiam

a snił mi się zlot, na pewno była kate i stefa ale hitem była poziomki z Jagą

witam
wpadłam szybciutko, bo weekend w biegu będzie (jutro znajomi na grila wpadają, a w niedziele goście z okazji urodzin Igora), więc pewnie sie nie uda, a jeszcze B mnie namawi, żeby z dzieciakami pojechała w góry przed naszym wyjazdem. Sama nie wiem co zrobię, z jednej strony dzieciakom by się podobało i ogólnie ok, ale boje się szykowanie rzeczy na ostatni moment zostawić. Zobaczymy.
Dorota ja poza pokojami "besztam" i grożę wyrzuceniem do kosza. W pokojach maja sprzątać przed przyjściem naszej pani (czyli raz na 2 tygodnie). Z młodym nie ma problemów, poza faktem, że ma naturę, "że wszystko mu sie przyda" i raz na jakiś czas ja robie porządki to sprzata, natomiast Alicja jest strasznie ciężka do sprzątania. Martika nawet metoda z konfiskatą rzeczy nie pomaga. Zalew się łzami i co najwyżej zmiękczy tym Igora, który za nią posprząta. Chociaż czasami miewa fazy na sprzątanie i ona bardziej chętna np. do odkurzenia mieszkania czy coś w tym guście.
Ania może nie zaczną nagle sprzątać, ale przynajmni9ej stracą wymówkę. Odpoczywajcie.
Doris działajcie.
Kate ale ja Ci tego spania dzieciaków zazdroszczę. U mnie już nawet Wiktoros się ostatnio przestawił i potrafi sobie zaledwie godzinna drzemkę w ciągu dnia zrobić i tyle. Potem o 19 w trakcie jedzenia oczy mu się zamykają:baffled: Ostatnio w ogóle mu się coś ze spanie poprzestawiało i pobudki o 6 rano robi.
Stefaa już pewnie leżakuje i się zbrązowia:-)
Lenka gratki dla Tomka. Czy Twój drugi synuś (ANtoś dobrze pamiętam, czy cos pokręciłam) też idzie teraz do szkoły?
dobra uciekam

hej'
Dorota Liljanka śliczna jest,
Ania u nas też chłodniej troche, ale bardziej burzowo niż zimno
Lenka zeby sen się spełnił to Poziomki i Ty musicie być,
Annaoj kce Alan śpi zawsz jeszcze w ciagu dnia tak koło 4 godzin
ale wieczorem teraz idą późno spac bo koło 22 albo później ale za tą śpią
do 9 czasem nawet do 10 rano
Sto lat dla Igora i udanej imprezy

Hejka

Melduje sie bo troszke was zaniedbalam :p
Dorota sliczne dzieciaczki :-)
Ania Hehe ja tez sie ludzilam z ejak Hania bedzie oddzielnie i chlopaki oddzielnie to bedzie lepiej... nic bardziej mylnego, teraz musze poganiac by chlopcy swoj sprzatali a Hania czasem taki zrobi rozpierdzielnik w swoim z eaz sie nie chce tam wchodzic :nerd::confused::angry::no:

Ja od 10 dni cwicze bomam te nadprogramowe 5 kg, przynajmniej mialam, musze wage se kupic :laugh2: no i po tych 10 diach mam juz na cm ubytki wiec super ;-)
Pogoda byla chlodna ale teraz znow goraco...... :dry:
No i w sumie tyle u nas nowego :tak:
buziaki :*

Hej
My dziś wracamy do domu, choć troszkę szkoda ze względu na pogodę to już mam dosyć zmywania garów :eek: znowu ucałuję zmywarkę :-D zresztą dzieciaki są już znudzone bo tu nic prócz basenu nie ma :no: widzę że już TV poszedł w ruch

Ania może nie zaczną nagle sprzątać, ale przynajmni9ej stracą wymówkę. Odpoczywajcie.
:tak::-)

Hej,
Dorota, śliczne szkraby... Lili jest przesłodka... :-)

Annoj, 100 lat dla Igorka :tak::-)

Kate, u nas też dzieci chodzą ok. 22, ale wstają między 7.30 a 8... źle nie jest... niedługo będzie ich trzeba przestawić z powrotem na czas szkolny

u nas dziś grill, za chwilę po zakupy... jeszcze mamy święto patrona miasta Św. Wawrzyńca i będzie Msza i w ogóle... tak więc pójdziemy... i dzień zleci... wczoraj sobie posprzątałam, żeby dzisiaj zdążyć ze wszystkim...

a w czwartek po pracy m jedziemy do krakowa na weekend :-) i to będą jedyne wakacje, poza Węgrami oczywiście, ale dzieciaków naszych osobistych z nami nie było, więć szkoda mi ich, żę nigdzie nie pojechali, M więcej urlopu nie dostanie, więc musimy się zadowolić tym weekendem

Witajcie

Pysia my to nigdzie na wakacje nie jedziemy, nawet na weekend, niestety kasę za która chciałam choć na 3 lub 4 dni nad morze pojechac wydamy za naprawę samochodu .

Annaoj 100 lat dla Igora .

Aniu wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ? :-), ja kochana nie mam zmywarki wcale :-(.

Dziękuję za mile słowa odnośnie moich wszystkich lobuzow :-)

Liza super ze cwiczysz :-).

U mnie nic nowego, głównie to na dworze z dziecmi siedzę i tak dni mijają :-).

Teraz idę robić obiad ,po do magicznej krainy z nimi pójdę a po niej na plac .

Miłego dnia

Witajcie
Widzę ze mamuski sie weekenduja :-).

U mnie cisza i spokój :-), o 9 m zabrał dzieci na myjnie do siebie do pracy ,spokojnie kilka godz ich nie będzie, rosolek zrobiony ,ogarnięte , zaniedlugo z luska na spacer sie przejdę ,do pepco chce iść :-).
Planuje szarlotke z losami dziś zrobić :-).

Moze później na plac z dziecmi sie przejdę :-).

Miłego dnia

reklama
Hej
my już w domku i zaczynamy się gotować :eek:

dorota z czym ta szarlotka?

M wczoraj zrobił dwa razy napad na Biedronkę i przywiózł masę bloków rysunkowych i technicznych kolorowych, i białych, pastele, farby, ołówki, zeszyty, naklejki itp ale dzieciaki się cieszyły :tak:

Do góry