reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej Laseczki:*
Dzieciaki mi sie pochorowy, temp miały po 39 stopni :/ na szczęście juz jedt lepiej:)

Przeniosłam trojaczki do jednego dużego pokoju na dole i przy okazji juz w 3 pokojach zrobiłam remont. Oczywiście ja bo M "pracuje" wiec nie dał rady mi pomoc:/

Byłam dzis u Gp i wymieniłam implant na Mirene:) nareszcie z głowy:)

Misiaczki ja dostaje szału hak ktoś obcy dotykowa moich dzieci. Uwagę tez zwracałam nie raz

Stefa fajne widoczki:D

Dorota słodkie te Twoje maleństwo :)

reklama
hejka
zagoniona troszkę jestem, bo wszystkie zakupy przed-przedszkolne i przed-szkolne robię, bo wrócimy z soboty na niedzielę, a w poniedziałek do szkoły. Na szczęście już większość mam. Dzisiaj na zakupach oczywiście budziliśmy sensację:baffled:
Jutro muszę z grubsza rzeczy do spakowania przygotować, bo w piatek jesteśmy u mojej cioci na urodzinach, a popołudniu mój kuzyn z żoną odbierają psa i przy okazji na ciacho zaległe tytułem urodzin Igora, a w sobotę już sruuuu:-):-)
Stefaa piękne widoki. Wspaniale wspominam nasze wakacje w Chorwacji.
Misiarska dużo miłości z okazji rocznicy:-)
Ania ja do dziś żałuję, że na urodziny dla Alicji zasugerowałam mikrofon. Tak "drą czasem ryja", że mam dość.
Dorota u mnie Wiktor się praktycznie całkiem przestawił na spanie w wózku na zewnatrz w ciągu dnia. Na szczęście stawiam go na tarasie i moskitierą przykrywam, ale co będzie jak jesienne chłody i deszcze przyjda to nie wiem.
Poziomki dobrze, że dzieciaki już lepiej.

pozdrowionka

poziomki co się do was przypałetało, pokoje malowałaś?

annaoj udanych wakacji

ania widziałam te flety, haha, to cie ponisło, u nas był stary wiec wiem co to za bol, albo jak znajda głupi gwizdek , tyle ze mogge wygnac na dwór i jest w miare spokój

stefa widoki cudne , aż mis ię przypomniały zdjecia z antonia :-D
chłopcy mja dziś dodatkowy trening o 16 i w koncu tata zobaczy ich w akcji, m ma ich zawiezc a ja odbiorę
byłam dziisja na zakupach z trójcą, okupiłam ale tyle kasy poszło, zostały tylko buty na wf i angielski Tomka, Antka ksiązki dopiero we wrzesniu bo póki co nic nie wiadomo, kupiła tez worek papryki do słoików, i 10 kg pomidorów o robie przecier, czesci zrobie z pieczoną papryką
fajna pogoda ostatnio, ciepło ale nie upalnie, a noce jednak juz chłodne, jak sobie pomysle ze jeszcze trochę zimno i ciemno bedzie to az mnie sciska

Poziomki dzięki :-), zdrowia dla dzieci i cieszę sie ze już lepiej . Tys jest kobieta samowystarczalna ,masz na glowie 5 dzieci ,dom i jeszcze remonty sama robisz .

Aniu no to serio Cię poniosło :-), obys do głowy nie dostała :-).

Annaoj życzę udanych wakacji i zazdroszczę tego wyjazdu :-).

U nas dziś lepiej ze spaniem Luski ,właśnie ja usypiam i lecę sama na szybka kawke do kolezanki :-)

hej
nie napisze nic nowego, jak zwykle czasu nie mam,
Ania ja miałam raz dzieciom kupić cymbałki, ale szybko odłożyłam z koszyka
jak wyobraziłam sobie co sie będzie działo,
udanego wyjazdu z M :rofl2:

Annaoj ja też już prawie wszytsko mam do przedszkola dla dzieci kupione,
jeszcze tylko kapcie im kupie, njastarszy sam sobie robi zakupy na szczeście

Lenka ja teraz maliny przerabiam w sumie 60-70 kg musze zrobić

poziomki Ty obrotna kobieto,
i niech te choróbska się od Was odczepią

dorota u mnie ze spanie dzieci póki co bez zmian na szczęście, Alan jeszcze teraz śpi a poszedł spac o 14

Steffa piękne widoki,

ja pomyślałam że flet się przyda Majce do szkoły a Dawid żeby nie był smutny to też dostał :sorry2: gdyby były droższe to bym nie kupiła ;-)ale dzisiaj jakoś spokojnie

poziomki kobieto skąd Ty siłę na to wszystko bierzesz, szacun

ania widziałam te flety, haha, to cie ponisło, u nas był stary wiec wiem co to za bol, albo jak znajda głupi gwizdek , tyle ze mogge wygnac na dwór i jest w miare spokój

stefa widoki cudne , aż mis ię przypomniały zdjecia z antonia :-D

fajna pogoda ostatnio, ciepło ale nie upalnie, a noce jednak juz chłodne, jak sobie pomysle ze jeszcze trochę zimno i ciemno bedzie to az mnie sciska
taaaak gwizdki też są fajne............. dal dzieci

hahaha dokładnie antonia :-D:-D

u mnieteż podobna pogoda, taką lubię :tak:
Ania ja do dziś żałuję, że na urodziny dla Alicji zasugerowałam mikrofon. Tak "drą czasem ryja", że mam dość.
pozdrowionka
to już przynajmniej wiem na co mnie nie namówią :tak:
mikrofon
cymbałki :-D

kurcze mała dzisiaj słabo śpi i dopiero teraz od rana mam czas żeby dokończyć sprzątanie, które zaczęłam rano a chyba coś czułam bo kotlety miała już posmażone wczoraj, to chociaż obiad był w większości zrobiony

wczoraj M przyjechał na chwilę ze swoim ojcem bo go na robotę wziął a ten najpierw bawił się cały czas paznokciem, który mu już połowę zszedł :baffled: i "ania, zobacz" :baffled: a potem wyśmiał kuchnię że jest taka mała i wąska, i że to chyba specjalnie m mi taką zrobił żebym tam sama się mieściła :sorry2::dry: nie pytajcie jak mnie to wkur........ bo sam siedzi w małej śmierdzącej werandzie wywalony z domu a wyśmiewa warunki innych :no:

Aniu miłego weekendu z m :-), no to ci niespodzianke zrobił :-).
Ja nie wiem co u was z tymi rodzinami waszymi hehe, dziwni ludzie :-(.

Kate fajnie masz z tym spaniem Alana :-).

Po śniadaniu zabieramy tylko Luske i w drogę do myslowic :-), odpoczniemy chwilę od starszakow :-),

Miłego dnia .

1408019473335.jpg1408019586130.jpg

Obiecane zdjęcia maty.
Te pierwsze to z pudełka ,ta mata ma jeszcze taka opcję jak na podelku ,a na drugim luska z siostra :-)

Załączniki

• 1408019473335.jpg
    1408019473335.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 57
  • 1408019586130.jpg
    1408019586130.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 66
OOO a co tu tak pusto??

Moje potwory praktycznie już zdrowe więc laba sie skoczyła:baffled: Jagoda spała dzis jakies 5-10 min... nadal nie padła:dry:
Mówicie o zakupach do szkoły a do mnie nie dociera ze jeszcze tulko 2 tygodnie i szkoła:cool2:
Gabi musze kupić cały mundurek od nowa bo ze wszystkiego wyrosła:-D przez wakacje. Na szczęście bliźniaki w przedszkolu będa miały normalne ubranie.
Mikrofony miały 3 został się 1 na szczęście :cool2:

Lenka zwykłe przeziębienie tyle ze temp39 :wściekła/y: Malowałam pokoje bo bliźniaki z Gabi tak zamazały ściany ze nawet nie było sensu tego myć a ponieważ przenosiłyśmy meble to pokoje były puste i skorzystałam z okazji.

Ania nie przejmuj się gadaniem i miłego wekeendu:-)

Sporo osób pytało mnie gdzie robie paznokcie więc postanowiłam zakupic żel i akryl i inne cuda do tego:-D taka miła odskocznia:tak:

reklama
Ooooo

Poziomki...jak fajnie!!! Wróciłaś??? mam nadzieję, że na stałe, bez przerw :-)
Czemu wymieniłaś implant na mirenę? Co z waszymi starankami???

Dorota...fajna mata, jak mi się uda jeszcze urodzić dzidzię też sobie taką kupię :-). Jak się czujesz po zastrzyku anty? Jak długo on działa?

Annaoj..udanego urlopu i wypoczynku!!!

Ania138... Tobie tez życzę udanego romantycznego weekendu nad morzem!!!

Lenka, Misiarska, Pysia, Liza, Martika i reszta...WITAJCIE RÓWNIEŻ

Kate...ja też jak zwykle w biegu i czasu na cokolwiek brak,m cały przyszły tydzień mam na 6 rano więc niby pół dnia będę w domu ale spacer, sprzatnie, obiad i o 20 padam ze zmęczenia

Stefaa...piękne widoki, poszalałaś z wakacjami Kobieto

Do góry