reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
no nam trochę pogoda odpuściła że nawet bluzy pozakładaliśmy :-)

dorota sama słodycz :tak::-D fajny leżaczek :tak:
doris pewnie że nie czekaj do wizyty tylko do dzieła

ciekawe jak stefaa :tak:

reklama
hej
wróciłam
wypoczęłam i się też wynudziłam bo byłam niestety sama ale za to Tomek umie pływać, no prawie ale z maską świetnie nmurkuje

dorota Lili wygląda jak laleczka

stefa pewnie sobie pifkuje i plazuje i bardzo dobrze

pozdrawiam

a snił mi się zlot, na pewno była kate i stefa ale hitem była poziomki z Jagą

witam
wpadłam szybciutko, bo weekend w biegu będzie (jutro znajomi na grila wpadają, a w niedziele goście z okazji urodzin Igora), więc pewnie sie nie uda, a jeszcze B mnie namawi, żeby z dzieciakami pojechała w góry przed naszym wyjazdem. Sama nie wiem co zrobię, z jednej strony dzieciakom by się podobało i ogólnie ok, ale boje się szykowanie rzeczy na ostatni moment zostawić. Zobaczymy.
Dorota ja poza pokojami "besztam" i grożę wyrzuceniem do kosza. W pokojach maja sprzątać przed przyjściem naszej pani (czyli raz na 2 tygodnie). Z młodym nie ma problemów, poza faktem, że ma naturę, "że wszystko mu sie przyda" i raz na jakiś czas ja robie porządki to sprzata, natomiast Alicja jest strasznie ciężka do sprzątania. Martika nawet metoda z konfiskatą rzeczy nie pomaga. Zalew się łzami i co najwyżej zmiękczy tym Igora, który za nią posprząta. Chociaż czasami miewa fazy na sprzątanie i ona bardziej chętna np. do odkurzenia mieszkania czy coś w tym guście.
Ania może nie zaczną nagle sprzątać, ale przynajmni9ej stracą wymówkę. Odpoczywajcie.
Doris działajcie.
Kate ale ja Ci tego spania dzieciaków zazdroszczę. U mnie już nawet Wiktoros się ostatnio przestawił i potrafi sobie zaledwie godzinna drzemkę w ciągu dnia zrobić i tyle. Potem o 19 w trakcie jedzenia oczy mu się zamykają:baffled: Ostatnio w ogóle mu się coś ze spanie poprzestawiało i pobudki o 6 rano robi.
Stefaa już pewnie leżakuje i się zbrązowia:-)
Lenka gratki dla Tomka. Czy Twój drugi synuś (ANtoś dobrze pamiętam, czy cos pokręciłam) też idzie teraz do szkoły?
dobra uciekam

hej'
Dorota Liljanka śliczna jest,
Ania u nas też chłodniej troche, ale bardziej burzowo niż zimno
Lenka zeby sen się spełnił to Poziomki i Ty musicie być,
Annaoj kce Alan śpi zawsz jeszcze w ciagu dnia tak koło 4 godzin
ale wieczorem teraz idą późno spac bo koło 22 albo później ale za tą śpią
do 9 czasem nawet do 10 rano
Sto lat dla Igora i udanej imprezy

Hejka

Melduje sie bo troszke was zaniedbalam :p
Dorota sliczne dzieciaczki :-)
Ania Hehe ja tez sie ludzilam z ejak Hania bedzie oddzielnie i chlopaki oddzielnie to bedzie lepiej... nic bardziej mylnego, teraz musze poganiac by chlopcy swoj sprzatali a Hania czasem taki zrobi rozpierdzielnik w swoim z eaz sie nie chce tam wchodzic :nerd::confused::angry::no:

Ja od 10 dni cwicze bomam te nadprogramowe 5 kg, przynajmniej mialam, musze wage se kupic :laugh2: no i po tych 10 diach mam juz na cm ubytki wiec super ;-)
Pogoda byla chlodna ale teraz znow goraco...... :dry:
No i w sumie tyle u nas nowego :tak:
buziaki :*

Hej
My dziś wracamy do domu, choć troszkę szkoda ze względu na pogodę to już mam dosyć zmywania garów :eek: znowu ucałuję zmywarkę :-D zresztą dzieciaki są już znudzone bo tu nic prócz basenu nie ma :no: widzę że już TV poszedł w ruch

Ania może nie zaczną nagle sprzątać, ale przynajmni9ej stracą wymówkę. Odpoczywajcie.
:tak::-)

Hej,
Dorota, śliczne szkraby... Lili jest przesłodka... :-)

Annoj, 100 lat dla Igorka :tak::-)

Kate, u nas też dzieci chodzą ok. 22, ale wstają między 7.30 a 8... źle nie jest... niedługo będzie ich trzeba przestawić z powrotem na czas szkolny

u nas dziś grill, za chwilę po zakupy... jeszcze mamy święto patrona miasta Św. Wawrzyńca i będzie Msza i w ogóle... tak więc pójdziemy... i dzień zleci... wczoraj sobie posprzątałam, żeby dzisiaj zdążyć ze wszystkim...

a w czwartek po pracy m jedziemy do krakowa na weekend :-) i to będą jedyne wakacje, poza Węgrami oczywiście, ale dzieciaków naszych osobistych z nami nie było, więć szkoda mi ich, żę nigdzie nie pojechali, M więcej urlopu nie dostanie, więc musimy się zadowolić tym weekendem

Witajcie

Pysia my to nigdzie na wakacje nie jedziemy, nawet na weekend, niestety kasę za która chciałam choć na 3 lub 4 dni nad morze pojechac wydamy za naprawę samochodu .

Annaoj 100 lat dla Igora .

Aniu wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ? :-), ja kochana nie mam zmywarki wcale :-(.

Dziękuję za mile słowa odnośnie moich wszystkich lobuzow :-)

Liza super ze cwiczysz :-).

U mnie nic nowego, głównie to na dworze z dziecmi siedzę i tak dni mijają :-).

Teraz idę robić obiad ,po do magicznej krainy z nimi pójdę a po niej na plac .

Miłego dnia

Witajcie
Widzę ze mamuski sie weekenduja :-).

U mnie cisza i spokój :-), o 9 m zabrał dzieci na myjnie do siebie do pracy ,spokojnie kilka godz ich nie będzie, rosolek zrobiony ,ogarnięte , zaniedlugo z luska na spacer sie przejdę ,do pepco chce iść :-).
Planuje szarlotke z losami dziś zrobić :-).

Moze później na plac z dziecmi sie przejdę :-).

Miłego dnia

reklama
Hej
my już w domku i zaczynamy się gotować :eek:

dorota z czym ta szarlotka?

M wczoraj zrobił dwa razy napad na Biedronkę i przywiózł masę bloków rysunkowych i technicznych kolorowych, i białych, pastele, farby, ołówki, zeszyty, naklejki itp ale dzieciaki się cieszyły :tak:

Do góry