reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Aniu z losami hi ,z lodami miało być ,ale bedzie jednak z bita śmietana :-).

U mnie dzieci jeszcze nie ma :-), byłam w pepco ,dla lobuzow kupiłam zestaw talezy i kubki i sztudzce :-), lusce nie wiem czy nie za wcześnie ale zabawkę do wózka bo ona już sie fajnie tak przygląda :-).

Zadzwonila moja mama ,z dziadkiem maja urlop od jutra i przyjadą do nas :-), będą jutro przed 9 rano i zostaną do środy lub czwartku ,fajnie bo dzieci będę przeszczesliwe :-)

reklama
dorota - słodkie dzieciaczki

doris - trzymam kciuki za starania

lenka - oby sen się spełnił

ania - na pewno dzieciaki z napadu się cieszyły ;-)

A my w piątek świętowaliśmy naszą 5 rocznicę ślubu kościelnego :-) Cały weekend jakoś zleciał. Nie wiem, czy dziewczynom idą zęby, bo ogólnie zrobiły się takie straszne marudy, ślinią się na potęgę i cały czas pchają palce do buzi....
Ból brzucha ustał, więc nie jest źle...

Miłego dnia dziewczyny :-)

Ale dziwne to bb :-(, nie umiem sie połapać . Widzę ze pusto u nas .
Do nas dziadki wczoraj przyjechali . Kupiliśmy mate dla Luski ,taka inna ,podluzna ,która ma 2 funkcję ,ze dziecko na niej sobie leży ,lub składa sie ja inaczej i dziecko leży pod mata, tak jakby w takim mini namiociku :-).

Miłego dnia

hej dziewczyny,

lezakuje, opalam sie i popijam pyszne piwko Ozujsko haha :)

Damian dostal uczulenia od slonca oczywiscie na ktoregos musialo trafic niestety, ale jestem zaopatrzona w torbe lekarstw wiec dajemy rade ;)

zostawiam Wam troszke slonca .. chociaz slyszalam ze w Pl go nie brakuje :)
DSC05597.jpgDSC05670.jpgPTDC0050.jpgDSC05971.jpgDSC05997.jpgDSC06114.jpg

Załączniki

• DSC05597.jpg
    DSC05597.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC05670.jpg
    DSC05670.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 63
  • PTDC0050.jpg
    PTDC0050.jpg
    49,1 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC05971.jpg
    DSC05971.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC05997.jpg
    DSC05997.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC06114.jpg
    DSC06114.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 57
Cześć Wam
ale miałam dzisiaj noc :dry: mój M to chyba dzisiaj wyląduje na kocyku psa za to :sorry2: do tego tak chrapał że o 3 obudził małą :wściekła/y: rano go opr za to, a on mi "przepraszam ale mogłaś mnie walnąć" bo jak bym go głaskała za to :sorry2: no po takiej nocy to ciekawe jaki będzie dzień

dorota Ty tu nam nie pisz tylko fotki dawaj :tak: ja jeszcze nie widzę zmian :-p
misiarka to najlepszego z okazji rocznicy :tak:
moja to już od około 3 tygodni cały czas z ręką w buzi, dzieciaki się z niej zabijają i swoje podkładają :-D

Marcelka zasnęła to ja chyba wskoczę pod prysznic bo później to różnie bywa, a tak ładnie spała jak byliśmy na działce po 2 - 3 godziny, a od powrotu do domu znowu tylko drzemki do godziny :-( nawet na dworzu

stefaa aż mnie skręciło z zazdrości :zawstydzona/y: ale widoczki :-) jak widać nigdy nie może być idealnie ale najważniejsze że super się bawicie i odpoczywacie :tak: uściskaj Damiana i resztę od nas

Ostatnia edycja:
Stefaa - ty wredoto ;-) Zazdoszczę. A może Damian nie ma uczulenia na słońce, tylko na środek do opalania? Mi też się kiedyś wydawało, że na słońce, ale niestety okazało się, że każdy środek do opalania ma jakiś składnik w sobie, który mnie uczula.

Ania - dzięki za życzenia :-) Cud, że tyle wytrzymałam ;-)

Wpadam się przywitać i powiedzieć że ledwo żyję po dzisiejszym dniu w pracy.

Stefaa...piękne widoki!!!!!!!!!!

Dorota...u mnie nic się na BB nie zmieniło

Buziaki dla RESZTY

Ja mam inne bb które mi sie nie podoba :-(.

Aniu fotki będą wkrótce :-).
Moja Luska od poniedziałku bardzo źle w dzień śpi ,na mnie przy cycu to śpi a jak ja odloze to maks pół godziny i płacz ,na dworze fajnie śpi , ale w domu to zrobiła sie katastrofa :-(.

Dziadki obkupily dzieci w buty i Kapcie do szkoły i wiele innych rzeczy ,ale to dobrze bo mój portfel trochę odpocznie :-).

Jutro m bierze wolne od pracy i jedziemy do myslowic do komornika po papiery bo do końca sierpnia muszę złożyć do mopsu papiery na nowy rok alimentów z funduszu :-)

Miłego dnia

reklama
Hej
no dzisiaj lepiej minęła noc ale wstałam nieprzytomna :eek:
wieczorem Maecelka nie chciała zasnąć i tam mocno płakała że aż mi przykro było bo to chyba przez obiad, który wczoraj zrobiła :dry: trochę za ostry i z kapustą i papryką :-( mea culpa :-(

mąż zrobił mi niespodziankę i w piątek jak zawieziemy starsze dzieci i psa do moich rodziców na działkę to jedziemy ze znajomymi nad morze na weeken :tak::-) miło

fu...... :wściekła/y: kupiłam dzieciom flety w biedronce, jaki diabeł mnie podkusił to nie wiem, od dwóch dni odrywają w sobie talent :baffled: jedno co dobre to jak zagrali w moim pokoju przy małej to ta tak się rozryczała że szok więc ze względu na siostrę grają u siebie i w miarę cicho ale............. grają ;-)

dorota przykro mi i witaj w klubie.
doris mam nadzieję że wyspałaś się chociaż :tak:

Do góry