reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej,
ja dziś w pracy byłam na dyżurze... porobiłam sobie już kilka dokumentów do pracy, rozkłady, takie tam... potem do domu, szybko obiad, poszłyśmy z Natalą wyprawkę kupić, młoda zadowolona... potem do domu i jeszcze raz do miasta resztę spraw załatwić... blisko mamy, więc się chętnie przeszliśmy... miły dziś dzień, nie za gorąco...

aniaoj, super, że po remoncie...

dorota, dobrze, że z bioderkami Ok, szkoda by było, gdyby Lili musiała nosić jakieś poduszki, czytałam kiedyś o tym, i widziałam... masakra... mój Mati też był szeroko pieluchowany, długo walczyliśmy, na szczęście obyło się bez dodatkowych, innych wspomagaczy...

ania138, nieźle... moja też obgryza pazury... dziś dostała kolorowe lakiery, moze ją to zachęci do nieobgryzania... bo jak pazurkiem malowałam, to i tak zjadła... ale ja w jej wieku też tak robiłam... ale pazurków szkoda..

wpadnę jeszcze potem, przepraszam, że każdej nie odpisałam, ale musimy lecieć laminować karty obrazkowe na ang... tak mnie dziś już wzięło i sobie sporo porobiłam...

reklama
Dzień dobry

Co tu tak pusto ?????

Dziś u mnie chłodniej. Dzieci pomogły mi dziś przy obiedzie, kroily papryke do lecza :-).
Od po 10 są na placu z koleżanka ,super ze mam taka koleżankę :-), ja ogarnelam .
Po obiedzie jadę z luska na pierwsza wizytę odnośnie rehabilitacji,
Moja kochana lilianna zaczyna sobie gugac :-), tak fajnie mówi guuuu, aaaaa i zaczyna sie śmiać świadomie :-).

O dzieci wracają

hej
ale u mnie dzisiaj lało od 6 rano do 10 teraz już nie pada ale jest chłodniej choć duszno
zakupy w warzywniaku zrobione jeszcze rzeźnik mi został i coś tam będę miała jak pojedziemy na działkę :tak: bo po co mam tam przepłacać wolę z domu zabrać
wczoraj zrobiłam gofry :-pmniam

Dziewczyny pakowanie mi nie idzie, a jeszcze muszę spagetti i gulasz do słoików zrobić na wyjazd.. ehh wakację są fajne ale to pakowanie!! :szok:

Kate, Lenka, Ania aa może Chorwacja za rok z nami :D już przetrzemy pierwsze szlaki a potem zlocik wakacyjny w ciepłym, pięknym miejscu haha :)

lenka robilam szyszki mniam mniam ! oby w cycki poszlo ! bo na plaży się chcę lansować :-)

Kupiłam dzieciakom fajne gry w biedronce, takie mini wersje kiki riki, ośmiornicy, skaczące żabki idealne na podróż, czasoumilacze wypróbowane już wczoraj, zamilkły na jakieś 4 godziny hehe :d

miłego dnia dziewuszki :*
a wiesz że też o tym pomyślałam :tak:

też mi te szyszki chodzą po głowie :-p
to super bo nie ma nic gorszego niż nudzące się dzieci w samochodzie :dry:

aaaa jeszcze jedno ! Kate widziałam AlanOf na Fb .. oni są boscy ! aalee gdzie Twoje foteczki :d do pracy wracaj powli, nie przemęczaj sie :D aa po weeknedzie sam na sam liczę na fasolkę :D oby Ci sie ten ladycamp popsół :)
:rofl2::rofl2::rofl2:
chłopaki są super już tam nie chciałąm pisać że jakim cudem w kąpielówkach są ;-):-D
a właśnie kate jak rocznica minęła? owocnie?
ania - tor rewelacyjny, tyle że dużo miejsca zajmuje.... A Majka dała czadu.... To tak jak moja Nadia. Ma jakiś dziwny bunt. Ale to długi i osobny temat.
taaaak, dłuuuuuugi temat i u mnie trwa już kilka lat :baffled:
Ania mam pytanie, twoja corka miala ten wklad od ortodonty, mialas isc w czerwcu na wizyte i co lekarka powiedziala? My teraz w srode idziemy na kontrole po 3 miesiacach z tym wkladem :sorry2:
miałą ale dwa dni przed wizytą zadzwonili żeby odwołać wizytę i mam czekać na ich telefon z nowym terminem i do dnia dzisiejszego cisza :dry:
Dziękuję za kciuki ,z bioderkami jest wszystko ok :-), jupi :-)

Wszystkim wyjezdzajacym pozytywnie zazdroszczę .

Aniu Majka dała czadu ,ale moja oliwka daje takiego czadu kilka razy dziennie .
bardzo się cieszę że wszytsko ok i to bez żadnych dodoatkowych "zabiegów"
Melduje sie ze zyje ;-) mysle,ze ktos tu mnie jeszcze pamieta hmm ;-)

ja tez na dniach sie pakuje, ale tak mi sie nie chce jechac do PL, ze szok, na razie musze rozwiesic trzecia pralke i pewnie jeszcze do wyjazdu pare bedzie, bo mala ciagle chlusta... ale juz jest taka fajna :-) nawet jak budzi mnie o 5 to chce sie zyc, jak sie widzi bezzebny usmiech :-)
oj tak, bezzębny uśmiech o każdej porze dnia i nocy wynagrodzi wszystko :tak::-D
hej,
ania138, nieźle... moja też obgryza pazury... dziś dostała kolorowe lakiery, moze ją to zachęci do nieobgryzania... bo jak pazurkiem malowałam, to i tak zjadła... ale ja w jej wieku też tak robiłam... ale pazurków szkoda.
moja jak pomaluje to parę dni jest spokój ale lakier schodzi i śrutuje dalej :dry:
Dzień dobry

Co tu tak pusto ?????

Po obiedzie jadę z luska na pierwsza wizytę odnośnie rehabilitacji,
Moja kochana lilianna zaczyna sobie gugac :-), tak fajnie mówi guuuu, aaaaa i zaczyna sie śmiać świadomie :-).

O dzieci wracają
bo wszystkie się pakują

Moja od początku mówi giiiiiiii i śmiejemy się że to już początek do "give me" ;-):-D

to do później

hej
Stefa Lady Comp działa niezawodnie i niech tak na razie zostanie,
dziękuje za miłe słowa, moich fotek nie ma bo zaszw źle wychodzę na zdjęciach
Ania nie zawsze mają kapielówki, tylko tak wybierałam zdjęcia,zeby nie było widać :-D,
a rocznica całkiem całkiem przebiegła, szczegółów nie zdradzę,
ale marzeń nie spełniałam haha,
my o jemy gofry non stop, dzisiaj mówie koniec, tydzień przerwy
a to drugir urządzienie to grill elektryczny, taki opiekacz z Lidla, chyba 120 zł kosztował,
jak będziesz jechać do Zakopanego to zapraszam Cię na kawę, podejrzewam, że ekspres też później taki kupisz :rofl2:

mattika
ty jesteś w Pl teraz?

pozdrawiam i jak zwykle uciekam do pracy

Ania :szok: to zadzwon do nich ze nie dali ci terminu od czerwca, jaka masakra :no: my jutro jedziemy wiec zobaczymy,wczoraj zadzwonilam i juz nas na srode zapisala :tak:

U nas dzis tortille na obiad byly :) nawet dobre wyszly ;-)
Maz z pracy wroci to na zakupy pojedziemy male :p bylo deszczowo a znow sie robi parówka :p

witam
u nas wczoraj popadało, ale dzisiaj znowu zaduch.

Ania u mnie takie akcje Igor robi praktycznie co drugi dzień, normalnie nerwicy dostaję:wściekła/y::wściekła/y: Tylkoe cóż zrobić
Stefaa i jak spakowana? Ja zawsze biorę do oporu;-)

Uciekam na lody, bo obiecałam Igorowi z okazji urodzin wypad do kawiarni:-)

dorota super ze usg wyszło dobrze

annaoj sto lat dla IGora

misiarska współczuję bólu brzucha, ja mam akurat owu i tez mnie bokli, tak strasznie mnie to wkurza bo cały okres płodny boli mnie brzuch przy @ nie

jutro wybywam na 3 dni, m dojedzie tylko na jedną noc ale popzniej bratowa sciagnie z córeczką, dobre i to

pozdrawiam

Wszystkim wyjezdzajacym życzę szerokiej drogi i udanego wypoczynku .

U mnie tez dziś gorszy dzień i słabsza kondycja ,dzieci dały mi dziś popalic ,mam dość .

Byłam z luska u lekarza ,będzieny mieli rehabilitacje ,w następnym tyg mam dzwonić ustalić pierwszy termin ,plus do ortopedy muszę sie z mała umówić odnośnie tych stupek .

Dobranoc

reklama
Do góry