reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej powiedzcie mi jak to u was wygląda ,chodzi o porządki , moje dzieci chyba jak większość nie lubi sprzątać ,jak rozwalaja u mnie zabawki ,tzn gdzie indziej niż u siebie to strasznie ich gonie że maja posprzątać ,pomagam im ze tez coś posprzatam razem z nimi ,im każdemu z osobna mówię co maja zrobić ,wiecie aby nie bylo ogólnie ," dzieci posprzatajcie " . W ich pokoju tez mam manie aby bylo czysto ,ale strasznie dużo sil i nerwów kosztuje mnie mówienie do nich na temat sprzątania ,muszę sie bardzo nameczyc aby posprzstali :-(, nie mam już do tego sił i postanowiłam ze ok w innych pokojach maja posprzątać swoje rzeczy a w swoim pokoju niech maja jak chcą ,choć wiem ze ten bałagan tam tez będzie mnie dużo kosztował ,ale u siebie moze jak sie przewroca kilka razy to coś zrozumieja .

Powiem wam ze nie mam nastroju ani sił przez alana . Ostatnio daje mi strasznie popalic. Zrobił sir strasznie niedobry ,uparty ,piszczacy. Stawia swoje warunki na każdym kroku i zawsze chce aby bylo tak jak on chce . W domu i na dworze robi swoje straszne histerie
Dziś sie już przez niego poplakalam ,nie mam sił ,nie wiem jak z nim postępować :-(.

reklama
Dziewczyny,

wpadam się pożegnać, uciekamy na wakacje :) spakowana po same uszy! Jednym słowem misiarska wielki ukłon !

badzcie grzeczne i róbcie wszystko aby nasz wątek nie umarł :)

misiarska aa gdzie Cie bolało ? może to jakiś wirus, albo zmiana pogody, wiesz po CC czasem blizna się odzywa :)

buziaczki dla każdej i każdego małego szkraba od cioci Stefy :):*:*

Witam Was działkowo :-D

pojechaliśmy we wtorek o 22:30 zimno było w nocy też ale zapowiadali słońce to zaryzykowałam i dobrze bo od środy mamy śliczne słoneczko, dzieci się kąpią w basenie, Marcelka śpi sobie na świeżym powietrzu lub z zaciekawieniem ogląda liście na drzewach :tak: więc powiedzmy że ja też odpoczywam :-)

stefaa baw się dobrze, rób fotki i wracaj do nas opalona i naładowana energią, buziaki dla Ciebie i całej rodzinki :-)
dorota u mnie walka o porządek to jak walka z wiatrakami :dry: i dokładnie tak samo robię, poza pokojem pilnuję żeby sprzątali a u nich w pokoju to wygląda jak by tornado przeszło a tajfun poprawił :sorry2: raz na jakiś czas jak próbuję tam wejść to wybucham i wtedy sprzątają ale to sprzątanie wygląda mniej więcej tak:
7889_528064033929148_1063254902_n.jpg
:-D:tak::-D:tak::-D
ich najczęstszym argumentem jest "to nie ja zrobiłam/łem ten bałagan" więc łudzę się, że jak będą już mieli osobne to będą trzymać w czystości :-) no przynajmniej nie będą zwalać na drugiego ;-)

do później

Załączniki

• 7889_528064033929148_1063254902_n.jpg
    7889_528064033929148_1063254902_n.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 41
Stefaa - bołało mnie tak około 10 cm poniżej lini biustu i to taki intensywny ból był. A tak w ogóle miłego wypoczynku kochana :-)

Miejmy nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień.

Witajcie

Misiarska mam nadzieję ze już nic nie boli

Aniu super ze odpoczywasz na dzialce
Dzięki :-), moje dziś rano posprzataly u siebie :-).
Aniu nie ludz sie ze jak będą mieli osobne pokoje to będzie czysto hi .

Właśnie dostałam smsa ze jest decyzja do odbioru odnośnie becikowego ,zaraz będę jechała po ta decyzję :-).

Miłego dnia

Kate nie jeszcze nie jestem w Pl jutro wyjezdzam... juz mam Reisefieber ;) juz widze nasze pakowanie ;-)pewnie bez boksu sie nie obejdzie, bo wozek, wanienka, cuda wianki ;-)
Dorota u mnie tez ciagle balagan w obu pokojach, ale jak ja juz mam dosc bo nie sluchaja a mozna sie u nich zabic wchodzac, to biore worek zbieram zabawek pare tych ukochanych , chwila histerii, placzu i szybko im wtedy idzie ;-)odzyskuja worek z zabawkami jak jest posprzatane. Wredna matka wtedy jestem :tak:
pozdrawiam wszystkie i zycze udanego dnia...

martika jak moi byli młodsi robiłam tak samo i zawsze kończyło się sukcesem :tak:

misiarka jak ból?

dorota póki co się łudzę :-p

ale Marcelce służy wypoczynek na działce śpi po 3h :tak: starsze się kąpią i ja nawet się na leżaku wyłożyłam na chwilę :-)

hej
Stefa udanego wypoczynku !!!!!!
Ania Ty również wypoczywaj !!!
Misiarka dobrze że przeszło
Martika udanego pobytu w Pl,

ja dzisiaj miałam odwiedziny cioci, mamy siostra, nie dawno pojechała,
ide kąpać dzieci, chociaż nie wiem o której najmłodszy pójdzie spac,
drzemke ucioł sobie od 15 do 19.10 :szok:

reklama
Witajcie
Wpadam się przywitać, cały tydzień w biegu u mnie.
Dziś do pracy na popołudnie.
Skończyłam brać tabsy anty 2 dni temu i dostałam dziś @, na wizytę miałam iść w przyszłą środę, żeby sprawdzić czy torbiel zniknęła i niestety gin na urlopie i nie ma żadnego w gabinecie więc wizyta dopiero 18 sierpnia.
No ale podziałamy :-)

Dorota... śliczna ta Twoja gwiazdka, i starsze dzieci również :-)
Buziaki dla Wszystkich

Do góry