reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej powiedzcie mi jak to u was wygląda ,chodzi o porządki , moje dzieci chyba jak większość nie lubi sprzątać ,jak rozwalaja u mnie zabawki ,tzn gdzie indziej niż u siebie to strasznie ich gonie że maja posprzątać ,pomagam im ze tez coś posprzatam razem z nimi ,im każdemu z osobna mówię co maja zrobić ,wiecie aby nie bylo ogólnie ," dzieci posprzatajcie " . W ich pokoju tez mam manie aby bylo czysto ,ale strasznie dużo sil i nerwów kosztuje mnie mówienie do nich na temat sprzątania ,muszę sie bardzo nameczyc aby posprzstali :-(, nie mam już do tego sił i postanowiłam ze ok w innych pokojach maja posprzątać swoje rzeczy a w swoim pokoju niech maja jak chcą ,choć wiem ze ten bałagan tam tez będzie mnie dużo kosztował ,ale u siebie moze jak sie przewroca kilka razy to coś zrozumieja .

Powiem wam ze nie mam nastroju ani sił przez alana . Ostatnio daje mi strasznie popalic. Zrobił sir strasznie niedobry ,uparty ,piszczacy. Stawia swoje warunki na każdym kroku i zawsze chce aby bylo tak jak on chce . W domu i na dworze robi swoje straszne histerie
Dziś sie już przez niego poplakalam ,nie mam sił ,nie wiem jak z nim postępować :-(.

reklama
Dziewczyny,

wpadam się pożegnać, uciekamy na wakacje :) spakowana po same uszy! Jednym słowem misiarska wielki ukłon !

badzcie grzeczne i róbcie wszystko aby nasz wątek nie umarł :)

misiarska aa gdzie Cie bolało ? może to jakiś wirus, albo zmiana pogody, wiesz po CC czasem blizna się odzywa :)

buziaczki dla każdej i każdego małego szkraba od cioci Stefy :):*:*

Witam Was działkowo :-D

pojechaliśmy we wtorek o 22:30 zimno było w nocy też ale zapowiadali słońce to zaryzykowałam i dobrze bo od środy mamy śliczne słoneczko, dzieci się kąpią w basenie, Marcelka śpi sobie na świeżym powietrzu lub z zaciekawieniem ogląda liście na drzewach :tak: więc powiedzmy że ja też odpoczywam :-)

stefaa baw się dobrze, rób fotki i wracaj do nas opalona i naładowana energią, buziaki dla Ciebie i całej rodzinki :-)
dorota u mnie walka o porządek to jak walka z wiatrakami :dry: i dokładnie tak samo robię, poza pokojem pilnuję żeby sprzątali a u nich w pokoju to wygląda jak by tornado przeszło a tajfun poprawił :sorry2: raz na jakiś czas jak próbuję tam wejść to wybucham i wtedy sprzątają ale to sprzątanie wygląda mniej więcej tak:
7889_528064033929148_1063254902_n.jpg
:-D:tak::-D:tak::-D
ich najczęstszym argumentem jest "to nie ja zrobiłam/łem ten bałagan" więc łudzę się, że jak będą już mieli osobne to będą trzymać w czystości :-) no przynajmniej nie będą zwalać na drugiego ;-)

do później

Załączniki

• 7889_528064033929148_1063254902_n.jpg
    7889_528064033929148_1063254902_n.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 44
Stefaa - bołało mnie tak około 10 cm poniżej lini biustu i to taki intensywny ból był. A tak w ogóle miłego wypoczynku kochana :-)

Miejmy nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień.

Witajcie

Misiarska mam nadzieję ze już nic nie boli

Aniu super ze odpoczywasz na dzialce
Dzięki :-), moje dziś rano posprzataly u siebie :-).
Aniu nie ludz sie ze jak będą mieli osobne pokoje to będzie czysto hi .

Właśnie dostałam smsa ze jest decyzja do odbioru odnośnie becikowego ,zaraz będę jechała po ta decyzję :-).

Miłego dnia

Kate nie jeszcze nie jestem w Pl jutro wyjezdzam... juz mam Reisefieber ;) juz widze nasze pakowanie ;-)pewnie bez boksu sie nie obejdzie, bo wozek, wanienka, cuda wianki ;-)
Dorota u mnie tez ciagle balagan w obu pokojach, ale jak ja juz mam dosc bo nie sluchaja a mozna sie u nich zabic wchodzac, to biore worek zbieram zabawek pare tych ukochanych , chwila histerii, placzu i szybko im wtedy idzie ;-)odzyskuja worek z zabawkami jak jest posprzatane. Wredna matka wtedy jestem :tak:
pozdrawiam wszystkie i zycze udanego dnia...

martika jak moi byli młodsi robiłam tak samo i zawsze kończyło się sukcesem :tak:

misiarka jak ból?

dorota póki co się łudzę :-p

ale Marcelce służy wypoczynek na działce śpi po 3h :tak: starsze się kąpią i ja nawet się na leżaku wyłożyłam na chwilę :-)

hej
Stefa udanego wypoczynku !!!!!!
Ania Ty również wypoczywaj !!!
Misiarka dobrze że przeszło
Martika udanego pobytu w Pl,

ja dzisiaj miałam odwiedziny cioci, mamy siostra, nie dawno pojechała,
ide kąpać dzieci, chociaż nie wiem o której najmłodszy pójdzie spac,
drzemke ucioł sobie od 15 do 19.10 :szok:

reklama
Witajcie
Wpadam się przywitać, cały tydzień w biegu u mnie.
Dziś do pracy na popołudnie.
Skończyłam brać tabsy anty 2 dni temu i dostałam dziś @, na wizytę miałam iść w przyszłą środę, żeby sprawdzić czy torbiel zniknęła i niestety gin na urlopie i nie ma żadnego w gabinecie więc wizyta dopiero 18 sierpnia.
No ale podziałamy :-)

Dorota... śliczna ta Twoja gwiazdka, i starsze dzieci również :-)
Buziaki dla Wszystkich

Do góry