reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witam się poniedziałkowo

Stefa środa tuż tuz , zazdroszcze pozytywnie wyjazdu,
my z M najprawdopodbniej jedziemy na 2 dni do Wiednia, chyba jutro,
jak nowo cos nie wypadnie

Ania ło matko, jaki duzy ten tor

annaoj kce my tez się wybieramy jeszcze raz do wesołego misteczka, do Rabkolandu,
może za 2 tygodnie, byliśmy w czerwcu, fajnie tam jest

misiarka brak mi komentarza na takich ludzi,

Dorota dobrze, ze pospałaś dłużej, od razu wtedy dzień się lepiej zaczyna

ja jak zwykle dużo pracy mam, musze trochę ponadrabiać zaległości
pozdrawiam i życzę miłego dnia !!!!

reklama
Hej
Ale sobie wczoraj posiedziałam, do 1:30 oglądałam stary horror "cmentarz dla zwierząt" :happy2: poszłam spać a około 4 albo 5 Tysona zaczęło zaczepiać chyba wszystko na co spojrzał więc dał takiego czadu że myślałam że okno otworzę na oścież :zawstydzona/y: ale nie zrobiłam tego

Dzieci wróciły do domu: Dawid chciał a Majka chciała jeszcze zostać ale odwaliła taki popis swojego paskudnego charakteru że ją spakowałam i też pojechała (dostałą prztyczka za obgryzanie paznokci wpadła w szał, nakrzyczała na mnie:confused:, trzaskała drzwiami itp), teściowa zaraz niech zostanie, dlaczego ją zabieramy........ ale ja za dużo nie tłumaczyłam tylko mówię że wraca i koniec, w domu nie pozwoliłam jej składać nowego lego tylko miała pomóc Dawidowi składać jego, a jak jeszcze będzie szaleć to swoje odda kuzynce na urodziny, tak mnie wnerwiła :dry:

No tor jest megastyczny ale samochodziki słabo działają i najmłodszy szwagier musi coś tam ulepszyć bo nie bardzo chcą jeździć

dorota daj znać jak bioderko Lili
kate byłam kiedyś za dzieciaka we Wiedniu, ślicznie tam jest
stefaa jak pakowanie?

ania ato Majka dała czady,my też mamy tor , al emniejszy ale jakosciowo super, chwilowo złozony i schowany ale zabawa przednia

annaoj pytałaś się jak z czytaniem, Tomek chetnie czyta, szczególnie sportowe działy w gazecie i wieczorem Antkowi bajki

kate fajne ze wyjedziece znowu, widziłam zdjecia chłopaków, są przecudowni

my moze pojedziemy na dwa dni na domek do ciotki, a m dojedzie na noc

stefa ale Ci zazdroszczę tej Chorwacji

lenka szwagier kupił używany więc te samochodziki są już zajechane dlatego przerywają, jak dzieciaki będą miały osobne pokoje też kupimy Dawidowi taki tylko właśnie mniejszy, bo to że chyba 3 metry na 2 m, to nie znaczy że jest lepszy tj. w ich rozumowaniu tak jest

ja też chciałam jechać na działkę do piątku ale jakoś mi się nie chce bo M ma dużo pracy i z nami nie pojedzie tylko by wpadł raz lub dwa razy :eek:, pogoda się trochę popsuła choć to akurat dobrze bo nie szło już wyrobić, ech gdyby to była moja działka i były tam moje "śmieci" to co innego a tak to na to uważaj, tego nie ruszaj :sorry2: tego nie ma tamtego nie ma itp

też marzy mi się Chorwacja, może kiedyś :-)

Dziewczyny pakowanie mi nie idzie, a jeszcze muszę spagetti i gulasz do słoików zrobić na wyjazd.. ehh wakację są fajne ale to pakowanie!! :szok:

Kate, Lenka, Ania aa może Chorwacja za rok z nami :D już przetrzemy pierwsze szlaki a potem zlocik wakacyjny w ciepłym, pięknym miejscu haha :)

jeszcze dziś i jutro do pracy a potem środa ostatki pakowania i wieczorem sruuu !

lenka robilam szyszki mniam mniam ! oby w cycki poszlo ! bo na plaży się chcę lansować :-)

Annaoj fajowo, że remoncik skończony, a Wy kiedy wakacje ? pakujesz wszystko co się da:D

Kupiłam dzieciakom fajne gry w biedronce, takie mini wersje kiki riki, ośmiornicy, skaczące żabki idealne na podróż, czasoumilacze wypróbowane już wczoraj, zamilkły na jakieś 4 godziny hehe :d

miłego dnia dziewuszki :*

aaaa jeszcze jedno ! Kate widziałam AlanOf na Fb .. oni są boscy ! aalee gdzie Twoje foteczki :d do pracy wracaj powli, nie przemęczaj sie :D aa po weeknedzie sam na sam liczę na fasolkę :D oby Ci sie ten ladycamp popsół :)
:rofl2::rofl2::rofl2:

kate - zazdroszczę Wiednia. My, gdybyśmy byli w Polsce, mieliśmy się wybrać na objazdówkę po Polsce.... Może w przyszłym roku....

ania - tor rewelacyjny, tyle że dużo miejsca zajmuje.... A Majka dała czadu.... To tak jak moja Nadia. Ma jakiś dziwny bunt. Ale to długi i osobny temat.

dorota - trzymamy kciuki za bioderka :-)

stefaa - mobilizuj się, i to już!

Po leniwej niedzieli czas się wziąć do roboty... A tak się nie chce...

Dorota i jak bioderka, mam nadzieje ze wsio ok?
Stefa udanej podrózy :)
Ania mam pytanie, twoja corka miala ten wklad od ortodonty, mialas isc w czerwcu na wizyte i co lekarka powiedziala? My teraz w srode idziemy na kontrole po 3 miesiacach z tym wkladem :sorry2:

U nas dzis tez pochmurno, wczoraj burza byla ale i tak parno :/ ponoc 2 tyg takiej pogody nas czeka a potem chlodniej ma byc - oby bo mi wystarczy te 25 stopni :happy2:

Dziękuję za kciuki ,z bioderkami jest wszystko ok :-), jupi :-)

Wszystkim wyjezdzajacym pozytywnie zazdroszczę .

Aniu Majka dała czadu ,ale moja oliwka daje takiego czadu kilka razy dziennie .

Plac zabaw zaliczony ,teraz w domu i później zaś plac jak deszcz nie spadnie .

Ostatnia edycja:
reklama
Melduje sie ze zyje ;-) mysle,ze ktos tu mnie jeszcze pamieta hmm ;-)
Kate super, 385 km ode mnie ;-)
Stefa udanego wyjazdu...
ja tez na dniach sie pakuje, ale tak mi sie nie chce jechac do PL, ze szok, na razie musze rozwiesic trzecia pralke i pewnie jeszcze do wyjazdu pare bedzie, bo mala ciagle chlusta... ale juz jest taka fajna :-) nawet jak budzi mnie o 5 to chce sie zyc, jak sie widzi bezzebny usmiech :-)
Dorota super, ze z bioderkami ok :-)

pozdrawiam was serdecznie

Do góry