reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej

Ania to jednak nie będzie jednej imprezy :)

Happymama w tym wszystkim to fajnie że można sobie pobiesiadowac razem :) a jak fabcio ?

reklama
Witam nieśmiało....:zawstydzona/y: Czy mogłabym do was dołączyć ? Kilka słów o mnie.. Mam 27 lat , od 7 szczęśliwa mężatka :) wychowuję 3 chłopców :-) . Moi chłopcy to 16-latek , 15- latek = synowie mojego męża , wychowuję ich od 5 lat , mówią do mnie "ciociu " ( było to moja decyzja kiedy 5 lat temu próbowali mówić "mamo" wytłumaczyłam im że mimo iż bardzo bym tego chciała... nie mogą tak mówić bo mamę ma się jedną i było by jej przykro gdyby i do mnie tak mówili ) kocham i wychowuję jak swoje własne... no właśnie nasze wspólne to 6,5 letni synek :) Mały zbój ..rozrabiaka... ale śpi jak słodkie maleństwo :tak: ( potrafi zasnąć nawet na fotelu u fryzjera! ) Fabcio miał być dziewczynką ( 4 różnych lekarzy to potwierdzało ) ale zrobił nam psikusa i wyszedł mały mężczyzna . Na szczęście ubranka zakupione były uniwersalne... tylko pokoik został różowy:szok: ! Na szczęście niedługo po tym zmieniliśmy domek i można było urządzić nowy pokój :) 3 dzieci... i wierzcie lub nie czuję okropny "niedosyt" ? Ostatnio spóźniała się @ i miałam małą nadzieję że będzie wpadka... ale niestety nie... i poczułam ogromne rozczarowanie.... mąż natomiast stwierdził że podchodzi do tego neutralnie... i rozpoczeły się rozmowy na temat 4 (2) dziecka..... Zobaczymy co los i czas przyniesie.... ;-)

Ps. U mnie w rodzinie od wielu pokoleń babcie , pra pra pra babcie robiły wróżby z obrączki ślubnej....( obrączkę ślubną wiesza się na nitce prawą ręką ruszamy 3 razy góra -dół i nadstawiamy nad lewą rękę jeśli buja się na boki chłopiec.... jeśli rusza się w kółko dziewczynka , robi się do póki obrączka się nie zatrzyma nad ręką. co więcej u mnie wychodzi chłopieci i dziewczynka .... u męża chłopiec , chłopiec , chłopiec , dziewczynka... Czy któraś z was próbowała ??? Ponoć w rodzinie i znajomych zawsze się sprawdzało...

Pozdrawiam !

Witamy i zapraszamy :-).

Na usg ok :-), nie mierzył i warzyl mi małej ,sprawdził przepływy krwi i mała nie ma obrzekow i anemi :-).
Ali dziś lepiej, pierwszy dzień bez gorączki :-).

stefaa no nie wyszło :eek:
fabimama witaj :-) znam ten sposób z obrączka ale jakoś nigdy na sobie nie sprawdzałam
dorota może z alim już najgorsze za Wami i teraz będzie już tylko lepiej, przespanej nocy życzę
doris i jak tam? :rolleyes: masz jakieś wieści?

dziewczyny ale ja się dzisiaj narobiłam :tak: przestawiłam biurko i szafkę u dzieci, a potem kosiliśmy trawę a ja wyrywałam taką wrośniętą w krzaki i wypieliłam w kwiatkach, teraz mam zamiar wykorzystać trochę męża i może coś się ruszy bo 23 kwietnia to taka dobra data na poród ;-):-p

Majka nam dzisiaj oznajmiła kolejny złoty cytat mojej matki :angry:
wczoraj po obiedzie wzięła wszystkie wnuki na spacer, jak się ubierały w korytarzu powiedziała głośno jakie moja siostrzenica ma ładne buciki a po wyjściu już na klatce schodowej do mojej Majki powiedziała: a Ty czemu w takich brzydkich traperach jeszcze chodzisz, rodzice remonty sobie robią, kupują nowe rzeczy dla siostrzyczki a tobie ładnych butów nie mogą kupić :szok::szok::wściekła/y::szok::szok:
myślałam że M wyjdzie z siebie ale ja też ledwo się powstrzymałam żeby do niej nie zadzwonić ale godzina zero zbliża się wielkimi krokami, oj będzie się działo :wściekła/y:

Ania powiem Ci makabra z Twoja mamą.. tez się dziwię, że Twój tata jeszcze z nią wytrzymuje ;) życze Ci, żebyś taka w przyszłości nie była ;)

ja mam jutro wolne !! :)

reklama
Do góry