reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

zycz wiel.jpg

Załączniki

• zycz wiel.jpg
    zycz wiel.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Ania odliczamy godziny:-) masarz szyjki to nic fajnego ale czesto pomaga:tak:

Wszystkim chorym zdrówka duuzo,u mnie dzieciaki zasmarkane:dry:

Dziewczyny przyjechały na 2 tygodnie wiec troche mniej jeszcze mnie tu bedzie:sorry2:

Byłam na usg sprawdzic czy cos sie złego nie dzieje bo czułam sie koszmarnie i wyszła 3cm torbiel na lewym jajniku i 0,5cm miesniak na macicy..heh

Mamusie wesolych swiat i mokregi dyngusa!!!!!!
Przyznaje ze przygotowanie swiat bo oczywiscie wszystko bedzie u nas, z 2 biegajacych dzieci i maluszkiem graniczy z cudem.

zdrowych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy

u nas choróbksa, temperatura poszła precz ale kaszel straszny, nawet z tOmkiem bylismy w nocy na pogotowiu ale niby osłuchowo czysto, dostał zastrzyk ktory i tak prawie nic nie pomógł

na 16 zjezdzaja sie goscie na roczek wiec uciekam pichcic mieso
pa

kochane Wesołych Świat

mam nadziej,że zajrze tu poświetach w lepszym nastroju, na razie nie będe wam tu dołować:

Ania czekamy na twojego maluszka:)

Marta to poprawy nastroju życzę i jak będziesz gotowa to pisz nam co i jak , 3 mam kciuki aby bylo lepiej.

Poziomki oj niedobre te wyniki :-(, ale wierzę ze będzie dobrze, a jakieś leczenie? Zabieg ?

U mnie alan nadal chory ,danie mu antybiotyku graniczy z cudem :-(, albo pluje nim ,a dziś mimo ze pomalutku mu dawaliśmy to zwymiotowal tak mu sie cofalo :-(. Temp lepsza ,wczoraj miał nawet 39.9 a dziś najwieksza 38.1.

Oliwka podczas zabawy kopla mnie dziś niechcący mocno w brzuch ,brzuch pobolewa ,ala mała rusza sie ,więc chyba jest dobrze .

Milego świętowania życzę .

wpadam i ja wieczorowa pora, bo dopiero teraz znalazlam chwile czasu, by zyczyc wam Wesolych, zdrowych, radosnych, pogodnych i rodzinnych swiat wielkiej Nocy.
Wczesniej nie moglam, bo wspanialomyslny maz, zaprosil mi gosci na obiad, gosci na kawe i kolacje i tak z 4 osob zrobilo sie 12 :/ wiec wczoraj i dzis caly dzien w kuchni. No ale przezylam, jutro mniejsze grono ale znow u nas.
Pozdrawiam was serdecznie moze jutro uda mi sie poczytac w tyl

Witam
melduję, że u mnie bez zmian :tak:
byliśmy wczoraj na chwilę u teściów, mojego "ulubionego" :baffled: szwagra ze swoim wynalazkiem nie było więc, było miło i spokojnie :tak:
dzieci zadowolone z prezentów, tylko babcia wyjęła je z szafy, bez żadnej paczki i Dawid już po powrocie do domu stwierdził że babcia znalazła prezenty od zająca, zabrała sobie paczki na przyszły rok a prezenty schowała do szafy :-D

dzisiaj będziemy spełniać marzenie mojej mamy ;-) i jak nic się nie zadzieje do 13 to pojedziemy do nich na chwilę

ale u mnie się wczoraj rozpadało około 17 (i padało do rana, nawet pogrzmiało) :szok: akurat wracaliśmy do domu, a ludzie na spacery i na rowery powychodzili, a tu trochę zawiał wiatr, chmury przyszły i bum..... jak by ktoś z wiader lał:confused: bo były momenty że wycieraczki nie nadążały i chwilę pod domem siedzieliśmy w samochodzie żeby poczekać na słabszy deszcz
taki przyśpieszony dyngus ;-)
Mamusie wesolych swiat i mokregi dyngusa!!!!!!
Przyznaje ze przygotowanie swiat bo oczywiscie wszystko bedzie u nas, z 2 biegajacych dzieci i maluszkiem graniczy z cudem.
oj tak popieram, ja to powiedziałam z góry, że jak urodzę przed świętami nie chcę nikogo widzieć bo nie wyobrażam sobie właśnie tego co Ty kochana teraz masz :no:
daj znać jak się udało

zdrowych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy

u nas choróbksa, temperatura poszła precz ale kaszel straszny, nawet z tOmkiem bylismy w nocy na pogotowiu ale niby osłuchowo czysto, dostał zastrzyk ktory i tak prawie nic nie pomógł

na 16 zjezdzaja sie goscie na roczek wiec uciekam pichcic mieso
pa
o rety :-(biedulki ale może goście zabiorą ze sobą zarazki ;-)
daj znać co wybrał :-)
Ania odliczamy godziny:-) masarz szyjki to nic fajnego ale czesto pomaga:tak:

Wszystkim chorym zdrówka duuzo,u mnie dzieciaki zasmarkane:dry:

Dziewczyny przyjechały na 2 tygodnie wiec troche mniej jeszcze mnie tu bedzie:sorry2:

Byłam na usg sprawdzic czy cos sie złego nie dzieje bo czułam sie koszmarnie i wyszła 3cm torbiel na lewym jajniku i 0,5cm miesniak na macicy..heh
no nic przyjemnego :baffled:ale szkoda że już go na oddziale nie było, bo może gdyby dokończył dzieła to bym już miała wszystko za sobą :tak:;-)
:-( a coś będziesz robić z tą torbielą i mięśniakiem?
wpadam i ja wieczorowa pora, bo dopiero teraz znalazlam chwile czasu, by zyczyc wam Wesolych, zdrowych, radosnych, pogodnych i rodzinnych swiat wielkiej Nocy.
Wczesniej nie moglam, bo wspanialomyslny maz, zaprosil mi gosci na obiad, gosci na kawe i kolacje i tak z 4 osob zrobilo sie 12 :/ wiec wczoraj i dzis caly dzien w kuchni. No ale przezylam, jutro mniejsze grono ale znow u nas.
Pozdrawiam was serdecznie moze jutro uda mi sie poczytac w tyl
:dry: chyba bym rozszarpała mojego za takie niespodziewanki ale podejrzewam że było fajnie :tak:

stefaa wszystkiego najlepszego dla A :tak::-D

Martika to cię maz załatwił :-), ale pewnie bylo miło :-).

Aniu to miłego spełniania marzeń mamy :-)

U nas dalszy ciąg chorób . Ja już niewyrabiam z alim, zasypiam o 4 w nocy, ,śpię po 2 godz od 4 nocy :-(, do tego m strasznie chrapie ,alan od tej choroby strasznie chrapie i charczy i wogóle bardzo źle śpi :-(, mnie i m zaczyna gardło boleć .

Wczoraj byliśmy z alankiem u lekarza jeszcze raz i ma zapalenie gardła, przez to ze antybiotyku nie przyjmuję doustnie to dostał zastrzyki 10 zastrzyków ,2 razy dziennie . Jest wielki płacz ,ale grunt żeby pomoglo .

ale nas tu choróbska męczą :wściekła/y:

Majka wstała, buzia już trochę lepiej ale teraz całe ręce ma w plamach :dry: nosz zwariować można
czy któraś z Was przechodziła pokrzywkę i ma jakiś sprawdzony sposób na zmniejszenie swędzenia i pieczenia?
a zwariuje napewno moja siostra hipochondryczka :tak::-D że oni zaraz też będą mieli ;-) (choć to nie jest zakaźna choroba)

dorota współczuje

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie świątecznie :-)

Ania..wpadłam sprawdzić czy coś piszesz i czy jeszcze w dwupaku jesteś...pamiętaj w razie co czekam na sms :-)

Chorowitkom życzę zdrówka!

U nas ppogoda piękna, zaraz idę na spacer, M w pracy a po 16 jedziemy do teściowej
Buziaki dla Wszystkich

Do góry