reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Doris a postaram sie wysłać zdjęcie :-), a jak twoja @ ,jej brak ? Który to dzień cyklu ?

Lenka 100 lat dla Olusia :-).

Ja byłam dziś u pediatry z alankiem ,jest już lepiej, ale to widać bo dziś spalam sama w sypialni, m wygonilam bo chrapal, do alana wstawałam jakieś 5 razy na chwilę ,i ali przrspal cala noc u siebie :-), ja w końcu pospalam :-).

Alanka siusiaczek boli i pediatra dała masc ,4 zastrzyki zostały ,trzeba je dokończyć .
Alanka jakanie coraz gorsze :-(, strasznie sie tym martwię . Tam gdzie wcześniej byłam z nim u logopedy to tam wizyta raz na 3 miesiące ,paranoja . Wczoraj znalazłam poradnie inna i dziś poszłam tam ze skierowaniem i zajęcia bedzie miał już od jutra ,co czwartek :-).

Ania Gratulacje, niech Marcela rosnie zdrowo wam i rodzenstwu na pocieche....
Lenka spelnienia marzen dla synka
Dorota uff, ze wreszcie Alankowi sie polepsza oby tak dalej...
i znikam odpoczac, bo wczoraj znowu wyladowalam w szpitalu dzis mnie wypuscili, ale jakos kiepsko sie czuje :-(

reklama
Aniu gratulacje:-) Sto lat dla Olka :-) moi juz niedlugo roczek:szok: dzis zalatwilam corce szkole zaczyna od jutra uff dzis zrobilam porzadek w ciuchah dzieci takie malutkie az trudno uwiezyc ze byli tacy tyci jak ten czas leci:-)

Do góry