reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Doris a postaram sie wysłać zdjęcie :-), a jak twoja @ ,jej brak ? Który to dzień cyklu ?

Lenka 100 lat dla Olusia :-).

Ja byłam dziś u pediatry z alankiem ,jest już lepiej, ale to widać bo dziś spalam sama w sypialni, m wygonilam bo chrapal, do alana wstawałam jakieś 5 razy na chwilę ,i ali przrspal cala noc u siebie :-), ja w końcu pospalam :-).

Alanka siusiaczek boli i pediatra dała masc ,4 zastrzyki zostały ,trzeba je dokończyć .
Alanka jakanie coraz gorsze :-(, strasznie sie tym martwię . Tam gdzie wcześniej byłam z nim u logopedy to tam wizyta raz na 3 miesiące ,paranoja . Wczoraj znalazłam poradnie inna i dziś poszłam tam ze skierowaniem i zajęcia bedzie miał już od jutra ,co czwartek :-).

Ania Gratulacje, niech Marcela rosnie zdrowo wam i rodzenstwu na pocieche....
Lenka spelnienia marzen dla synka
Dorota uff, ze wreszcie Alankowi sie polepsza oby tak dalej...
i znikam odpoczac, bo wczoraj znowu wyladowalam w szpitalu dzis mnie wypuscili, ale jakos kiepsko sie czuje :-(

reklama
Aniu gratulacje:-) Sto lat dla Olka :-) moi juz niedlugo roczek:szok: dzis zalatwilam corce szkole zaczyna od jutra uff dzis zrobilam porzadek w ciuchah dzieci takie malutkie az trudno uwiezyc ze byli tacy tyci jak ten czas leci:-)

Do góry