reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Doris a postaram sie wysłać zdjęcie :-), a jak twoja @ ,jej brak ? Który to dzień cyklu ?
Lenka 100 lat dla Olusia :-).
Ja byłam dziś u pediatry z alankiem ,jest już lepiej, ale to widać bo dziś spalam sama w sypialni, m wygonilam bo chrapal, do alana wstawałam jakieś 5 razy na chwilę ,i ali przrspal cala noc u siebie :-), ja w końcu pospalam :-).
Alanka siusiaczek boli i pediatra dała masc ,4 zastrzyki zostały ,trzeba je dokończyć .
Alanka jakanie coraz gorsze :-(, strasznie sie tym martwię . Tam gdzie wcześniej byłam z nim u logopedy to tam wizyta raz na 3 miesiące ,paranoja . Wczoraj znalazłam poradnie inna i dziś poszłam tam ze skierowaniem i zajęcia bedzie miał już od jutra ,co czwartek :-).
Lenka 100 lat dla Olusia :-).
Ja byłam dziś u pediatry z alankiem ,jest już lepiej, ale to widać bo dziś spalam sama w sypialni, m wygonilam bo chrapal, do alana wstawałam jakieś 5 razy na chwilę ,i ali przrspal cala noc u siebie :-), ja w końcu pospalam :-).
Alanka siusiaczek boli i pediatra dała masc ,4 zastrzyki zostały ,trzeba je dokończyć .
Alanka jakanie coraz gorsze :-(, strasznie sie tym martwię . Tam gdzie wcześniej byłam z nim u logopedy to tam wizyta raz na 3 miesiące ,paranoja . Wczoraj znalazłam poradnie inna i dziś poszłam tam ze skierowaniem i zajęcia bedzie miał już od jutra ,co czwartek :-).
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Ania - serdecznie gratulacje!!!:-):-):-)
sto lat dla Olusia!!!
sto lat dla Olusia!!!
Liza
Fanka BB :)
ANIA GRATULACJEEEE!!!! :-)
Sto Lat dla Olusia
Dorota dobrze ze juz z Alankiem lepiej!
Sto Lat dla Olusia
Dorota dobrze ze juz z Alankiem lepiej!
Ania Gratulacje, niech Marcela rosnie zdrowo wam i rodzenstwu na pocieche....
Lenka spelnienia marzen dla synka
Dorota uff, ze wreszcie Alankowi sie polepsza oby tak dalej...
i znikam odpoczac, bo wczoraj znowu wyladowalam w szpitalu dzis mnie wypuscili, ale jakos kiepsko sie czuje :-(
Lenka spelnienia marzen dla synka
Dorota uff, ze wreszcie Alankowi sie polepsza oby tak dalej...
i znikam odpoczac, bo wczoraj znowu wyladowalam w szpitalu dzis mnie wypuscili, ale jakos kiepsko sie czuje :-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ania GRATULACJE!!!!!
100 lat dla Olka
100 lat dla Olka
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Aniu jeszcze raz serdeczne gratulacje .
Liza dzieki :-)
Martika dziekuje :-), i pisz szybko co sie dzieje ze znowu w szpitalu byłaś ?
Dobranoc
Liza dzieki :-)
Martika dziekuje :-), i pisz szybko co sie dzieje ze znowu w szpitalu byłaś ?
Dobranoc
reklama
M
mama290
Gość
Aniu gratulacje:-) Sto lat dla Olka :-) moi juz niedlugo roczek dzis zalatwilam corce szkole zaczyna od jutra uff dzis zrobilam porzadek w ciuchah dzieci takie malutkie az trudno uwiezyc ze byli tacy tyci jak ten czas leci:-)
Podziel się: