reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
dziękuję Wam bardzo :-)
Marcelka jest bardzo grzeczna i bardzo głodna :sorry2: :-D

jeśli nic się nie zmieni to jutro po obchodzie wychodzimy i jak się ogarnę to zdam relacje z turbo porodu :tak:

całuję

reklama
U logopedy dostałam kilka nowych wskazówek . Do tego w maju maja alanka zapisać tam typowo do pani która zajmuje sie jakaniem , do tego najlepiej jak najszybciej mam zalatwic skierowanie od neurologa do tego ośrodka( jutro dzwonię po całej częstochowie gdzie najbliższy termin ) i wtedy ali dostanie sie tam do grupy ,jakieś 5 dzieci w jego wieku i wtedy na ta grupę by chodził . Poki skierowania od neurologa nie będę miala to co czwartek do tej logopedy mamy chodzic .

U mnie dziś dzień zabiegany, do tego gorzej sie czuje :-(, ali już super :-), jutro rano ostatni zastrzyk :-).

Jutro wyniki rekrutacji do szkoły i przedszkola, jestem strasznie ciekawa :-).

Aniu kciuki zaciśnięte abyście jutro wyszły :-).

A gdzie cala reszta ?

Witam, długo mnie nie było ale zdycham ,dosłownie , mdli mnie 24 h na dobę ,ciągle jestem głodna a na jedzenie patrzeć nie mogę, tragedia:crazy: powiedziałam mojemu A ze jakbym kiedyś wspomniała o jeszcze jednym dziecku to zeby mnie młotkiem potraktował;-)

Ania serdeczne gratulacje, niech sie Marcelka zdrowo chowa!!!!!!

Dorota super ze Alanek juz zdrowy i cieszę sie ze po usg z Lili wszystko ok:-)

Happy mama my jedziemy do Canet-en-roussilion to jest bardzo blisko granicy hiszpańskiej ,mamy zamiar zrobić sobie wycieczkę do Barcelony:-)

Doris jak tam wyniki starań ?:-)

Witajcie, ja na chwilę, bo strasznie zmęczona jestem, spać mi się chce bardzo a do pracy idę na 14, napiszę później
Marta78...dobrze, dobrze :-)

MARTA wspolczuje mdlosci :-(,mnie tez tak meczylo i to dosc dlugo :-(,3 maj sie ,a kiedy do gina ?

My z Alankiem po ostatnim zastrzyku :-),i w szoku jestem bo Alanek dostal sie do PRZEDSZKOLA :-),i to do fili w nowej szkole Oliwki.Jej listy czy sie dostala jeszcze nie sprawdzalam,pojde tam z dziecmi jak juz odbiore Oliwke dzis i pojde tam zobaczyc jej liste ,ale ona miala sie napewno dostac bo ma obowiazek i z tego co mi babka mowila ze sie dostanie,Szkole widze z okna i od wrzesnia Oliwke i Alanka bede prowadzila do jednego miejsca,bedzie juz Lili wtedy z nami i bedze mi o wiele lzej bo nie dosc ze strasznie blisko to jeszcze oboje zaprowadzac i odbierac z tej samej szkoly,super :-).

Teraz tylko aby jak najszybciej Alanek zaczal chodzic do tej grupy w tym osrodku logopedycznym,aby zaczal jakos z dziecmi i oby to jakanie sie poprawilo.Strasznie sie ciesze ze sie dostal ,ale juz wlaczylo mi sie martwienie o Niego czy da sobie rade ,
Bedzie dobrze :-)

Doris :-)

Sprawdzilam listę i oliwka też sie dostała do tej szkoły co chcielismy :-), więc będą chodzić razem z Akankiem tylko do różnych grup .

I M po znajomości jego byłej teściowej załatwił naszemu synowi neurologa 8 maja ,to i tak najszybciej jak sie da i od 14 maja alanek zaczyna logopede w grupie ,raz w tygodniu na godz ,sam z dziecmi, to bedzie też dla niego przygotowanie do przedszkola od września :-).

Dziś same dobre wieści :-).

Dorota super ze takie dobre wiesci :-) Co do giną ja jestem w Uk a tutaj jak wszystko ok to chodzi sie tylko do położnej ,mam wizytę dopiero na 8 maja, to juz bedzie prawie 10 tydzien, późno ale co zrobic nie mieli miejsc wcześniej :no:

Doris Kochana czyli rozumiem ze mozna po cichu gratulować ? Super cieszę sie:-)

reklama
Dorota super wiesci :-)
Dorisss....?? :-) ide az na grupe :tak: ;-)

Ja dzis zabiegana nóg nie czuje... wiosna przyszla....
Zapomnialam dzis o dentyscie zDanielem :szok: mialam na 12:30, odebralam go o 12:50 i wychodzimy z przedszkola i nagle mnie olsnilo :laugh2: i biegiem mowie lecimy, jak cos moze nas przyjmie i na szczescie jedna babka pozniej przyszla i nas przyjela.... ufff....
no jakas masakra, dobrze ze juz weekend i mozna sie byczyc :happy2::happy2::happy2:
no i jutro Ł. w domu wiec pewnie nie ebde miala czasu zajrzec ;-) wiec milego weekendu :tak:

Do góry