reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
dziękuję Wam bardzo :-)
Marcelka jest bardzo grzeczna i bardzo głodna :sorry2: :-D

jeśli nic się nie zmieni to jutro po obchodzie wychodzimy i jak się ogarnę to zdam relacje z turbo porodu :tak:

całuję

reklama
U logopedy dostałam kilka nowych wskazówek . Do tego w maju maja alanka zapisać tam typowo do pani która zajmuje sie jakaniem , do tego najlepiej jak najszybciej mam zalatwic skierowanie od neurologa do tego ośrodka( jutro dzwonię po całej częstochowie gdzie najbliższy termin ) i wtedy ali dostanie sie tam do grupy ,jakieś 5 dzieci w jego wieku i wtedy na ta grupę by chodził . Poki skierowania od neurologa nie będę miala to co czwartek do tej logopedy mamy chodzic .

U mnie dziś dzień zabiegany, do tego gorzej sie czuje :-(, ali już super :-), jutro rano ostatni zastrzyk :-).

Jutro wyniki rekrutacji do szkoły i przedszkola, jestem strasznie ciekawa :-).

Aniu kciuki zaciśnięte abyście jutro wyszły :-).

A gdzie cala reszta ?

Witam, długo mnie nie było ale zdycham ,dosłownie , mdli mnie 24 h na dobę ,ciągle jestem głodna a na jedzenie patrzeć nie mogę, tragedia:crazy: powiedziałam mojemu A ze jakbym kiedyś wspomniała o jeszcze jednym dziecku to zeby mnie młotkiem potraktował;-)

Ania serdeczne gratulacje, niech sie Marcelka zdrowo chowa!!!!!!

Dorota super ze Alanek juz zdrowy i cieszę sie ze po usg z Lili wszystko ok:-)

Happy mama my jedziemy do Canet-en-roussilion to jest bardzo blisko granicy hiszpańskiej ,mamy zamiar zrobić sobie wycieczkę do Barcelony:-)

Doris jak tam wyniki starań ?:-)

Witajcie, ja na chwilę, bo strasznie zmęczona jestem, spać mi się chce bardzo a do pracy idę na 14, napiszę później
Marta78...dobrze, dobrze :-)

MARTA wspolczuje mdlosci :-(,mnie tez tak meczylo i to dosc dlugo :-(,3 maj sie ,a kiedy do gina ?

My z Alankiem po ostatnim zastrzyku :-),i w szoku jestem bo Alanek dostal sie do PRZEDSZKOLA :-),i to do fili w nowej szkole Oliwki.Jej listy czy sie dostala jeszcze nie sprawdzalam,pojde tam z dziecmi jak juz odbiore Oliwke dzis i pojde tam zobaczyc jej liste ,ale ona miala sie napewno dostac bo ma obowiazek i z tego co mi babka mowila ze sie dostanie,Szkole widze z okna i od wrzesnia Oliwke i Alanka bede prowadzila do jednego miejsca,bedzie juz Lili wtedy z nami i bedze mi o wiele lzej bo nie dosc ze strasznie blisko to jeszcze oboje zaprowadzac i odbierac z tej samej szkoly,super :-).

Teraz tylko aby jak najszybciej Alanek zaczal chodzic do tej grupy w tym osrodku logopedycznym,aby zaczal jakos z dziecmi i oby to jakanie sie poprawilo.Strasznie sie ciesze ze sie dostal ,ale juz wlaczylo mi sie martwienie o Niego czy da sobie rade ,
Bedzie dobrze :-)

Doris :-)

Sprawdzilam listę i oliwka też sie dostała do tej szkoły co chcielismy :-), więc będą chodzić razem z Akankiem tylko do różnych grup .

I M po znajomości jego byłej teściowej załatwił naszemu synowi neurologa 8 maja ,to i tak najszybciej jak sie da i od 14 maja alanek zaczyna logopede w grupie ,raz w tygodniu na godz ,sam z dziecmi, to bedzie też dla niego przygotowanie do przedszkola od września :-).

Dziś same dobre wieści :-).

Dorota super ze takie dobre wiesci :-) Co do giną ja jestem w Uk a tutaj jak wszystko ok to chodzi sie tylko do położnej ,mam wizytę dopiero na 8 maja, to juz bedzie prawie 10 tydzien, późno ale co zrobic nie mieli miejsc wcześniej :no:

Doris Kochana czyli rozumiem ze mozna po cichu gratulować ? Super cieszę sie:-)

reklama
Dorota super wiesci :-)
Dorisss....?? :-) ide az na grupe :tak: ;-)

Ja dzis zabiegana nóg nie czuje... wiosna przyszla....
Zapomnialam dzis o dentyscie zDanielem :szok: mialam na 12:30, odebralam go o 12:50 i wychodzimy z przedszkola i nagle mnie olsnilo :laugh2: i biegiem mowie lecimy, jak cos moze nas przyjmie i na szczescie jedna babka pozniej przyszla i nas przyjela.... ufff....
no jakas masakra, dobrze ze juz weekend i mozna sie byczyc :happy2::happy2::happy2:
no i jutro Ł. w domu wiec pewnie nie ebde miala czasu zajrzec ;-) wiec milego weekendu :tak:

Do góry