ja już wróciłam ale sobie odwaliłam paznokcie lato przychodzi to mi się kolorów chce :-) taki dobry humor miałam i też mi go mama nosz normalnie nie idzie czasem z tymi naszymi starymi dzwoni z zaproszeniem na imieniny które robi tydzień wczesniej w ostatni dzień a jak jej mówie że nie przyjedziemy bo mój pracuje to ona na to: tak myślałam,ze wymyślisz że Darek pracuje brak słów musi się zwolnić bo trzeba do teściowej na imieniny zapowiedziane dzień wcześniej jechać i nie można w inny dzień bo ona nas zaprasza na niedziele!!
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Liza zaglądaj bo dawno Cię nie było
ZDRÓWKA dla dzieciaków
Annaoj odchamiłaś się ??
No tez mam taką nadzieje i może u Was wkońcu bo to już przegięcie...
Anulaa pochwal się)
Nieźle Was mama urządziła
ZDRÓWKA dla dzieciaków
Annaoj odchamiłaś się ??
No tez mam taką nadzieje i może u Was wkońcu bo to już przegięcie...
Anulaa pochwal się)
Nieźle Was mama urządziła
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mam znowu mega mdlisci.... Łeeeeeee
madi to prawda z ta mlodoscia, pamietam imprezy do rana, kilka godzn snu i czlowiek normalnie funkcjonowal a teraz niech zabraknie mi godziny snuale fajnie ze masz taka duza corke, ja sie ciesze ze pierwsza jest corka. w ogole jestes dla mnie mega bohaterka ze ogarnisz taka trojce
poziomki zyjesz? czy rodzisz?
poziomki zyjesz? czy rodzisz?
lenka21*
2+3 = MY
ja co wchodzę to się zastanawiam czy czasem nie bedzie wiesci od Poziomki z porodówki
Madii no w sumie to ja sobie nie wyobrazam nawet trójcy, jak ogarnąć, a jak były niemowlakami, w ogóle dziewczyny są mi obce
my wczoraj zakonczenie w przedszkolu, jakie te dzieci już duże, od wrzesnia do szkoły
Madii no w sumie to ja sobie nie wyobrazam nawet trójcy, jak ogarnąć, a jak były niemowlakami, w ogóle dziewczyny są mi obce
my wczoraj zakonczenie w przedszkolu, jakie te dzieci już duże, od wrzesnia do szkoły
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej Dziewczeta
Melduję że jestem i niestety jeszcze nie rodze,we wtorek mam wizyte u gina..ciekawe co powie
Mdłości po nocy minęły wiec da sie zyc
Madii tez pamietam te czasy kiey mogłam spac 2h na dobe....ach
Trójca w domu chyba do okiełznania?
Lenka do 4 razy sztuka
Melduję że jestem i niestety jeszcze nie rodze,we wtorek mam wizyte u gina..ciekawe co powie
Mdłości po nocy minęły wiec da sie zyc
Madii tez pamietam te czasy kiey mogłam spac 2h na dobe....ach
Trójca w domu chyba do okiełznania?
Lenka do 4 razy sztuka
ta młodość.. teraz siedzą i plotkują dziewczyny qrcze jak wychodziły na zakończenie roku.. buty na obcasie. oko pokreślone.. kiedy ta moja kruszynka urosła a ja sie starzeję.....
a opanowanie trójcy w domu.. jest latwiejsze.., boooo , krzesełka wystawiam do łazienki,( notorycznie wchodzą) wszystko co niebezpieczne dla nich dawno wyniesione.. na wysokości ich rąk także..musieliśmy mieszkanie"przygotować" dla nich
a tu ciekawostka Lenka..jak były niemowlakami było znacznie łatwiej..:-)
poziomki dobrze że jeszcze nie urodziłaś
a opanowanie trójcy w domu.. jest latwiejsze.., boooo , krzesełka wystawiam do łazienki,( notorycznie wchodzą) wszystko co niebezpieczne dla nich dawno wyniesione.. na wysokości ich rąk także..musieliśmy mieszkanie"przygotować" dla nich
a tu ciekawostka Lenka..jak były niemowlakami było znacznie łatwiej..:-)
poziomki dobrze że jeszcze nie urodziłaś
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
ja też sobie nie wyobrażam ogarnięcia trojaczków ale pewnie jak się stoi przed faktem dokonanym to trzeba sobie radzić i tyle, mimo tego chylę czoła madii przed tobą.
Na forum "luty 2014" też jest dziewczyna która dowiedziała że kilka dni temu że w brzuszku biją trzy serduszka;-) i ma ona też już jedną córkę.
Na forum "luty 2014" też jest dziewczyna która dowiedziała że kilka dni temu że w brzuszku biją trzy serduszka;-) i ma ona też już jedną córkę.
reklama
Podziel się: