reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny !

ale jestem megaśnie wkurzona na mojego M ! Poszedł na pępkowe, "kolega" zaprosił go bo robi impreze 3 m-c po urodzeniu ( 3 dziecko) wszystko w sumie byłoby w tym oki ale kuźwa na godzine 19:00 ! gdzie cały dom oczywiście na mojej głowie, nie dość że cały dom jest na mojej głowie, sprzątanie, gotowanie, prasowanie, pranie to jeszcze w sobotę muszę robić to sama ! na dodatek mamy dziś osiedlowy festyn to musieliśmy szybko się urwać no bo szanowny Pan idzie na imprezkę ! Boszeeee jak to jest, że my musimy wszystko i przy tym nie możemy narzekać a oni kurna mają fory tylko dlatego, że posiadają jaja ! Tak mnie wkurzył, że się chyba do niego nie odezwę przez najbliższe m-c!

Madi zazdroszę urlopiku, życzę żebyś odpoczęła :)

Poziomki już tuż tuż.. pisz na bieżąco o postępach !

Liza a to Wy się gdzieś do rodziny Twojego przeprowadziliście? Bo to chyba gdzieś daleko?

annaoj wiem co czujesz ! ja poważnie zastanawiam się po co mi chłop ! całymi dniami miksuje się, żeby nic w domu nie robić a jak już przymus ma to poradzić sobie nie umie :crazy: a gdyby tak tylko bardziej angażował się w życie rodzinne łatwiej byłoby mu to potem przy musie ogarnąć ! A jak z mama?

reklama
Stefa rozumiem Cie... Ja ma męża 2000km z tąd i nie nażekam:-D Jak ja odpoczywam jak on gdzieś wyjeżdza...
Nie mogę się nadziwić jak sobie sam radzi skoro w domu ledwo robi herbate:eek:

Bende Was informować ale na razie wszystko mi przeszło...:confused2:

hej

powiedzcie co to za sprawiedliwosc,że mój mąż wczoraj pochlał a to ja mam dziś okropny ból głowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

steffa postrzelaj sobie fochy, chociaż tak sie odegrasz, a co...

annoj bardzo wam wspolczuje tej sytuacji, rozuemiem ciebie i twojego męża, jemu naprawde jest ciężko odnależć sie w takiej sytuacji a ty biedna bo zbierasz gromy za to wszytsko i nicnie mozesz zrobić. duzo sily ci /wam zycze.....

madiii duzo odpoczynku:)

witaj Liza

poziomki a ty masz kogos do pomocy???

ja chyba dzis jade po jakies spodenki ciazowe i getry bo naprawde nie mam co na dupsko juz włożyć:(

Ulalaaa nadrobić znowu muszę :-) siadłam z ciachem kawką i czytam ;-)
Poziomki ależ proszę :-D 20130630_162511.jpg
Wiecie jeśli chodzi o facetów to mój też leń straszny i nic na to nie poradzimy :-p przynajmniej z dziećmi mi siedzi a ja mam czas gdzieś wyskoczyć ;-) Wczoraj na dniach Miko byliśmy dziś mój w pracy a my same w domu Wiki coś bierze pół dnia przespała ja wstałam też tylko naszykować na obiad i lenie się cały dzień pogoda niespecjalna więc....
W dodatku ja blondynkaaa chciałam otworzyć super glue zębami efekt jestem bez jedynki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D ale to tylko blondynka tak może :-D mój sie popłakał ze śmiechu mówi że już nie może się mojego uśmiechu doczekać jak wróci :-p

Załączniki

• 20130630_162511.jpg
    20130630_162511.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 42
Marta mama i siostra do mnie wpadają:tak:
Najwyższa pora na zakupy:)
anulaa śliczne kolory:-) Poważnie uszkodziłaś jedynkę?

U nas spokojnie żadnych rewelacji,chorób i porodów:-D

poziomki i tak sobie nic nie kupilam, znalazlam spodenki ciążowe jedynie w h&m co kosztowaly 80 zl wiec beż żartów. jutro moze skocze do jakis sklepow ciązowych

miałam dzis zjeb....na niedziele a dzien tak milo sie zapowiadał. pojechalismy na zakupy i K tak mnie mógł wkur......,że wrociliśmy do domu, wsiadłam w swoj samocod i pojechalam bez slowa na miasto i szwędałam sie po sklepach. jak wrocilam i chial mnie doknąc to sie na niego rzuciłam normalnie ze zlosciszarpiąc go zaramiona a tak sie darłam ,że sie wystraszył......jestem tak masakrycznie zła i zdołowana,że odechciało mi sie wszystkiego

a moj norbercinek chory, plakal mi cala noc a ja myslalam,że go brzuszek boli a tu choroba go brała, tak go zatoki wzięły,że mu z oczu lecą aż łzy. wykąpałam ich w macierzance(moja nowa innowacja)natarłam maścia rozgrzewającą i zobaczymy jutro....
dominike szybko podleczyłam ale ona pije moje mikstury, norbert nie bardzo
ide ale nie wiem co mam z tch nerwów ze soba zrobic, wyprasowałam już cała kupe ubrań co to do mnie niepodobne

anullaaa ale piekne kolory:)

słoneczko w końcu świeci
biggrin.gif
i lipiec się zaczął, jeszcze tylko 30 dni mojej niewoli.
Wczoraj na poprawę humoru wydałam mnóstwo kasy na allegro. Kupiłam różniaste kosmetyki i dla mojej mamy robot na prezent i dla chrześniaka B zegarek na urodziny
biggrin.gif
i od razu lepiej mi było. B, na jego szczęście, nie skomentował.
Mam Igora od dzisiaj w domu. Przyjechała moja mama, niby do pomocy, na razie nie jest źle, ale moje dziecko przy babci małpiego rozumu dostaję, więc już mi ciśnienie dźwignął.
Anuula wow, ale masz tęczę, akurat na lato. Dzisiaj rozumiem, że wizyta u dentysty, ale z Ciebie aparatka.
Stefea mój niby na co dzień spędza czas z dziećmi i w domu coś tam porobi, tylko oczywiście normalnie ja wiele rzeczy robię, których on w ogóle nie zauważa i które teraz spadły na niego, no i to coś zupełnie innego spędzać czas z dziećmi jak znajdzie wolną chwilę, a co innego jak musi mieć czas i tyle. Pewnie dobrze mu to zrobi.
Marta zdrówka dla synka.

W przyszłym tygodniu B Karen przywiezie, liczymy, że może na starych śmieciach się rozrusza.

Hej hej,
witam się.

Przyznam że mnie jakoś życie dobija.

ja chyba dzis jade po jakies spodenki ciazowe i getry bo naprawde nie mam co na dupsko juz włożyć:(

ja przyznam że wciąż w moje normalne się mieszczę.:sorry2:

Poziomki, podejżewam że w męczarniach ale doczekasz terminu. :sorry2: na szczęście to już niedługo. :tak:

W dodatku ja blondynkaaa chciałam otworzyć super glue zębami efekt jestem bez jedynki :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

o matko aż mnie zamurowało! nie dało się zęba uratować???

annaoj - trzymam kciuki za Karen.

Marta zawsze kupuje spodnie w h&m,nawet w Danii kupiłam za 30 dkk (15zł:))
Ja z moim nie zawsze lubię chodzić na zakupy bo siedzi godzinami w sklepie z butami:dry:
Zdrówka dla Norberta.

annaoj nic tak nie poprawia humoru humoru jak zakupy:-D
Masz gnić w wyrku do końca lipca:confused2:

mamartusia WYPLUJ TO!!!!!:-D

Jutro na 11.00 mam gina,może wywróży coś dobrego:-D
Strasznie senna dzisiaj jestem:sorry2:

reklama
Kobitki melduje, że mam jedynke i mogę się uśmiechać :-):-D:-D:-D:-D za kare dla siebie w tym miesiącu żadnego ciucha :tak: hahaha taaaak zapewne :-p:-D

Do góry